Neo

Τα... φροντιστήρια της ΝΔ και ο Άδωνις

Ξεκίνησαν την προηγούμενη Πέμπτη, παρουσία του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη και των περισσότερων «πρωτοκλασάτων» του κόμματος. Και αναμένεται να συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς.

Ο λόγος για τα επικοινωνιακά φροντιστήρια της Συγγρού, υπό τη... διεύθυνση του Τάκη Θεοδωρικάκου, που έχουν ως στόχο να εξασφαλίσουν μία κατά το δυνατόν ενιαία έκφραση της Ν.Δ. στα ΜΜΕ.

Η προσπάθεια να «γραμμωθούν» (σ.σ. κατά τη φράση των αριστερών) οι βουλευτές της Ν.Δ., συνοδεύεται και από δύο λίστες, μία θετική όπου περιλαμβάνονται τα στελέχη που έχουν το πράσινο φως και τις ευλογίες της ηγεσίας για να «βγαίνουν» στα κανάλια και μία αρνητική όπου περιλαμβάνονται όσοι το επιτελείο Μητσοτάκη δεν θα... ήθελε να ξαναδεί στα τηλεπαράθυρα.

Οι αντιδράσεις, δε, των βουλευτών ποικίλουν. Άλλοι το αντιμετωπίζουν θετικά, άλλοι το θεωρούν σχεδόν υποτιμητικό. Οι περισσότεροι, όμως, σημειώνουν ότι «όσα φροντιστήρια κι αν υπάρξουν, εάν δεν συμμαζευτoύν οι ακραίες τοποθετήσεις τίποτε δεν θα γίνει». Στο ερώτημα, δε, ποιές θεωρούν ως ακραίες, όλως τυχαίως οι περισσότεροι αναφέρονται στην... «οδό
Παπασταύρου».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Αρχίζει νέος κύκλος μαθημάτων με θέμα τον νεολαϊκισμό;

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.