ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήλωση του Στ. Ξεκαλάκη

Γραμματέας ΠΑΣΟΚ: Για την ανασυγκρότηση παλεύουμε όλοι

Ως «πατριωτικό καθήκον»περιγράφει την ανασυγκρότηση της προοδευτικής παράταξης, ώστε να πρωταγωνιστήσει ξανά στις εξελίξεις ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Στέφανος Ξεκαλάκης.

Και αυτό διότι μόνο έτσι πιστεύει ότι «θα ηττηθεί η φαυλότητα, ο οπορτουνισμός και ο φτηνός λαϊκισμός που κυριαρχούν σήμερα στον πολιτικό βίο της χώρας».

Σε δήλωσή του, με την οποία εν πολλοίς απαντά σε όσους βλέπουν την όλη προσπάθεια ως μία ευκαιρία επίλυσης εσωκομματικών διαφορών, ο κ .Ξεκαλάκης, ξεκαθαρίζει πως «για αυτή την ανασυγκρότηση παλεύουμε όλα τα μέλη του ΠΑΣΟΚ, και εγώ προσωπικά». Ως μόνη προαπαίτηση, δε, θέτει το «να στηριχθεί σε μία βάση αξιακή, ηθική , πολιτική και ιδεολογική και όχι σε λογικές μοιράσματος αξιωμάτων», όπως πολλές φορές έχει γίνει στο παρελθόν.

Προτάσσοντας πάντα την ηθική στην πολιτική, ο γραμματέαςτου ΠΑΣΟΚ θεωρεί αδιανόητη την προσπάθεια κάποιων να ακυρώσουν την ιστορία καιτην προσφορά του κόμματος καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταπολίτευσης, στον βωμό μιας «ευκαιριακής προσωπικής πολιτικής αναβάπτισης».

«Όσοι σήμερα, σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή, την ώρα που ανακοινώνεται η επιτροπή διαλόγου και κάνουμε το επόμενο βήμα για την υλοποίηση του εγχειρήματος, έχουν τη σκέψη και το βλέμμα τους στραμμένο αποκλειστικά και μόνο στην επίλυση εσωκομματικών διαφορών, δεν υπηρετούν την προσπάθεια», είναι το μήνυμα που στέλνει ο κ.Ξεκαλάκης...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.