ΕΛΛΑΔΑ

Το μεσημέρι

Η βασίλισσα της Ιορδανίας Ράνια στη Λέσβο

Στις 12.30 όπως ήταν προγραμματισμένο, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Οδυσσέας Ελύτης της Λέσβου το ιδιωτικό αεροσκάφος, που μετέφερε τη βασίλισσα της Ιορδανίας, Ράνια, που επισκέπτεται τη Μυτιλήνη, προκειμένου να στείλει ένα μήνυμα αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες σε κάθε γωνιά του κόσμου.
rania

H βασίλισσα Ράνια επισκέφθηκε τον καταυλισμό του Δήμου Λέσβου στον Καρά Τεπέ, όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες και που λειτουργεί υπό την ευθύνη της διεθνούς ανθρωπιστικής οργάνωσης IRC, η οποία και την προσκάλεσε στην Ελλάδα.

Εφτασε στο νησί ντυμένη με απλά ρούχα σα να είναι μία κοινή θνητή και από την πρώτη στιγμή πλησίασε τους ανθρώπους αυτούς για να ακούσει από τους ίδιους ποια είναι η καθημερινότητα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Στο πλαίσιο της επίσκεψής της είδε αρχικά δύο οικογένειες Σύρων και Αφγανών, ενώ κατά την ξενάγησή της στο Καρά Τεπέ είναι ιδιαίτερα τρυφερή με τα μικρά παιδιά.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της βασιλικής Αυλής, η βασίλισσα Ράνια μετά το πέρας της επίσκεψής της, θα δώσει στα ΜΜΕ μία δήλωσή της και δεν θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.