Neo

Επίθεση Παππά στο ΔΝΤ

Ουδόλως έχουν ξεχαστεί οι υποκλοπές των διαλόγων Βελκουλέσκου-Τόμσεν και οι… βολές περί «ανοησίας» που αντάλλαξαν πριν μερικές ημέρες η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Το κλίμα μεταξύ Ταμείου και Μαξίμου παραμένει βαρύ και οξυμένο, κάτι που φάνηκε και από την επίθεση που εξαπέλυσε στο ΔΝΤ, μέσω Bloomberg, ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς. Ο Παππάς κατήγγειλε το ΔΝΤ πως «κωλυσιεργεί, την ώρα που με την Κομισιόν έχουμε σχεδόν ταυτόσημες θέσεις και αυτό που πρέπει να γίνει τις επόμενες ώρες είναι να μετατρέψουμε το "σχεδόν ταυτόσημες" σε "ταυτόσημες"». Παράλληλα, ο υπουργός Επικρατείας παρατήρησε σκωπτικά ότι «το ΔΝΤ θέλει να βγαίνουν τα νούμερα, μόνο που ποτέ δεν βγαίνουν τα δικά του νούμερα», υπονοώντας ότι το Ταμείο έχει πέσει έξω σε όλες τις προβλέψεις του. Κατά τα άλλα, αναρωτιέται κανείς πώς ακριβώς μπορεί να κλείσει η συμφωνία για την αξιολόγηση μέσα σε ένα τόσο πολεμικό κλίμα…

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Πόσο ακόμη χρόνο θα πάρει στα μέλη τούτης της ηλίθιας διακυβέρνησής μας να καταλάβουν οτι οι κουτόφραγκοι είτε ειναι του Δ.Ν.Τ είτε την υπολοίπων «θεσμών » δεν μασαν τον σανό με τον οποίο οι ΤΣΙΠΡΑΝΕΛs ταϊζουν τους δήθεν αντιμνημονιακούς έλληνες πολίτες.
    Τα ηλίθια μέλη τούτης της ηλιθιας διακυβέρνησης .δεν εχουν την παραμικρή πιθανότητα , αν δεν φέρουν τις αλλαγές στο πολιτικό σύστημα και την κοινωνία μας …
    Τους τα είπε ακόμη και σήμερα ο Προρτογιέζος Πρωθυπουργός . Ακουκουσαν κάτι;
    εΙναι φαινεται και κουφοί .

  2. NB 17:38 11/04/2016

    Ο πολιτικός βίος του Αλέξη πλησιάζει στο τέλος του.
    Ήδη οι ευρωπαίοι τον ‘’βλέπουν’’ με άλλο μάτι και άλλοι τον αποκαλούν ‘’ΗΛΙΘΙΟ’’ κατά πρόσωπο και άλλοι τον βλέπουν και κρυφογελάνε όταν δεν μιλάει και ‘’σκάνε’’ στα γέλια, όταν ο Αλέξης μιλάει ‘’σοβαρά’’ και φυσικά ακαταλαβίστικα για όσους τον ακούνε εξ ανάγκης, γνωρίζοντας ότι η τελευταία του λέξη είναι: ‘’Μανδάμ Μέρκελ money ‘’.
    Πόσο καιρό ακόμα άραγε θα αυτοξευτιλίζεται στα μάτια ΟΛΟΥ του κόσμου προσποιούμενος τον ‘’πρωθυπουργό’’ και πόσο καιρό θα κάνει πως δεν καταλαβαίνει και ότι δεν ψιχαλίζει ούτε στην Ελλάδα, ούτε και στο εξωτερικό, απλά τον φτύνουν ‘’αξιοπρόσεκτα’’ ?
    Πόσο φιλότιμο και πόση αντοχή μπορεί να έχει όταν ΟΛΟΙ και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχουν αντιληφθεί το πόσο μυθοπλάστης, φαντασιόπληκτος, ψεύτης και ανίκανος ‘’χαρταετός’’ απεδείχθη?

  3. NM 17:28 11/04/2016

    ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ,
    ΛΕΕΙ Ο ΠΑΝΟΣ..

    Από τον Πάνο Καμμένο και τους Ανεξάρτητους Έλληνες έχουμε ακούσει πολλά και διάφορα. Περί απώλειας εθνικής ανεξαρτησίας, περί δωσιλόγων και τιμωρίας των ενόχων και φυσικά μπόλικη αντιμνημονιακή ρητορία. Δεν θα μπούμε εδώ στη διαδικασία να ασκήσουμε συνολική κριτική στο πολιτικό μόρφωμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στο πολιτικό του πρόγραμμα και στο πολιτικό παρελθόν (Ν.Δ μέχρι πολύ πρόσφατα) της μεγάλης πλεοψηφίας των στελεχών του. Μας απάλλαξε από αυτό ο Πάνος Καμμένος με την νέα πρόταση που έχει αρχίσει να λανσάρει τελευταία η οποία είναι εξόχως αποκαλυπτική των προθέσεων και του προσανατολισμού του ίδιου και του κόμματος του. Σε συνεντευξή του στην ΕΤ3 στις 30/11/12 ανέφερε χαρακτηριστικά : »και βλέπουμε τώρα ότι για διαγραφή του χρέους μιλούν τώρα και το ΔΝΤ και οι ΗΠΑ και κορυφαίοι οικονομολόγοι από την Ε.Ε», »η λύση είναι διαγραφή του χρέους όπως ρεαλιστικά πια μας προτείνουν οι πραγματικοί μας σύμμαχοι που είναι μόνο οι ΗΠΑ και οι χώρες του ΔΝΤ όπως η Ρωσία και η Κίνα μας το λέει η κυρία Λαγκάρντ και επιμένουμε εμείς να πηγαίνει ο κ. Σαμαράς γονυπετής και να παρακαλάει την κ.Μέρκελ και τον κ.Σόιμπλε», »Ο κ.Σαμαράς πάλι με τα ίδια λόγια ξενυχτάει δήθεν και παλεύει το βράδυ και την άλλη μέρα μας λέει έρχεται μια καινούργια μέρα, την καινούργια μέρα κάποιοι έχουν γίνει δισεκατομυριούχοι από τις αποφάσεις αυτές και την ίδια στιγμή αρνούνται να κάνουν την λύση που τους λέει η κυρία Λαγκάρντ και οι Ηνωμένες Πολιτείες».

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.