ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κοινό βηματισμό στην αντιπολίτευση αποκτούν οι δυνάμεις της Κεντροαριστεράς

Κάνουν τα ίδια λάθη με πέρσι

Σεκοινή αντιπολιτευτική γραμμή βρίσκονται Δημοκρατική Συμπαράταξη και Ποτάμι στοναπόηχο των τελευταίων εξελίξεων στη διαπραγμάτευση. Εκτιμώντας ότι το ΜέγαροΜαξίμου δεν έμαθε τίποτα από τα περσινά του λάθη στη διαπραγμάτευση, τουκαταλογίζει ότι τα επαναλαμβάνει με σκληρές συνέπειες για την χώρα και τους πολίτεςτης.
gennimata

«Δυστυχώς για την χώρα και τον λαό μας, ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση του, δεν διδάχτηκαν τίποτα από τα παθήματα του περασμένου καλοκαιριού», λένε στην Χαριλάου Τρικούπη, υποστηρίζοντας πως η καθυστέρηση στη διαπραγμάτευση ήταν συνειδητή και πως η χώρα οδηγείται εξ αυτής σε νέο αδιέξοδο. Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη υποστηρίζουν ότι ο νέος λογαριασμός συνολικού ύψους 12,5 δις ευρώ με τον οποίο βαρύνουν τον Ελληνικό λαό, φέρει την υπογραφή τους. «Είναι δικά τους μέτρα», λένε, αποδίδοντάς τους ακέραια την ευθύνη και τονίζοντας ότι κάθε μέρα που περνά γίνεται όλο και πιο σαφές ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ καταστρέφει την χώρα και την οδηγεί στα βράχια.

Σε ξεχωριστή δήλωσή του μάλιστα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡκαι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος, περιέγραψε αυτό που συμβαίνει στην χώρα σήμερα ως το «απόλυτο déjà vu». Έκανε λόγο για πολιτικές τυχοδιωκτισμού εκ μέρους της κυβέρνησης, ενώ συνδέοντας τις εξελίξειςμε την Εβδομάδα των Παθών, υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση οδηγεί την ελληνική κοινωνία σε σκηνές Παθών, χωρίς όμως να φαίνεται και η Ανάσταση». Υποστήριξε ότιτο Μέγαρο Μαξίμου επαναλαμβάνει ακριβώς τα ίδια λάθη με πέρσι, με θύματα τηνελληνική οικονομία και την κοινωνία.

Στο ίδιο μήκος κύματος,στη Σεβαστουπόλεως σημειώνουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έμαθε τίποτα από τις περυσινέςτου αποτυχίες, ενώ παραπέμπουν με νόημα στις δηλώσεις του υπουργού ΟικονομικώνΕυκλείδη Τσακαλώτου ότι «αν φθάσουμε στον Μάιο, καήκαμε»…

Με το σενάριο τωνεκλογών, μάλιστα, να επανέρχεται δυναμικά στο τραπέζι, ο Σταύρος Θεοδωράκηςέσπευσε να τις ξορκίσει. «Δεν έχω την αίσθηση ότι θα πάμε σε εκλογές. Πιστεύωότι είναι ένα επικοινωνιακό κόλπο για να φανεί ότι η κυβέρνηση αντιστέκεται καιτελικά να έρθει ο κ. Τσίπρας και να πει "γλιτώσαμε τα χειρότερα, ψηφίστετώρα αυτά τα μέτρα"» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού από τα Τρίκαλα όπου βρέθηκε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.