ΕΛΛΑΔΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας στον ΟΑΕΔ

Κινητοποιήσεις των εργαζομένων της Ηλεκτρονικής Αθηνών

Διαμαρτυρία έξω από το κεντρικό κατάστημα και τα γραφεία της διοίκησης της εταιρείας στο Περιστέρι πραγματοποίησαν στις 9 το πρωί της Δευτέρας οι εργαζόμενοι της «Ηλεκτρονικής», ενώ την Τρίτη 19 Απρίλη θα πραγματοποιηθεί στις 14.30 το μεσημέρι παράσταση διαμαρτυρίας στον ΟΑΕΔ.
ilektroniki

Με την αγωνία να εξασφαλίσουν τις αποζημιώσεις τους, οι 450 άνθρωποι που εργάζονταν στην «Ηλεκτρονική», ενημερώθηκαν, κατά τη χθεσινή Συνέλευση τους, από εργατολόγους για τις επόμενες κινήσεις και για το πώς θα καταφέρουν να καταγγελθούν οι συμβάσεις τους, ώστε να γραφτούν στο Ταμείο Ανεργίας του ΟΑΕΔ.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης της «Ηλεκτρονικής», μετά την πτώχευση, ξεκίνησε να εκποιεί μέρος της περιουσίας, κάτι που οι εργατολόγοι σημείωσαν ότι είναι παράνομο.

Επίκαιρη Ερώτηση προς τον υπουργό Εργασίας κατέθεσε ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης, σχετικά με τους 450 εργαζόμενους στην «Ηλεκτρονική Αθηνών», απαιτώντας να διασφαλιστούν όλα τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματά τους, να τους καταβληθούν άμεσα οι αποζημιώσεις και να ενταχθούν στο Ταμείο Ανεργίας για όλο το διάστημα που θα βρίσκονται στην ανεργία και να υπάρξει άμεση στήριξή τους με καταβολή έκτακτου επιδόματος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.