ΚΟΣΜΟΣ

Εστιατόριο Hello Kitty και στη Σαγκάη

Το δεύτερο εστιατόριο της Hello Kitty είναι γεγονός και άνοιξε πριν λίγους μήνες στην Σαγκάη κάνοντας την πρώτη επίσημη εμφάνισή του στην ηπειρωτική Κίνα.

Στο θεματικό αυτό εστιατόριο σερβίρεται στους μικρούς, αλλά και τους μεγάλους επισκέπτες μία ποικιλία φαγητών με σχέδια του διάσημου χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων.

Το «Hello Kitty Bistro Bianco» έρχεται ένα χρόνο μετά από την έναρξη λειτουργίας του πρώτου εστιατορίου Hello Kitty, που άνοιξε και λειτουργεί στο Χονγκ Κονγκ και το θεματικό πάρκο της Hello Kitty στην επαρχία Zhejiang.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Ρόιτερς πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να επισκεφτούν το εστιατόριο με σήμα το αγαπημένο τους γατάκι. «Από τη στιγμή που μπήκα στο εστιατόριο, σκέφτηκα ότι είναι πολύ χαριτωμένο, γιατί όλα εδώ είναι Hello Kitty, από την διακόσμηση μέχρι τα φαγητά», δήλωσε η 25χρονη Liu Jiaqi, που έσπευσε να γευτεί το φαγητό που σερβίρεται στο εστιατόριο της αγαπημένης της γάτας.

«Είναι πολύ χαριτωμένο. Νομίζω ότι η γεύση των εδεσμάτων είναι πολύ καλή, αλλά όταν θέλεις να φας είναι πολύ δύσκολο να “σκοτώσεις” αυτό που βλέπεις στο πιάτο σου, διότι είναι πάρα πολύ χαριτωμένο», πρόσθεσε.

Το Hello Kitty Bistro Bianco άνοιξε στα τέλη Ιανουαρίου και σήμερα εξακολουθεί να βρίσκεται σε «δοκιμαστική περίοδο».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.