ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δώσαμε επιχειρήματα στη Λαγκάρντ να εξευτελίζει τη χώρα

Κίνημα: «Με τη γίδα στην πλάτη πιάστηκε ο Προβόπουλος»

Τις«αποκαλύψεις» γύρω από τον διάλογο των δύο στελεχών του ΔΝΤ για την χώρα μας,αλλά και την ίδια την διαπραγματευτική τακτική της κυβέρνησης δεν θα μπορούσενα αφήσει ασχολίαστα το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Την ώρα που όλοι μιλούν για περισσότερους φόρους σε μικρό χρονικό διάστημα, στο Κίνημα αναρωτιούνται το αυτονόητο: πώς θα πληρωθούν αυτοί οι νέοι φόροι όταν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την Εφορία έχουν φτάσει τα 85 δισ. ευρώ.

Την ίδια ώρα, παρατηρούν ότι η τακτική δεν αλλάζει. «Θέλουμε περισσότερη λιτότητα, αντί για περισσότερες μεταρρυθμίσεις και ανάπτυξη», λένε, «φέραμε πιο κοντά ΔΝΤ και Γερμανούς, αντί να αξιοποιήσουμε τις όποιες διαφορετικές μεταξύ τους προσεγγίσεις. Απεμπολήσαμε τα όποια πλεονεκτήματα και επιχειρήματα θα μπορούσαν να προσφέρουν καλύτερα αποτελέσματα στη διαπραγμάτευση για τη ρύθμιση του χρέους. Προσφέραμε επιχειρήματα στην επικεφαλής του ΔΝΤ, να εξευτελίζει - γιατί αυτό κάνει με την απαντητική επιστολή της, την κυβέρνηση και τη χώρα. Αποδεχτήκαμε για μια ακόμη φορά να γίνει το ελληνικό ζήτημα μέρος ενός παιχνιδιού στο πλαίσιο της ΕΕ, που έχει πολλές δόσεις από πολλά μέτωπα -προσφυγικό, brexit, grexit, και να απωλέσουμε έτσι τη δυνατότητα μιας καθαρής συμφωνίας που να στηρίζεται σε ένα δικό μας αξιόπιστο διαπραγματευτικό σχέδιο/πλαίσιο, και επομένως, να αντιμετωπίζει τα πραγματικά μας προβλήματα σε συνδυασμό με τη διαμόρφωση των αναγκαίων όρων και προϋποθέσεων, που και τη χώρα θα βγάλουν με ασφάλεια από την κρίση και θα διαμορφώνουν με θετικούς όρους μια βιώσιμη πορεία για την επόμενη ημέρα. Χάσαμε και άλλη αξιοπιστία».

Την ίδια ώρα, χαρακτηρίζουν ‘σκοτεινή’ την υπόθεση παρακολουθήσεων και υποκλοπών στην οποία ενεπλάκη η κυβέρνηση, νομιμοποιώντας στην πραγματικότητα το υλικό υποκλοπών, όπως και τις υπόγειες διαδρομές μεταξύ υποκλοπέων και μίας διαδικτυακής πύλης που ουδείς γνωρίζει ποιοι βρίσκονται από πίσω. Στο Κίνημα μάλιστα υποστηρίζουν πως όλα αυτά γίνονται για να δημιουργήσει η κυβέρνηση και πάλι έναν ‘δράκο’, προκειμένου γύρω από αυτόν να οικοδομήσει μία εικονική σύγκρουση,αφού δεν έχει πλέον κάτι άλλο να ρίξει στην αρένα των εντυπώσεων, πολιτικών και επικοινωνιακών. «Τα έχασε όλα. Όλες τις μάχες σε όλα τα μέτωπα - με τις δικές της και μόνον επιλογές», λένε, αποδίδοντας την πλήρη ευθύνη στην ελληνική κυβέρνηση.

Όσοναφορά στα περίφημα “PanamaPapers”, που έχουνπροκαλέσει ουκ ολίγες αντιδράσεις, στο Κίνημα δεν έχουν παρά να θυμίσουν ότιαπό την αρχή της κρίσης ακόμα, η τότε ελληνική κυβέρνηση και ο τότεπρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, έθεταν συνεχώς το ζήτημα της ρύθμισης και τουελέγχου του χρηματοπιστωτικού συστήματος και των φορολογικών παραδείσων, ακόμηκαι στο υψηλότερο επίπεδο, του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. «Κάποιοι τότε, γελούσανειρωνικά. Σήμερα, κάποιοι παριστάνουν τους έκπληκτους και τους αγανακτισμένους.Και κάποιοι άλλοι, ανακαλύπτουν δήθεν τον τροχό και την πυρίτιδα», σχολιάζουν,κάνοντας λόγο για υποκρισία, και χαρακτηρίζοντας αυτονόητη την ανάγκηδιερεύνησης από τις ελληνικές φορολογικές αρχές όλων των Ελλήνων και τωνεταιρειών ελληνικών συμφερόντων, που σύμφωνα με όσα είδαν το φως τηςδημοσιότητας, φέρονται να εμπλέκονται σε αυτήν την υπόθεση.

ΣτοΚίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών όμως, δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστες και τις τελευταίες διευκρινιστικές δηλώσεις του πρώην Διοικητή της Τράπεζας Ελλάδας Γιώργου Προβόπουλου. «Ποιος αλήθεια παριστάνει ότι δεν καταλαβαίνει; Μα αυτός που συμμετείχε μαζί με την κυβέρνηση Καραμανλή στην ομερτά, για να αποκρύψουν την καταστροφή που έγινε μέχρι το 2009», λένε, σημειώνοντας πως αφού το παραδέχθηκε ο ίδιος, τώρα θέλει να καλύψει την ένοχη γκάφα του, λέγοντας μας ότι, όλοι γνωρίζαμε από το 2009. «Νέα ένοχη γκάφα, δηλαδή», λένε, κατηγορώντας τον ότι παραδέχεται έτσι ότι «η επιχείρηση ομερτά, είχε στόχο την προετοιμασία της δραπέτευσης Καραμανλή». Θυμίζουν εξάλλου πως ο κ.Προβόπουλος που υποστηρίζει ότι όλοι γνώριζαν, έλεγε με δόσεις την αλήθεια που εκείνος πάντως γνώριζε. Έτσι,μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές του 2009, έλεγε ότι το έλλειμμα μπορεί να φτάσει σε διψήφιο νούμερο και λίγα εικοσιτετράωρα μετά τις εκλογές ότι θα ξεπερνούσε το 12%.

«Η αλήθεια είναι ότι, συνελήφθη με τη γίδα στην πλάτη.Όλα τα άλλα, προφάσεις εν αμαρτίαις», καταλήγουν.

5 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. freeman 12:14 06/04/2016

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ , ΓΑΡΓΑΡΑ από ΜΜΕ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ !!
    ΕΙΠΕ ο Προβόπουλος : Τον Μάιο του 2008 ο Μπομπ Τράα, πρώην επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΔΝΤ στην Αθήνα, είχε συντάξει έκθεση για την ελληνική οικονομία, στην οποία υπολόγισε ότι το χρέος κάθε μορφής του ελληνικού κράτους ήταν πάνω από το 800% του ΑΕΠ, αποκάλυψε ο Γιώργος Προβόπουλος. Τόνισε, δε, ότι /// «τον παρακαλέσαμε να μην το δημοσιεύσει γιατί θα γινόταν χαμός». ///
    KAI ενώ πάει να τα κουκουλώσει , απλά τα επιβεβαιώνει :
    Σε σχόλιο του μέσω Facebook o κ. Προβόπουλος ανέφερε: «Επειδή αρκετοί δεν κατάλαβαν ή έκαναν πως δεν κατάλαβαν τι ακριβώς είπα σε πρόσφατη ομιλία μου, ιδού η σχετική μελέτη του Δ.Ν.Τ του Ιουλίου 2009, τα ονόματα των συγγραφέων και η σχετική περικοπή στην σελ 15 της μελέτης, ιδιαίτερα η παράγραφος με τίτλο: Debt. Η μελέτη αυτή έχει αναρτηθεί από το Δ.Ν.Τ.
    ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ (ποινικό ερώτημα εσχάτης προδοσίας , εκ του αποτελέσματος ) Προβόπουλε είναι : ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΣΥΝΟΜΩΤΗΣΑΤΕ-ΠΑΡΑΚΑΛΈΣΑΤΕ (Προβόπουλος-Καραμαλής) το ΔΝΤ , τον Μάιο του 2008 , να ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ την Μελέτη ΜΕΧΡΙ τον Ιούλιο 2009 ? 15 ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΡΙΣΙΜΟΤΑΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ για την Ελληνική Οικονομία-Κοινωνία ΠΟΥ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΙΛΟΣ-ΕΝΟΧΟΣ-ΑΒΟΥΛΟΣ , συνέχιζε ΑΣΥΔΟΤΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΜΕΝΟ ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΟ –ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΚΡΑΙΠΑΛΗ- ΣΤΕΡΗΣΗ ΕΣΟΔΩΝ από ψηφοθηρική κάλυψη εισφορο-φοροδιαφυγής στους διάφορους Επιμελητηριούχους Καραμανλολακέδες Μίχαλους , ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ως …ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Συνταγματικά Πρωθυπουργός που ΠΤΩΧΕΥΕΙ ΑΚΑΡΙΑΙΑ & ΑΣΥΝΤΑΧΤΑ .
    Ρε Εκεί στην Ευελπίδων κανένας Εισαγγελέας ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ?
    Για την ΝΔ , φυσιολογικό να το κάνει γαργάρα .
    ΑΛΛΑ Συριζανέλ? Φωφοπασοκ ? Ποτάμι ? Λεβέντης ? ΚΚΕ ? Χ.Α ?

