ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφοδρή επίθεση στην αντιπολίτευση

Γεροβασίλη: Οι πολιτικές δυνάμεις που κατέστρεψαν τη χώρα ξιφουλκούν κατά της κυβέρνησης

Επίθεση στις πολιτικές δυνάμεις «που κατέστρεψαν τη χώρα» εξαπέλυσε σήμερα η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη απαντώντας στις επιθέσεις που δέχεται η κυβέρνηση με αφορμή την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ
gerovas

Η κ. Γεροβασίλη τονίζει ότι «με υποδειγματική ενορχήστρωση, οι πολιτικές δυνάμεις που κατέστρεψαν την χώρα, που επέβαλλαν στην οικονομία μέτρα 65 δις, που μείωσαν κατά 25% το ΑΕΠ και που εξαφάνισαν τις λίστες μαύρου χρήματος για να προστατεύσουν κορυφαία στελέχη τους, ξιφουλκούν σήμερα κατά της κυβέρνησης για το θέμα του λιμανιού του Πειραιά».

Η κυβέρνηση αγωνίζεται να κρατήσει την Ελλάδα όρθια, πάνω στο σαθρό έδαφος που αυτοί παρέδωσαν, προσθέτει η εκπρόσωπος και σημειώνει ότι η κυβέρνηση «διαπραγματεύτηκε ώστε το αποτέλεσμα της συμφωνίας να είναι το θετικότερο, τόσο ως προς το τίμημα, όσο και ως προς τους όρους. Εξαίρεσε από την παραχώρηση την έκταση των Λιπασμάτων, διασφαλίζοντας την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής για τους κατοίκους της περιοχής».

«Ας μας πουν τι έχουν κάνει αυτοί που, υπογράφοντας λευκά χαρτιά, παρέδωσαν την χώρα, δέσμια, στις προθέσεις των δανειστών. Τους αφήνουμε στην κρίση των πολιτών», υπογραμμίζει στη δήλωσή της η κ. Γεροβασίλη.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. NMan. 19:03 10/04/2016

  ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ Η ΛΑΣΠΗ …

  Κοινό στοιχείο η λάσπη, κοινός τόπος η ΧΑΒΟΥΖΑ. Απώτερος στόχος η ιδιοτέλεια και η κατάληψη της εξουσίας.
  Τρία χρόνια, αφανείς εταίροι και συναγωνιστές ο Αντώνης ο Αλέξης ο Πάνος και τα ..πανάκια ‘’πυρπόλησαν’’ την Ελλάδα έχοντας την συμπαράταξη των μαυροφόρων δολοφόνων της νύχτας.
  Τρία χρόνια, ζύμωσαν και ζυμώθηκαν στη Λάσπη της μαύρης προπαγάνδας και άφησαν την σφραγίδα τους σε όλα σχεδόν τα οικονομικά μεγέθη της πατρίδας μας. Μικροί, μεσαίοι, οικογένειες αδύναμες, συνταξιούχοι υπέστησαν τη φθορά της διαφθοράς και της διαπλοκής.
  Έτσι φτάσαμε στο τέλος της κόκκινης γραμμής, που με αίμα και θυσίες το 2010 είχαμε καταφέρει να απομακρυνθούμε. Έτσι φτάσαμε στο σημείο να ρίξουμε τον Πρωθυπουργό του 43% για να αναλάβει ο εφιάλτης συνεχιστής του 1992 με το σημερινό 18%.
  Φτάσαμε στο σημείο να ζητάνε οι λασπολόγοι της ντροπής και της αθλιότητας, να ‘’καθίσουν στο σκαμνί’’ τον Πρωθυπουργό που μας έσωσε και δεν χρεοκοπήσαμε.
  Φθάσαμε στο σημείο να θέλουν τη κεφαλή Παπακωνσταντίνου, ‘’επί πίνακι ‘’.
  Λασπολόγησαν και λασπολογούν ασύστολα, οι παράνομοι επιβήτορες της εξουσίας, αφού ‘΄κατάφεραν ’’ να πετύχουν το σκοπό τους.
  Από τη μία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ,
  ακολουθώντας την πάγια τακτική του αριστερού λαϊκισμού που τους καθιέρωσε ως κόμμα διαμαρτυρίας, επιδίδεται σε μία άνευ προηγουμένου επικίνδυνη ρητορική καταγγέλλοντας τους πάντες και τα πάντα. Ταυτόχρονα, κλείνει το μάτι σε οποιαδήποτε αντιδημοκρατική ενέργεια προκαλεί θόρυβο και φαντάζει στα μάτια του λαού ως αντιστασιακή – πατριωτική πράξη.
  Από τη άλλη ο Πάνος του Τέρενς, ενισχυόμενος από την βουλευτική και οικονομική ασυλία, υποστηριζόμενος (?)από άγνωστα ακροδεξιά διεθνή κέντρα και ντόπια κέντρα συνταξιούχων παραδικαστικών κύκλων, πιστεύει πώς θα γίνει πολιτικός. Να γίνει ‘’κάποιος’’ επιθυμεί, ξεχνώντας ότι τα λόγια και τα έργα του αποτελούν τον προσωπικό του ‘’οδοφράκτη ’’ για τους μετανάστες της πολιτικής και της αθλιότητας.
  Τέλος για τον Αντώνη, πιστεύουμε ότι και να γράψουμε, θα είναι λίγο. Ο άνθρωπος αυτός απέδειξε ότι είναι ΑΥΤΟΣ !που λέγανε το 1992.
  Ένα παραπολιτικό παραμόρφωμα, ξενόφερτο, ξενόδουλο και εθνικά επικίνδυνο.
  Ένας αδίστακτος εφιάλτης !

