ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Εικόνα αποσύνθεσης της ΝΔ» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

«Φιάσκο» με τις εκλογές της ΟΝΝΕΔ

mitsotakis

Τη δυσφορία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη προκάλεσαν τα προβλήματα που υπήρξαν στην ψηφοφορία για την εκλογή των μελών της Κεντρικής Επιτροπής και των συνέδρων της ΟΝΝΕΔ στη Θεσσαλονίκη.

Μέσα στις επόμενες ώρες θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εκλογών στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ για τα 120 μέλη της Κ.Ε. της οργάνωσης, τους 400 αντιπροσώπους για το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και τους εκπροσώπους της ΟΝΝΕΔ στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βασίλης Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι οι εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα, με καθυστέρηση, λόγω τεχνικών προβλημάτων που υπήρξαν, και αναμένεται η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Δεν έγιναν εκλογές στο 10ο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ και η διαδικασία εξελίχθηκε σε «φιάσκο» καταγγέλλει ο πρώην πρόεδρος της οργάνωσης Σάκης Ιωαννίδης.

Ο ίδιος δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι αποχώρησε από το συνέδριο και μαζί του αποχώρησαν και άλλοι σύνεδροι, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον εκφυλισμό της διαδικασίας.

«Δικαιώθηκαν οι φόβοι που είχα εκφράσει. Υπήρξε διασυρμός και το συνέδριο εξελίχθηκε σε φιάσκο. Κάποιοι για να εξυπηρετήσουν πολιτικές σκοπιμότητες οδηγούν την ΟΝΝΕΔ στο γκρεμό», επισήμανε.

«Οξυγόνο για την Ελλάδα» το σύνθημα του τακτικού συνεδρίου της ΝΔ 

Tι αλλάζει ο Κυρ. Μητσοτάκης στη ΝΔ - Πρόεδρος με θητεία, βουλευτές από τη βάση και διαχωρισμός κόμματος-κράτους 

ΣΥΡΙΖΑ: Εικόνα αποσύνθεσης της ΝΔ

«Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του συστήματος της διαπλοκής να μας πείσει για το «φιλελεύθερο» και «εκσυγχρονιστικό» πνεύμα που επικρατεί στη ΝΔ, υπό τον κ. Μητσοτάκη, ο εκφυλισμός και η αποσύνθεση, οι μάχες μέχρις εσχάτων για τη νομή της κομματικής εξουσίας, οι συγκρούσεις «βαρόνων» και κομματαρχών στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ και ενόψει του συνεδρίου του κόμματος, αποκαλύπτουν το πραγματικό πρόσωπο της ΝΔ» αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ «για την εικόνα αποσύνθεσης της ΝΔ».

«Αυτή η εικόνα δεν παραπέμπει σε «οξυγόνο», αλλά στη γνωστή, από δεκαετίες, δυσωδία του πελατειακού κράτους και της εξυπηρέτησης προσωπικών και άλλων συμφερόντων. Ο κόσμος, όμως, τους έχει καταλάβει. Όσο κι αν προσπαθούν να φιλοτεχνήσουν ένα πρόσωπο «νέων», «άφθαρτων» και «σοβαρών τεχνοκρατών», παραμένουν ίδιοι κι απαράλλαχτοι» καταλήγει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.


 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.