ΚΟΣΜΟΣ

Ενδιαφέρον της Daily Mail για την εξαγορά της Yahoo

Ως μνηστήρας για τις δραστηριότητες της Yahoo εμφανίστηκε η Daily Mail, με τη βρετανική εταιρία να προστίθεται στη λίστα των ενδιαφερομένων, η οποία περιλαμβάνει ονόματα όπως ο τηλεπικοινωνιακός κολοσσός Verizon Communications, ενώ πλησιάζει η προθεσμία της 18ης Απριλίου για την υποβολή προκαταρκτικών προσφορών για την αμερικανική εταιρία, σύμφωνα με άτομα που έχουν γνώση του θέματος και τα οποία επικαλείται η Wall Street Journal (WSJ).
yahoo

Η μητρική εταιρία της Daily Mail βρίσκεται σε συνομιλίες με αρκετές εταιρίες ιδιωτικών κεφαλαίων προκειμένου να υποβληθεί προσφορά για την Yahoo, ανέφεραν οι πηγές σύμφωνα με το δημοσίευμα της WSJ. Η Daily Mail & General Trust, της οποίας το βασικό ενδιαφέρον είναι οι δραστηριότητες της Yahoo στον τομέα των ειδήσεων και των μέσων ενημέρωσης, είναι ένας μόνο από τους 40 παίκτες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την διαδικτυακή πύλη.

Η Yahoo έχει πραγματοποιήσει συναντήσεις με την Verizon, την IAC/InterActiveCorp και την CBS, δήλωσε μια από τις πηγές, ενώ η Mail δεν έχει ακόμα συναντηθεί με διευθυντικά στελέχη της Yahoo.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.