ΕΛΛΑΔΑ

Νέα επιχείρηση της αστυνομίας

Επανακατάληψη της σιδηροδρομικής γραμμής στην Ειδομένη

Σε επανακατάληψη της σιδηροδρομικής γραμμής προχώρησαν πρόσφυγες και μετανάστες στην Ειδομένη στήνοντας ξανά τις σκηνές τους πάνω στις ράγες
eidomeni

Το σημείο είχε ανοίξει νωρίς το πρωί, μετά από 30 ημέρες κατάληψης, με επιχείρηση της αστυνομίας. Οι πρόσφυγες απομακρύνθηκαν χωρίς να υπάρξει ένταση.

Μιλώντας στον SKAI, ο εκπρόσωπος του συντονιστικού οργάνου για το προσφυγικό Γιώργος Κυρίτσης είπε πως απόφαση των αρχών είναι η σιδηροδρομική γραμμή να είναι ανοιχτή και να μένει ανοιχτή.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 20:40 18/04/2016

    Με ποιό διακίωμα οι Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες κλείνουν την σιδηροδρομική γραμμή που ενώνει την Ελλάδα με την Ευρώπη; Ήρθαν εδώ ακάλεστοι και λαθραία, δεν τους κάλεσε κανείς.Οι μόνοι που τους στηρίζουν είναι οι προδότες του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΕΡΦΑ
    και τα ρεμάλια οι αλληλέγγυοι των ύποπτων ΜΚΟ του Σόρος.Με ποιό διακίωμα οι αλήτες παράνομοι ισλαμιστές καταλάμβάνουν την σιδηροδρομική γραμμή προκαλώντας μεγάλη οικονομική ζημιά στην Ελλάδα; Ό Νόμος για παρακώλυση της κυκλοφορίας γιατί δεν εφαρμόζεται σε αυτούς και εφαρμόζεται μόνο στους αγρότες που κλείνουν τους δρόμους; Ή εγκληματική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ φταίει για το θράσσος των λαθρομεταναστών Μουσουλμάνων.Αυτή οπλίζει το χέρι αυτών των εγκληματιών.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.