ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πανελλαδική Συνδιάσκεψη των Κινήσεων Πολιτών

Φώφη και Σταύρος μαζί, για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση της Επιτροπής

Μπορεί η Επιτροπή Θέσεων και Διαλόγου που συστήθηκε για να διερευνήσει τις δυνατότητες περαιτέρω συμπόρευσης των κομμάτων και κινήσεων του χώρου μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να αναμένεται να συνεδριάσει για πρώτη φορά την ερχόμενη εβδομάδα, οι επικεφαλής των φορέων αυτών όμως θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν αύριο, καθώς θα είναι καλεσμένοι στην πρώτη Πανελλαδική Συνδιάσκεψη των Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία.
fofistavros

Στη Συνδιάσκεψη αυτή που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο σε ξενοδοχείο της Αθήνας, με τη συμμετοχή 150 στελεχών από όλη την Ελλάδα, θαχαιρετήσουν ειδικότερα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ο επικεφαλής τουΠοταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος και οεπικεφαλής των ΜΕΤΑρρυθμιστών Σπύρος Λυκούδης.

Το περιεχόμενο, δε, των χαιρετισμών τους αυτών, θα δώσει καιτον στίγμα του εγχειρήματος την επόμενη μέρα, μετά το πρώτο βήμα που έγινε μετον σχηματισμό της Επιτροπής. Την ίδια ώρα, στη Συνδιάσκεψη θα αποφασιστούν οιπολιτικές θέσεις των Κινήσεων Πολιτών, τις οποίες και θα εισηγηθούν ο ΝίκοςΔιακουλάκης, ο Γιάννης Τούντας και ο Παναγιώτης Ιωακειμίδης, ενώ θα συζητηθούνοι αναγκαίες προοδευτικές μεταρρυθμίσεις και οι αρχές οργάνωσης και λειτουργίαςτων Κινήσεων. Πρόκειται για άλλη μία κίνηση – δείγμα της αυτοτέλειας πουεξακολουθεί να έχει κάθε φορέας, ανεξάρτητα από την συμμετοχή του στο όλοεγχείρημα ανασυγκρότησης του χώρου.

Στο ίδιο πλαίσιο, μπρος τις μηχανές για την ΠανελλαδικήΣυνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης που προγραμματίζεται για τις 14-15Μαΐου, βάζουν σε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, με τις ομάδες εργασίας να δουλεύουν πυρετωδώςπάνω στα κείμενα που θα παρουσιαστούν σε αυτήν.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.