ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση στον υπουργό Πολιτισμού

Φωτήλας: Η αριστερή ιδεολογία της τσουτσούνας

Επίθεση στον υπουργό Πολιτισμού, Αριστείδη Μπαλτά, εξαπέλυσε ο βουλευτής του Ποταμιού Ιάσων Φωτήλας, στη Βουλή, με αφορμή τις δηλώσεις που είχε κάνει για την Ειδομένη, για την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου, που ήταν βασισμένη στο βιβλίο του Σάββα Ξηρού, αλλά και για την αμφιλεγόμενη παράσταση που θέλει να ανεβάσει ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών, του Βέλγου Γιαν Φαμπρ.
fotilas

«Ο υπουργός Πολιτισμού δηλώνει ότι η Ειδομένη, αποτελεί τιμή για τη χώρα. Τι καλύτερο μπορεί να περιμένει κανείς από έναν υπουργό Πολιτισμού, ο οποίος κατάντησε τον πολιτισμό, να είναι μόνο τα κείμενα του Σάββα Ξηρού και η αριστερή ιδεολογία της τσουτσούνας;», δήλωσε ο κ. Φωτήλας.

Αμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ:

"Οι σημερινές δηλώσεις του βουλευτή Ι. Φωτήλα αποτελούν μνημείο χυδαιότητας, το οποίο παραπέμπει, αν δεν ξεπερνά, στο ύφος και τη φρασεολογία που χρησιμοποιούν κύκλοι της λούμπεν ακροδεξιάς.

Ο βουλευτής του Ποταμιού ανέδειξε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το «ήθος» του ως "ευρωπαϊστής" και "αντί-λαϊκιστής", όπως ο ίδιος παρουσιάζει τον εαυτό του. Μετά από αυτά, οι αναφορές του κ. Φωτήλα περί "δήθεν δημοκρατών" συνιστούν ακραία πρόκληση.

Καλούμε τον επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκη, να αποδοκιμάσει τις αθλιότητες του βουλευτή του κόμματος του."

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Αντιαισθητικός, αστοιχείωτος, κομπλεξικός! Αυτός είναι Ο λαϊκιστής που χαϊδεύει τα αυτιά του ανεπαρκώς ενημερωμένου κοινού για να ενεργοποιήσει τα συντηρητικά αντανακλαστικά του. Θέλουν να λανσάρονται και ως προοδευτικές οι ποταμίσιες πέστροφες!!!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.