ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήλωση του Γ. Πεταλωτή

Κίνημα: Ανυπαρξία σχεδίου στο προσφυγικό

Δήλωση του εκπροσώπου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργου Πεταλωτή για το προσφυγικό.
petalotis

Η συνεχιζόμενη έκρηξη βίας στην Ειδομένη, οι σημερινές βίαιες ενέργειες των Δυνάμεων Ασφαλείας της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, οι μετανάστες και πρόσφυγες τραυματίες που νοσηλεύονται στα ελληνικά Νοσοκομεία δεν αντιμετωπίζονται απλώς με διεκπεραιωτικά διαβήματα, παρατήρησε ο κ. Πεταλωτής.

«Το τεράστιο έλλειμμα αξιοπιστίας  της χώρας που απαιτείται για την άσκηση σοβαρής εξωτερικής πολιτικής και η ανυπαρξία σχεδίου για το μεταναστευτικού, αποτελούν ακόμη ένα πεδίο που η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αδυνατεί να αντιληφθεί, με αποτελέσματα δραματικά και όχι μόνον βραχυπρόθεσμα», σημείωσε ο εκπρόσωπος του Κινήματος.

«Επανειλημμένως ως ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ έχουμε εκφράσει τις έντονες ενστάσεις και ανησυχίες μας ειδικά στους τομείς αυτούς, που θα έπρεπε με πρωτοβουλία και κύρια ευθύνη της Κυβέρνησης να αποτελούν συνισταμένη εθνικής προσπάθειας και συγκλίσεων των πολιτικών δυνάμεων», επισήμανε ο κ. Πεταλωτής.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Πολύ σωστά κ. Πεταλωτή ! Πιστέψτε με !
    Δεν είναι όπως διαπιστώνετε με ακρήβια μόνον οι ήδη εκφρασμένοι υπερ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ πολίτες που παραδέχονται πόσο δήκιο και ποσες σωστές αλλαγές φέρατε σεις προσωπικά και οι υπόλοιποι » κηπουροί του ΓΑΠ » ….
    ΕΙναι τώρα η πληοψηφία του Ελληνικού Λαού που καταλαβαίνει οτι θυσιαστήκατε μεν , αλλα σώσατε την πατρίδα μας από την τελική καταστροφή .
    Μπείτε τώρα στην επίθεση εναντίον των προδοτών και των πραγματικών «γερμανοτσολιάδων» που δεν είναι άλλοι από αυτούς που δήλωναν τότε αντιμνημονιακοί και μας προξένησαν χειρότερα και αντιλαϊκότερα μέτρα ,capital controls και δυό ακόμη μνημόνια !
    Ακόμη και την εδαφική μας ακαιρεότητα έπαιξαν και έχασαν όπως δειχνουν τα νέα σήμερα στην Ειδομένη .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.