  2. Κατά την γνώμη μου , δεν υπάρχει Ελληνας που να πιστεύει τα λεγόμενα του κ. Προβόπουλου σήμερα .
    Αν υποθέσουμε οτι τότε πολλοί από μας ( εγώ ουτε για δευτερόλεπτο ) πίστευαν οτι έλεγε την αλήθεια περί των Ελλειμμάτων των κυβερνήςεων του Καραμανλη,
    σήμερα, ύστερα από τα όσα υπέστη η οικονομία και η πατρίδα μας το να ξανά παρουσιάζουν τον κ. Προβόπουλο σαν υπεύθυνο τραπεζίτη ειναι τουλάχιστον ασέβεια στην αλήθεια.
    Αν δεν καλύπτονταν και αυτός από το αρθρο 86 του υπάρχοντος ακόμη Συντάγματος μας, σίγουρα ο κ. Προβόπουλος θα ειχε πολλά προβλήματα με την δικαιοσύνη .
    Η σημερινή διακυβέρνησης των Αριστεροδεξιών όμως τον επικροτούσε τότε σαν «αντιπολίτευσης στην Αντιπολίτευση » και σήμερα τον ανταμείβει στην ενορχηστρωμένη προσπάθεια της διαπλοκής να αθοώνουν τον Καραμανλη και τους συν αυτώ.

  3. ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ‘’ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ’’ , Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    =========================================================
    *Την μείωση του χρέους κατά 120δις ευρώ, την μείωση των επιτοκίων, την αναβολή πληρωμής του χρέους μέχρι το 2020, την ΚΕΡΔΙΣΕ ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με το σπαθί του.

    *‘’Χειροπιαστή απόδειξη’’ για τη μείωση χρέους προς την Ελλάδα του Γιώργου Παπανδρέου, απετέλεσαν οι νόμοι, οι διαρθρωτικές αλλαγές , τα ΠΡΟΣΤΙΜΑ σε Λάτσηδες και Βαρδινογιάννηδες, η διαύγεια, η φοροδοτική ισότητα, η άρση του τραπεζικού απορρήτου, ο οικονομικός εισαγγελέας, οι νόμοι για την δημοσιοϋπαλληλική ΛΕΡΝΑΙΑ της διαπλοκής. Ναι ! αυτόν που αυθημερόν ακύρωσε και διέγραψε ο Τσίπρας της διαπλοκής, ‘’πατσίζοντας’’ τα φακελάκια με την αγορασμένη ψήφο των φοροφυγάδων και των πελατειακών και βρώμικων ‘’συγχωνεύσεων’’.

    *Με ποια εχέγγυα έρχεται σήμερα ο Τσίπρας και υπόσχεται τόσο προεκλογικά ,όσο και μετεκλογικά μείωση του χρέους από την ΕΕ, όταν ΚΑΝΕΙΣ !!! δεν την του υπεσχέθη, κι όταν η μέχρι σήμερα ΣΠΑΤΑΛΗ και μικροκομματική διακυβέρνηση της χώρας υπήρξε πελατειακή και αντισυνταγματική ‘’αντάξια’’ της κλίκας των όψιμων απογόνων του σταλινικού ολοκαυτώματος της δημοκρατίας, της ισότητας της ανθρωπιάς

    *Η μείωση του χρέους, εκ μέρους της ΕΕ ήταν μια προσωπική νίκη και πολιτική κατάκτηση του Γιώργου Παπανδρέου, που απέδειξε ΠΡΩΤΑ!!! ότι θα αγωνισθεί για την επιστροφή της Ελλάδας σε ένα δρόμο ανάπτυξης, ευνομίας, ισονομίας και ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ !!!