 2. ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ ,
  ΔΕΝ ΥΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ?

  Και έρχεται σήμερα ο ‘’αριστεριστής’’ Τσίπρας της Χούντας και ‘’τακιμιάζει’’ μία φορά ακόμη με την δεξιά του Κυρίου, για να αναπαλαιώσει τις σχέσεις ‘’αίματος και προδοσίας’’ που είχαν παραμείνει στο ‘’βρόμικο 89’’ και προτείνει Παυλόπουλο για Πρόεδρο. Ποιον? Τον φυσικό αυτουργό της καταστροφής μας.
  Τον πολιτικό που γέμισε τις δημόσιες υπηρεσίες με όλο το χαφιεδότσουρμο.
  Έτσι αντί για ειδικό δικαστήριο για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, έρχεται σήμερα ο Τσίπρας , ο αμνός της ΧΟΥΝΤΑΣ και επιλέγει τον Παυλόπουλο για Πρόεδρο, διασώζοντας τον Καραμανλή και προσπαθώντας να ρίξει λήθη και στάχτη στα μάτια του κόσμου.
  Τι να καταλάβει και πώς να αντιδράσει τούτος ο χιλιοπροδομένος λαός μας?
  Πώς να δεχτεί ΞΑΝΑ ότι οι ηγεσίες της αριστεράς μια ζωή, ήταν πουλημένες στις ξένες μυστικές υπηρεσίες, όπως με ΝΤΡΟΠΗ καταγράφει ο έντιμος και αφανής ιστορικός της εθνικής μας παρακαταθήκης?
  Πόσες χιλιάδες ζωές χαμένες, πόσες χιλιάδες αυτοκτονίες για να ‘’γίνει πρόεδρος’’ ο φυσικός αυτουργός της καταστροφής μας.
  5.000 αυτοκτονίες, πέντε χιλιάδες νεκροί κάτω από την αδίστακτη εκτέλεση εντολών του εντολοδόχου Καραμανλή, του λεγόμενου αναίσθητου γενοκτόνου μιας ολόκληρης γενιάς των ελπιδοφόρων νέων μας?
  Πως μπορούν και κοιμούνται, πως μπορούν και χαμογελούν οι άθλιοι πολιτικάντηδες, που μας διέλυσαν και μας ξεπούλησαν κυριολεκτικά στους διεθνείς και ντόπιους τοκογλύφους ?
  Πως μπορεί όμως αυτός ο λαός να κάνει υπομονή, να κλείνει τα μάτια και να δέχεται κατά πρόσωπο αυτή την άθλια και προκλητική ΑΤΙΜΙΑ εις βάρος του?
  Και ‘’ύστερα’’ σου λένε: Ο Παπανδρέου φταίει….!!!!!!
  Προδότες και αποστάτες με ‘’βούλωμα’’ !!!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.