ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησαν οι πρώτες δράσεις

Η προβολή της Ελλάδας στην Τουρκία

Ξεκίνησαν οι πρώτες δράσεις προβολής της Ελλάδας στην Τουρκία, στο πλαίσιο της Κοινής Διακήρυξης Ελλάδας-Τουρκίας για τη συνεργασία στον τουρισμό που υπέγραψε η αν. υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Έλενα Κουντουρά και ο Τούρκος ομόλογός της Μαχίρ Ουνάλ, στη Σμύρνη, τον περασμένο Μάρτιο, κατά το 4ο ανώτατο συμβούλιο συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας, υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
xalk

Μάλιστα, το Γραφείο ΕΟΤ Τουρκίας, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης και τον Προαθωνικό Οργανισμό Τουρισμού διοργανώνουν ταξίδι εξοικείωσης (Fam Trip) στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και στην προ του Άθω περιοχή της Χαλκιδικής, από τις 12 και έως τις 15 Απριλίου 2016.

Σκοπός του ταξιδιού αυτού, στο οποίο συμμετέχουν επτά από τους σημαντικότερους Tour Operators της Τουρκίας, είναι η προσέλκυση ποιοτικών επισκεπτών και Τούρκων πολιτιστικών ταξιδευτών προς τις συγκεκριμένες περιοχές και, κατ' επέκταση, η ανάπτυξη και η εξέλιξη της τουριστικής και οικονομικής συνεργασίας.

Επίσης, στις 12 Απριλίου, το Γραφείο ΕΟΤ Τουρκίας, σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στην Αδριανούπολη, πραγματοποίησε στο Εμπορικό Επιμελητήριο της πόλης εκδήλωση προβολής της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού, μέσω παρουσίασης των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, στην τούρκικη τουριστική αγορά.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.