    *Τι από όλα αυτά , εφάρμοσαν τόσο ό Σαμαράς, όσο και σήμερα το δίδυμο της ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ και της σπατάλης?

    * ‘’Εξαίρεση’’ αποτέλεσαν οι Έλληνες που ..κόλλησαν στη λάσπη της διαπλοκής και πολλοί και της ιδιοτέλειας.

    Είχαν μάθει τον Έλληνα να επαιτεί ότι του ανήκει και όχι να το απαιτεί .

    Είχαν μάθει τον Έλληνα ότι η αξιοκρατία είναι για τους χαζούς, ενώ η πελατειακή ‘’εγγραφή’’ σε ..κάποιους κομματικούς καταλόγους, θα τον ‘’βολέψει’’.

    *Είχαν ‘’πείσει’’ τον Έλληνα ότι η λαμογιά είναι ‘’μαγκιά’’ και εξυπνάδα και ότι η εργασία και η ιδιοκτησία ..κουράζουν τον άνθρωπο και του δημιουργούν άγχος και προβλήματα, όπως έλεγαν οι πίσω από το τείχος της ντροπής , επί τόσα χρόνια .

  4. 9 Αυγούστου 2009:Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ?

    Στις 9 Αυγούστου 2009
    συμβαίνουν στο ελληνικό δημόσιο ΔΥΟ γεγονότα ,που από μόνα τους συσχετιζόμενα, αποδεικνύουν το μέγεθος και το ύψος της συμμορίας.

    1) Κατατίθεται η έκθεση του διεθνούς νομισματικού ταμείου και οι Έλληνες τραπεζίτες και λοιποί υπάλληλοι του κράτους μαθαίνουν ότι χρεοκοπήσαμε έχοντας έλλειμμα 51 δις ευρώ.

    2) Την ΙΔΙΑ μέρα ο τραπεζίτης μιας δημόσιας ελληνικής τράπεζας, που σίγουρα έμαθε την είδηση, όπως αποκαλύπτεται, ο τέως πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Αγγελος Φιλιππίδης είχε αγοράσει ασφάλιστρα κινδύνου, στις 9 Αυγούστου 2009, για να ασφαλίσει τα ελληνικά ομόλογα της τράπεζάς του.

    Η Κρατική Τράπεζα ,επί κυβερνήσεως Καραμανλή και…Καμμένου ‘’έπαιξε’’ τον Αύγουστο του 2009,
    ==================================================================
    θεωρώντας σίγουρη ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της Ελλάδας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
    Εκθεση του ΔΝΤ
    Τον Αύγουστο του 2009 το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στην ετήσια του έκθεση «Αρθρο ΙV», που κάνει για όλες τις χώρες, αποφασίζει και αυτό με τη σειρά του να χτυπήσει το καμπανάκι με τον πιο ηχηρό τρόπο. Ο Ολλανδός εισηγητής της έκθεσης Μπομπ Τράα, ειδικός σε στατιστικά θέματα χρέους, αναφέρει μεταξύ των άλλων προβλημάτων της οικονομίας το συνεχές αυξανόμενο χρέος της χώρας, την απώλεια ανταγωνιστικότητας και το μεγάλο έλλειμμά της.
    Οταν στο υπουργείο Οικονομικών βλέπουν το προσχέδιο της έκθεσης αντιδρούν έντονα και ζητούν να μη δημοσιευθεί ό,τι αρνητικό υπάρχει σχετικά με την Ελλάδα και την αδυναμία της να βγει στις αγορές, καθώς και ό,τι σχετιζόταν με το ρίσκο της μετάδοσης της ελληνικής κρίσης στις υπόλοιπες χώρες της Ευρωζώνης (τα δύο μόνα στοιχεία που είχε δικαίωμα η Ελλάδα να παρέμβει).
    Οντως η έκθεση βγαίνει με μερικές αναφορές σβησμένες.
    =========================================
    Ομως και γι’ αυτούς που δεν ήταν εξοικειωμένοι με τις εκθέσεις του ΔΝΤ, ο Τράα δημοσιεύει και μία συμπληρωματική που μάλλον δεν αντιλαμβάνεται το υπουργείο Οικονομικών. Γιατί εκεί αναφέρεται ξεκάθαρα ότι «αν η Ελλάδα ήταν εταιρεία, θα ήταν χρεοκοπημένη» καθώς τα έξοδά της ήταν κατά 51 δισ. περισσότερα από τα έσοδα.

    ΠΟΝΤΑΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΟΙ…ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΗΔΕΣ !!!!
    Η είδηση αυτή έχει ιδιαίτερη μεγάλη και χρονική αξία, αφού με τα στοιχεία που παρουσιάζονται σήμερα η ελληνική τράπεζα που αγόρασε CDS είναι κρατική και πρόκειται για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
    Οπως αποκαλύπτεται, ο τέως πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Αγγελος Φιλιππίδης είχε αγοράσει ασφάλιστρα. Κινδύνου, στις 9 Αυγούστου 2009, για να ασφαλίσει τα ελληνικά ομόλογα της τράπεζάς του.
    Ολες οι ελληνικές τράπεζες κατέχουν ομόλογα ελληνικού δημοσίου αξίας περίπου 50 δισ. ευρώ.
    Με καθαρά ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια οι ελληνικές τράπεζες θα μπορούσαν να προστατεύσουν τα ομόλογά τους αγοράζοντας ασφάλιστρα.
    Οταν όμως μία ελληνική τράπεζα αγοράσει προστασία (CDS) είναι σαν να αμφισβητεί την ίδια τη φερεγγυότητα του ελληνικού κράτους, δείχνοντας ότι πιστεύει εμμέσως στη χρεοκοπία του.

    Η Κρατική Τράπεζα ,επί κυβερνήσεως Καραμανλή και…Καμμένου ‘’επαιξε’’ τον Αύγουστο του 2009, θεωρώντας σίγουρη ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της Ελλάδας.

  5. ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ…! ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ…!

    ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ !!!!!

    ΤΟ ‘’ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ’’ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΠΡΟΣΤΙΜΟ 1,2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ σε Λάτση και Βαρδινογιάννη για λαθραία εισαγωγή πετρελαίου. Οι πάσης μορφής επίορκοι τρομοκρατήθηκαν, κι ενώ το κράτος άρχισε, επί τέλους, να λειτουργεί, οι επίορκοι τυφλοπόντικες τα ‘’έχασαν’’ !
    Τα ‘’κόκκινα’’ τηλέφωνα κτύπησαν και τα φερέφωνα άκουγαν χωρίς να μιλούν
    Το ίδιο βράδυ ξεκίνησε ο πόλεμος των ΜΜΕ κατά της κυβερνητικής προσπάθειας να σωθεί η χώρα

    Κι όμως με (ν)τροπολογία Σαμαράς-Βενιζέλος, ΧΑΡΙΣΑΝ το πρόστιμο 1,2 Δις. ευρώ που είχε επιβάλλει για λαθραία διακίνηση και εισαγωγή πετρελαίου σε Λάτση και Βαρδινογιάννη. Και εμείς ‘’οι έντιμοι’’ που ..επαναστατούμε με το παραμικρό όταν θίγονται τα συμφέροντά μας, τι δίδαγμα δίνουμε στα παιδιά μας, στην Ελλάδα του αύριο? Που είναι η ηθική συμπαράσταση, στον έντιμο αγωνιστή που διώκεται από την κλίκα , γιατί είναι ΕΝΤΙΜΟΣ?

    Στις 25 Φεβρουαρίου, δεξιοί, αδέξιοι, ‘’αριστεροί’’ και ακροφασίστες, οδήγησαν τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ στο ειδικό δικαστήριο , οι έντιμοι του Σύριζα, του Σαμαρά, του Βενιζέλου, του συκοφάντη και ψεύτη καμένου και των χρυσοδολοφόνων γιατί δεν …εισέπραξε 120.000 ευρώ από τη Λίστα Λαγκαρντ, ενώ αυτοί επί τρία χρόνια σχεδόν …τι εισέπραξαν?

    * Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ Βενιζέλος, κατάλαβε ότι χάνει το παιχνίδι και ήλθε σε επαφή με τον Σαμαρά, τον άλλο ΑΠΟΣΤΑΤΗ, και κατόπιν Μπαροζικής οδηγίας και υποστήριξης αποφάσισαν την ανατροπή και την τιμωρία αυτών που αγνόησαν τα αφεντικά τους.

    Για πρώτη φορά, στην ιστορία της Ελλάδας, βρέθηκαν δύο πολιτικοί και επέβαλαν πραγματικό πρόστιμο σε λαθροδιακινητές τεραστίων ποσοτήτων πετρελαίου.

    ΓΙΑΤΙ ο κ. Τσίπρας δεν επαναφέρει το πρόστιμο των 1,2 δις ευρώ με νέο νόμο, ΑΦΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΠΑΡΑΒΑΣΗ !!! ώστε με τα χρήματα αυτά να επιλύσει ΟΛΑ! σχεδόν τα παρόντα προβλήματα?

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.