ΕΛΛΑΔΑ

Επεισοδιακή η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

Επεισοδιακή ήταν η χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου, με τους απολυμένους συμβασιούχους στον τομέα της καθαριότητας να διαμαρτύρονται για το γεγονός πως δεν έχουν εισπράξει τα δεδουλευμένα τριών μηνών.
oreiokastro

Οι απολυμένοι συμβασιούχοι, με ιδιαίτερα έντονο τρόπο, εξέφρασαν τα παράπονα τους στον δήμαρχο, Αστέριο Γαβότση, ενώ τα πνεύματα οξύνθηκαν με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου να δέχεται ένα μπουκάλι με νερό στο πρόσωπο.

Ο κ. Γαβότσης, με αφορμή τα όσα εκτυλίχθηκαν στη διάρκεια της συνεδρίασης, εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση, στην οποία μεταξύ άλλων, αναφέρεται: «Αντιλαμβανόμαστε τη δυσχερή θέση την οποία έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους, εργαζόμαστε σε καθημερινή βάση με σκοπό την εξεύρεση κάποιας βιώσιμης λύσης και απευθύνουμε την ύστατη στιγμή έκκληση προς τα αρμόδια υπουργεία να σκύψουν πάνω στο συγκεκριμένο πρόβλημα».

Στην ανακοίνωση του δημάρχου καταδικάζονται τα επεισόδια και συμπληρώνεται πως «παρόμοιες εικόνες δεν έχουν θέση στη σημερινή δημοκρατική κοινωνία μας και οπωσδήποτε δεν συντελούν στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσης».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.