ΕΛΛΑΔΑ

«Δεν χρειάζομαι θεραπεία, πρέπει απλώς να πάω στην Ελλάδα...»

Η μπλούζα της Kρητικιάς μαθήτριας... εξόργισε τη Γερμανίδα δασκάλα!

Είναι από τις περιπτώσεις που η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά! Να σε...ενοχλεί ακόμη κι ένα χαριτωμένο σύνθημα σε μια μπλούζα...να σε ενοχλεί κι  ο αέρας που αναπνέεις...η ακόμη χειρότερα.
sxoleio

Να πηγαίνει μια μαθήτρια το πρωί στο Σχολείο της και το...αναγραφόμενο λογότυπο στη μπλούζα της να δημιουργεί "διπλωματικό" επεισόδιο! Και μην φανταστείτε ότι το σύνθημα είχε να κάνει με..εξτρεμιστικά και άλλα περίεργα- απλώς η μαθήτρια νοσταλγεί την πατρίδα της , την Ελλάδα! Αλλά η...δασκάλα είχε τη "μύγα" και πειράχτηκε!

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά σύμφωνα με το ρεπορτάζ της cretalive: Σε μια, όχι μεγάλη, πόλη της Γερμανίας (ας μην αναφέρουμε ονόματα και διευθύνσεις, ας διατηρήσουμε την ανωνυμία του παιδιού...για ευνόητους λόγους) ήταν μια μέρα όπως όλες. Η νεαρή ομογενής μαθήτρια με καταγωγή από την Κρήτη πήγε στο (γερμανικό) σχολείο της κανονικά φορώντας γεμάτη καμάρι τη φούτερ μπλούζα που της είχε χαρίσει ο θείος της.

Τι έγραφε στα γερμανικά; "δεν χρειάζομαι θεραπεία, πρέπει απλώς να πάω στην Ελλάδα..."!

blouza

Ωραίο, συναισθηματικό και...έξυπνο! Έτσι, τουλάχιστον της είπαν όλοι εκτός από τη δασκάλα της η οποία μόλις την είδε εξοργίστηκε! Τη φώναξε και της είπε-όχι κομψά- να μην την ξαναφορέσει! Κι όταν το κορίτσι τη ρώτησε γιατί η απάντηση ήταν απσοτομωτική: Γιατί λέει έτσι είναι σαν να δείχνει ότι η Γερμανία είναι χάλια!

Έγινε σούσουρο στο σχολείο, η μαθήτρια το μετέφερε στην μητέρα της και χάριν στη δική της ψυχραιμία , αλλά και της διευθύντριας του Σχολείου που παρενέβη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Επήλθε ηρεμία, αλλά το περιστατικό έχει ήδη γίνει γνωστό στην περιοχή....

Η μητέρα της μικρής με την οποία συνομίλησε το cretalive ήταν εξοργισμένη επίσης με τη δασκάλα, αλλά δεν θέλησε να δώσει συνέχεια.

cretalive.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.