ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβεβαίωσε ότι ουδέποτε κινδύνευσε η κυβερνητική πλειοψηφία

Φωτίου: Η Ειδομένη αντιμετωπίζεται με επάρκεια

Με επάρκεια αντιμετωπίζει, σύμφωνα με την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, η κυβέρνηση το θέμα της Ειδομένης.
fotiou

"Αυτή η κυβέρνηση σας διαβεβαιώ ότι αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει ένα μοναδικό πρόβλημα σε όλο τον ευρωπαϊκό χώρο. Η Ειδομένη, την οποία θα επισκεφθώ σήμερα, είναι ένα ευρωπαϊκό, τεράστιο πρόβλημα, κι ενώ το αντιμετωπίζει με επάρκεια που δεν μπορείτε να διανοηθείτε...Με μεγάλη επάρκεια", ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή "MEGA Σαββατοκύριακο".

Ερωτηθείσα σχετικά με τις καταγγελίες για τις διαδικασίες αναθέσεων των έργων για τη σίτιση η κ. Φωτίου επισήμανε ότι "ο κ. Βίτσας κατέθεσε ένα φάκελο στη Βουλή που έλεγε αναλυτικά πώς έγιναν μέχρι σήμερα οι αναθέσεις σίτισης και όλων των έργων για το προσφυγικό" και τόνισε:

"Δεν σκοπεύει κανείς να φάει, από το πολιτικό προσωπικό, από το προσφυγικό. Είναι ντροπή και μόνο να υπαινίσσεται κανείς κάτι τέτοιο".

Η ίδια υποστήριξε ότι "η αξιωματική αντιπολίτευση σήκωσε τόσο ψηλά τους τόνους που άλλος δρόμος δεν υπάρχει παρά να ακούσετε σε κάνα μήνα ότι θα επαναλάβουν με μας την ιστορία στο Γουδί, δηλαδή ότι θα μας πάνε ως προδότες της χώρας για κρέμασμα".

Με αφορμή τις δύο διαφοροποιήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ - την κ. Χριστοδουλοπούλου και την κ. Κατριβάνου- στην ψήφιση του νομοσχεδίου για το προσφυγικό η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης υποστήριξε ότι "η κυβέρνηση και η κοινοβουλευτική ομάδας είναι αρραγείς".

"Σεβόμαστε προσωπικές ιδιαιτερότητες και ευαισθησία της πρώην υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής και της κ. Κατριβάνου. Δεν κινδύνευσε η κυβέρνηση ή η συνοχή από αυτό", πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.