ΕΛΛΑΔΑ

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Φοιτητές βραβεύτηκαν με ένα ποδήλατο

Με ένα καινούργιο ποδήλατο βραβεύθηκαν οι πρώτοι εισαχθέντες για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 από τη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
pod

Με την κίνηση αυτή η Σχολή, αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κοσμήτοράς της Γιάννης Κουτεντάκης, παραμένει συνεπής στο όραμα και στους στόχους της για αριστεία, άσκηση, υγεία και ποιότητα ζωής.

Ένας μεγάλος αριθμός φοιτητών της ΣΕΦΑΑ μετακινείται ήδη με ποδήλατο, μια ιδέα που ο κ. Κουτεντάκης καλλιεργεί εδώ και χρόνια, όντας και ο ίδιος ποδηλάτης παντός καιρού. Σε μια πόλη όπου το ποδήλατο παίζει κυρίαρχο ρόλο, δεν θα μπορούσαν οι φοιτητές της ΣΕΦΑΑ να πράξουν διαφορετικά.

Η παραχώρηση των ποδηλάτων στους φοιτητές της Σχολής, είναι ταυτόχρονα και ένα μήνυμα προς τους διοικούντες την πόλη των Τρικάλων ότι η οριοθέτηση και απρόσκοπτη λειτουργία των ποδηλατοδρόμων πρέπει να γίνει πράξη το συντομότερο δυνατόν.

«Ευχόμαστε στους φοιτητές και φοιτήτριες μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον και… καλές ποδηλατάδες», τονίζει ο κοσμήτορας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.