ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων

Καταδικάστηκε ο Χάρης Τομπούλογλου για το «φακελάκι»

Σε οκτώ χρόνια και τρεις μήνες φυλάκιση,  αφαίρεση των πολιτικών του δικαιωμάτων και επιπλέον χρηματική ποινή 40.300 ευρώ καταδικάστηκε ο Χάρης Τομπούλογλου από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, με την έφεση να ανασταλτικό χαρακτήρα ως προς την ποινή.
tompoulogloy

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για τα αδικήματα της απόπειρας εκβίασης, της παθητικής δωροδοκίας και της οπλοκατοχής αποφασίζοντας η έφεση του να έχει αναστέλλουσα δύναμη με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Υπενθυμίζεται, ότι ο υποψήφιος δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας, κατηγορούνταν για τα 25.000 ευρώ που ζήτησε και πήρε τον Δεκέμβριο του 2013 από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο διαφημιστικής εταιρίας η οποία είχε αναλάβει έργο του νοσοκομείου «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού», στο οποίο ήταν πρόεδρος. Μάλιστα είχε βιντεοσκοπηθεί από κρυφή κάμερα που είχαν τοποθετήσει άνδρες του Τμήματος Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.

Ο Χάρης Τομπούλογλου είχε διαγραφεί μετά τη σύλληψή του από τα μητρώα της Νέας Δημοκρατίας για αντιδεοντολογική συμπεριφορά.

Οι δικαστές καταδίκασαν σε 5 έτη κάθειρξης και 7 μήνες με αναστολή στην έφεση τον συγκατηγορούμενο και στενό συνεργάτη του κ. Τομπούλογλου Χρήστο Τριανταφύλλου ενώ έκριναν αθώο τον κατηγορούμενο γιατρό Στέφανο Μιχαλάκο. "Θα αγωνίζομαι μέχρι το τέλος της ζωής μου για να αποδείξω την αθωότητα μου", δήλωσε μετά την καταδίκη του ο Χάρης Τομπούλογλου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.