ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Συνδυασμός ταχύτητας ευρυζωνικών δικτύων σταθερής & κινητής

Internet στο σπίτι που φτάνει έως τα 100Mbps με το COSMOTE Home Speed Booster

Πρώτη στην Ελλάδα η COSMOTE διαθέτει εμπορικά την τεχνολογία Hybrid Access
cosmoteLogo

Γρηγορότερο Internet με τελικές ταχύτητες έως και 100Mbps [1] προσφέρει πρώτη η COSMOTE με τη νέα υπηρεσία COSMOTE Home Speed Booster, που συνδυάζει την ταχύτητα της σταθερής ευρυζωνικής σύνδεσης, με την ταχύτητα των δικτύων 3G & 4G, μέσω της τεχνολογίας Hybrid Access.

Με την πρωτοποριακή υπηρεσία COSMOTE Home Speed Booster οι συνδρομητές των προγραμμάτων COSMOTE Home Double Play [2] μπορούν να αυξήσουν την ταχύτητα του σταθερού τους Internet μέσω δικτύου κινητής COSMOTE και να απολαμβάνουν ταχύτητες έως και 100Μbps. Συγκεκριμένα, όταν η χρήση του σταθερού Internet γίνεται απαιτητική και χρησιμοποιείται όλο το εύρος της, τότε ο νέος ειδικός router που συνοδεύει την υπηρεσία ενεργοποιεί αυτόματα και τη σύνδεση κινητής, μέσω δικτύων 3G & 4G. Αυτό σημαίνει ακόμη καλύτερο HD video streaming, αλλά και πιο γρήγορο downloading ή uploading μεγάλων αρχείων.

Με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας, οι συνδρομητές COSMOTE Home Double Play έχουν τη δυνατότητα χρήσης όγκου δεδομένων 20GB κάθε μήνα μέσω δικτύου κινητής με 15 ευρώ [3] , ενώ o εξοπλισμός Hybrid Access Router παρέχεται δωρεάν. Ως προσφορά γνωριμίας με τη νέα υπηρεσία, οι συνδρομητές θα έχουν τη δυνατότητα δωρεάν κατανάλωσης επιπλέον όγκου 20GB [4].

«Οι σημαντικές επενδύσεις του Ομίλου ΟΤΕ για την ανάπτυξη σύγχρονων τεχνολογικών υποδομών και δικτύων νέας γενιάς σταθερής και κινητής, επιτρέπουν στους συνδρομητές μας να απολαμβάνουν πρώτοι καινοτόμες υπηρεσίες, που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες τους για επικοινωνία. Το COSMOTE Home Speed Booster έρχεται να καλύψει ανάγκες των πελατών που δημιουργούνται, ξεπερνώντας τους περιορισμούς της τεχνολογίας. Με τη νέα τεχνολογία Hybrid Access, που πρώτη η COSMOTE παρουσίασε και διαθέτει εμπορικά στην Ελλάδα, βελτιώνεται σημαντικά η εμπειρία internet», δήλωσε σχετικά ο Chief Officer Τεχνολογίας και Λειτουργιών του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Στέφανος Θεοχαρόπουλος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στην Εξυπηρέτηση Πελατών Σταθερής & Κινητής Ομίλου ΟΤΕ στο 13888 ή να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της COSMOTE.

COSMOTE_Hybrid-Access
[1] Η τελική μέγιστη ταχύτητα προκύπτει από το συνδυασμό σταθερής VDSL 50 Mbps και κινητής 4G με όριο 60Mbps.
[2] Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στα προγράμματα COSMOTE Home Double Play με ταχύτητες έως 24,30 και 50Mbps που παρέχονται από τον ΟΤΕ.
[3] 2€ στο λογαριασμό σταθερής για την υπηρεσία COSMOTE Home Speed Booster και 13€ στο λογαριασμό κινητής για την υπηρεσία COSMOTE Mobile Internet για Speed Booster που παρέχεται από την COSMOTE.
[4] Η προσφορά επιπλέον δωρεάν όγκου δεδομένων ισχύει έως 31/07/2016. Μετά την κατανάλωση των δωρεάν GB δίνεται δυνατότητα αγοράς πρόσθετων πακέτων GB.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.