ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για τη συμμετοχή ΑΕΚ στο Eurocup

Η FIBA απειλεί, ο Κοντονής αποφασίζει

Η FIBA Europe προώθησε στην ΕΟΚ επιστολή που ήδη έχουν παραλάβει άλλες ευρωπαϊκές ομοσπονδίες, ενημερώνοντάς την για αποκλεισμό από κάθε διεθνή διοργάνωση σε περίπτωση μη συμμόρφωσης.

Η ΕΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση και γνωστοποίησε πως μεταβίβασε την επιστολή που έλαβε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, ο οποίος καλείται να αποφασίσει για τη συμμετοχή ή όχι της ΑΕΚ στο Eurocup.

Αναλυτικά η ΕΟΚ αναφέρει:

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έλαβε από την παγκόσμια ομοσπονδία του αθλήματος FIBA την επιστολή που παραθέτουμε. Τα δεδομένα που αναφέρονται στην επιστολή, όπως φυσικά και οι πιθανές επιπτώσεις, μεταβιβάστηκαν στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή, ο οποίος βάσει του αρ. 26 παρ. 6 του ν. 2725/1999 έχει την αρμοδιότητα μέσω των θεσμοθετημένων υπηρεσιών και κατόπιν των εισηγήσεων των αρμόδιων για το άθλημα Εθνικών ομοσπονδιών, να χορηγεί άδειες συμμετοχής ελληνικών συλλόγων σε διεθνείς διοργανώσεις. Αναμένονται οι τελικές αποφάσεις με δεδομένες τις θέσεις της ΕΟΚ και τις σχέσεις της με τους θεσμούς του Παγκόσμιου Αθλητικού Κινήματος και τη ΔΟΕ».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Κοντονής ! Η μεγάλη μορφή του επαναστάτη της κυβέρνησης της λαμογιάς και της ξεφτίλας .
    Όταν η fifa τον προστάζει να «πηδήξει»δεν ρωτάει τίποτε άλλο παρά μόνον «πόσο ψηλά;»

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.