ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΝΔ ποντάρει στην αποσταθεροποίηση

Επίθεση Παππά στη ΝΔ για τα πρόσθετα μέτρα

Επίθεση στη ΝΔ αναφορικά με την στάση που τηρεί για τις απαιτήσεις του ΔΝΤ περί πρόσθετων μέτρων εξαπολύει η κυβέρνηση, δια του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά.
pappas

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Ο υπουργός Επικρατείας ζητεί, επιπροσθέτως, από τη ΝΔ να πάρει θέση για τις αξιώσεις του Ταμείου, ενώ ταυτόχρονα καθησυχάζει ως προς τις επιδόσεις της οικονομίας και την οικονομική κατάσταση της χώρας. «Η ελληνική οικονομία σταθεροποιείται και πετυχαίνει πλεονάσματα χωρίς περικοπές σε μισθούς και συντάξεις», σημειώνει χαρακτηριστικά ο υπουργός Επικρατείας, κατηγορώντας τη ΝΔ ότι «εξακολουθεί να ποντάρει στην αποσταθεροποίηση». «Ρωτάμε για μία ακόμα φορά: πιστεύει η ΝΔ ότι πρέπει να ληφθούν έξτρα μέτρα όπως ζητάει το ΔΝΤ; Ή μήπως ο κύριος Μητσοτάκης σκοπεύει εκτός από τον γραμματέα του κόμματος του και τη νεολαία του να διαγράψει και την Εurostat;», σημειώνει σκωπτικά ο Νίκος Παππάς, ζητώντας από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να πάρει καθαρή θέση επί των απαιτήσεων του ΔΝΤ.

Σημειωτέον ότι χθες, ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, περιορίστηκε να χαρακτηρίσει τα πρόσθετα μέτρα ως «μη αποδεκτά» από το κόμμα του και αμέσως μετά επιτέθηκε στην κυβέρνηση και όχι σ' αυτούς που τα ζητούν.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.