ΕΛΛΑΔΑ

Ενόψει των εορτών του Πάσχα

Εντατικοποίηση των ελέγχων στην αγορά

Την επέκταση των ελέγχων στην αγορά, ενόψει της αυξημένης κίνησης, λόγω των εορτών του Πάσχα, συζήτησε σήμερα με στελέχη των Διευθύνσεων Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής, Υγειονομικού Ελέγχου και Ανάπτυξης, ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης.
agora

Από τις προηγούμενες ημέρες, οι έλεγχοι έχουν εντατικοποιηθεί τόσο για να παρακολουθείται η πορεία των τιμών όσο και για την ποιότητα των τροφίμων, ιδιαίτερων κρεάτων, τυροκομικών και αβγών, που έχουν, αυτό το διάστημα, μεγαλύτερη κατανάλωση.

Στη διάρκεια της σύσκεψης, συμφωνήθηκε, τις επόμενες ημέρες, λόγω της επικείμενης εξόδου, να γίνουν έλεγχοι σε κυλικεία και χώρους εστίασης επιβατηγών πλοίων και να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι σε πρατήρια καυσίμων για την ποιότητα των καυσίμων και για τη λειτουργία των αντλιών.

Παράλληλα, τα στελέχη της Διεύθυνσης Ανάπτυξης θα δώσουν προσοχή στην αποτροπή κρουσμάτων παραπλάνησης του καταναλωτή σε θέματα τιμών, ενώ από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής θα συνεχιστούν οι έλεγχοι για την ποιότητα των τροφίμων, αλλά και για την έλλειψη σημάνσεων, που, πολλές φορές, οδηγούν σε παράνομες «ελληνοποιήσεις» διαφόρων ειδών διατροφής.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.