Neo

Οι «ρεαλιστές» στηρίζουν Τσίπρα με τα χίλια…

Μεγάλη ήταν η προσέλευση στην χθεσινή πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε η «Πλατφόρμα 2010» σε κεντρικό ξενοδοχείο του Μεταξουργείου.
siriza

Ο λόγος για την σύναξη των «ρεαλιστών» του ΣΥΡΙΖΑ (Παπαδημούλης, Ζαχαριάδης, Μπαλάφας, Στάικος, Αναγνωστοπούλου, Δούρου κ.α.), που εντάσσεται στο πλαίσιο της προσυνεδριακής δραστηριότητας των τάσεων. Χθες, λοιπόν, στην πολύωρη συνεδρίαση τέθηκαν επί τάπητος όλες οι πολιτικές εξελίξεις, το κυβερνητικό έργο, το Συνέδριο του ερχόμενου Μαΐου και το συμπέρασμα που βγήκε –και στο οποίο, μάλιστα, συμφώνησαν όλοι με μία φωνή- είναι πως η τάση των «ρεαλιστών» και «μεταρρυθμιστών» θα κάνει «ό, τι περνά από το χέρι της» προκειμένου να διαμορφωθεί «μία μεγάλη πολιτική πλειοψηφία που να στηρίζει με αποφασιστικότητα τους στόχους του κόμματος και τις πολιτικές της κυβέρνησης». Μ’ άλλα λόγια, η «Πλατφόρμα 2010» στηρίζει κυβέρνηση και Τσίπρα με… τα χίλια. Μένει να φανεί αν θα πουν το ίδιο και οι άλλες τάσεις –αλλά κυρίως το αν θα το πουν ανεπιφύλακτα και χωρίς «αστερίσκους»…

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. ΕΛΕΓΚΤΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΛΕΜΜΕΝΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

  Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ‘’ΑΚΗ(Ι)ΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

  -Πότε ο Σύριζα απέκτησε πολιτική υπόσταση και ξέφυγε από το 3%?
  -Πότε η δεξιά ‘’μπήκε στο άρμα’’ του Σαμαρά?
  -Πότε οι πληρωμένοι δολοφόνοι της Ελλάδας τρομοκρατήθηκαν και’’ πήραν τα όπλα’’ να βγούνε στα βουνά?
  * Όταν το Πασοκ έφερε στη βουλή και ψήφισε νόμους και θέσπισε διατάξεις που ξεβράκωνε όλα τα ΛΑΜΟΓΙΑ!!!
  * Ο Παπακωνσταντίνου, ΑΜΕΣΩΣ ! το 2010, με τους νόμους 3833/15.3.2010, 3842/23.4.2010, 3888/30.9.2010 θέσπισε διατάξεις για την αποτελεσματική λειτουργία του ΣΔΟΕ με τη συγκρότηση Ειδικού Τμήματος Ανάκτησης Περιουσιακών Στοιχείων και Κεφαλαίων που προέρχονται από εγκληματικές δραστηριότητες.
  *Τα ποινικά αδικήματα της φοροδιαφυγής, όπως είναι η απόκρυψη εισοδήματος συμπεριλήφθηκαν ρητά στα αδικήματα που διερευνώνται από την Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος και τιμωρούνται μέχρι και με δήμευση περιουσιών. *Θέσπισε την άρση του τραπεζικού απορρήτου προβλέποντας υποχρέωση των τραπεζών, να διαβιβάζουν στο Υπουργείο Οικονομικών κάθε στοιχείο οικονομικού και φορολογικού ενδιαφέροντος και διευκόλυνε τη δυνατότητα αναγκαστικής είσπραξης με ειδικές νομοθετικές προβλέψεις.

  *Οι νόμοι αυτοί ήταν η αιτία που ‘’άνοιξε η πτέρυγα VIP’’ στο Κορυδαλλό. Κι όταν ο Παπανδρέου ΔΙΕΓΡΑΨΕ τον ΑΚΗ από το Πασοκ
  και μπήκε σε εφαρμογή ο νόμος για τη διακίνηση του ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ , όλα τα έγχρωμα κομματικά τρωκτικά, είτε της κοινοβουλευτικής, είτε της κυβερνητικής είτε της Αυτοδιοικητικής συνομοταξίας έπαθαν ΣΟΚ.
  * Όταν ο Γιάννης ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ψήφισε και θέσπισε τις διατάξεις για το ‘’ΔΙΑΥΓΕΙΑ’’ …σαλτάρανε όλα τα τρωκτικά των ‘’Δήμων και των Κοινοτήτων’’. Κι όταν μπήκε σε εφαρμογή ο ‘’ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ’’ …άδειασε (κομματικά) το σύστημα και ‘’ ΦΟΥΛΑΡΕ’’ ο Σύριζα.
  *Υπήρχαν ΛΑΜΟΓΙΑ στο Πασοκ?
  Βεβαίως, όπως υπάρχουν σε όλα τα κόμματα. Όμως, ο Γιώργος Παπανδρέου είχε αποφασίσει δημιουργία κράτους με ευνομία και ισονομία, αλλά και με ΣΥΓΧΡΟΝΗ και ελεγκτέα φοροδοτική ισότητα.
  *Τέλος ο θεσμός ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ εισαγγελέα και η απρόσκοπτη λειτουργία του αποκάλυψε το πλήθος των φοροφυγάδων, που ΧΡΟΝΙΑ τώρα ‘’απομυζούσαν, βύζαιναν’’ και στη συνέχεια ‘’ έκαναν’’ τους τυφλοπόντικες.
  *Έτσι σήμερα, μετά την επιτυχή ΜΕΙΩΣΗ του ελλείμματος κατά 6% του ΑΕΠ το 2010 οι οργανωμένοι επί χρόνια ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ – ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ‘’πήραν τα όπλα’’ κατά του Γιώργου Παπανδρέου. Τα αποτελέσματα και τα γεγονότα τα ζούμε κάθε μέρα.
  *Βέβαια, πως είναι δυνατόν οι Συριζαίοι να συγχωρήσουν τον Παπανδρέου και τον Παπακωνσταντίνου για τους νόμους που ψήφισαν, αφού σε ένα …ΜΙΚΡΟ ΕΛΕΓΧΟ ( Απλού πόθεν έσχες ), βρέθηκαν να είναι ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ οι περισσότεροι που ήθελαν και θέλουν να μας σώσουν από τον Παπανδρέου και τον Παπακωνσταντίνου?
  ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ !!!
  ΥΓ.
  Όσο για το ‘’ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ’’ ετοιμαστείτε γιατί θα πληρώσετε έστω και για ΠΡΩΤΗ φορά λαθροδημοκράτες !!!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.