ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο αρχηγός της ΝΔ από τη Νέα Υόρκη

Kυρ. Μητσοτάκης: "Οι Έλληνες να πάρουμε το μέλλον της χώρας στα χέρια μας"

Tην ανάγκη να πάρουμε οι Έλληνες το μέλλον στα χέρια μας για να βγει η χώρα από την κρίση τόνισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια χαιρετισμού του, στον Ετήσιο Εορτασμό για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου, που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης.
mitsotakis

«Η σιωπηλή πλειοψηφία των Ελλήνων, αυτοί που ξυπνούν νωρίς και δουλεύουν σκληρά, στέλνουν τα δικά τους μηνύματα, τα οποία δεν μπορεί κανείς πια να αγνοήσει. Πρέπει να βάλουμε το σπίτι μας σε τάξη. Πρέπει να προχωρήσουμε στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που θα δώσουν ανάσα στην αγορά και στην οικονομία. Αν δεν πάρουμε εμείς οι ίδιοι το μέλλον της χώρας μας στα χέρια, δεν θα βγούμε από κανένα μνημόνιο και καμιά κρίση. Βήμα - βήμα, πρέπει να χτίσουμε ξανά την αξιοπιστία που εν’ πολλοίς έχουμε απωλέσει», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε πως η «Επέτειος της 25ης Μαρτίου, είναι στιγμή αυτογνωσίας και περισυλλογής. Πρέπει να βρούμε τις χαμένες αξίες. Τις αξίες της εργατικότητας, της αλήθειας και της ευθύνης. Για να βλέπουμε πέρα από το ατομικό συμφέρον της συλλογικής ευθύνη». Και πρόσθεσε: «Το 2021 πρέπει να γιορτάσουμε μια καλύτερη Ελλάδα».

Ο κ. Μητσοτάκης, αφού ευχαρίστησε τους Ομογενείς για τη διαχρονική τους προσφορά προς την Ελλάδα, υπογράμμισε πως «πρέπει εμείς στην Ελλάδα να κάνουμε περισσότερα». Επανέλαβε την ανάγκη οι απόδημοι Έλληνες να έχουν τη δυνατότητα ψήφου και σημείωσε: «Κατέθεσα ήδη την πρόταση νόμου στη Βουλή των Ελλήνων, για να έχουν οι απόδημοι Έλληνες τη δυνατότητα να ψηφίζουν στις βουλευτικές εκλογές στον τόπο διαμονής τους. Κάλεσα τους βουλευτές όλων των κομμάτων να την υπερψηφίσουν. Γιατί οι Έλληνες, μόνο ενωμένοι, όπου και αν βρισκόμαστε, μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Δήλωση του προέδρου της ΝΔ στον ρ/σ  Cosmos της ΝΥ
«Γνωρίζω καλά το πόσο η Ομογένεια αγαπάει την Ελλάδα. Γνωρίζω, επίσης, πολύ καλά ότι η Ομογένεια μπορεί να βλέπει τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα με μια μεγαλύτερη αντικειμενικότητα, με έναν – τολμώ να πω – μεγαλύτερο πατριωτισμό και με την οπτική γωνία ανθρώπων οι οποίοι πραγματικά νοιάζονται για το καλό του τόπου. Όπως ξέρετε, ανταποκρινόμενοι σε ένα πάγιο αίτημα της Ομογένειας, καταθέσαμε την Παρασκευή πρόταση νόμου που δίνει τη δυνατότητα στους Ομογενείς, σε όλους τους πολίτες που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους, να ψηφίζουν στους τόπους μόνιμης κατοικίας τους.
Ελπίζω κι εύχομαι τα κόμματα της Βουλής να αγκαλιάσουν αυτήν την πρόταση, για να συγκεντρωθούν οι 200 ψήφοι που είναι απαραίτητοι, ώστε αυτό το νομοσχέδιο να τεθεί σε ισχύ από τις επόμενες εκλογές.

Η πίστη μου στη δύναμη της ομογένειας είναι ακλόνητη και η ανάγκη που έχει η πατρίδα μας από τη στήριξη της Ομογένειας στους δύσκολους καιρούς που διανύει είναι μεγαλύτερη παρά ποτέ».

Δημοσιογράφος: «Κατά πόσο πιστεύετε ότι μπορεί η Ομογένεια να στηρίξει – πάντα στήριζε – αλλά τώρα να στηρίξει την ελληνική οικονομία;».
Κ. Μητσοτάκης: «Η Ομογένεια πάντα στήριζε την Ελλάδα και μπορεί να τη στηρίξει ακόμα περισσότερο. Η Ελλάδα παραμένει ένας τόπος, ο οποίος μπορεί να προσφέρει πολλές επενδυτικές ευκαιρίες, αρκεί να υπάρχει πολιτική σταθερότητα και βέβαια μια Κυβέρνηση η οποία να αγκαλιάζει τους ξένους επενδυτές, να επιζητεί ξένες επενδύσεις, είτε αυτές προέρχονται από Ομογενείς, είτε από ξένους επενδυτές, να προωθεί την υγιή επιχειρηματικότητα και να νοιάζεται πραγματικά για το καλό και την ανάπτυξη της οικονομίας. Δεν είμαι σίγουρος ότι αυτήν τη στιγμή αυτές οι προϋποθέσεις πληρούνται»

5 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Συμπληρώνω το παραπάνω σχολιό μου ,
  Προσθέτοντας , οτι
  «ΕΡΡΙΞΑΝ οι σκοτεινές δυνάμεις την κυβέρνηση που έβαλε μπροστά κα εφάρμωσε τις πιό αναγκαίες ΑΛλαγές για να μην βουλιάξουμε «..
  Τώρα διατυρούν τούτη την διακυβέρνηση οι δυνάμεις της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ
  Οι Απόδημοι βλέπουν την καταστροφική Διαφορά

 2. Η Δημοκρατική παράταξης στην Ελλαδα διαχρονικά εχει υποστήριξη το σωστό αίτημα των Ελλήνων της διασποράς να εχουν λόγο και ψήφο στα πολιτικά δρώμενα της γενέτειρας τους.
  Όπως η Δημοκρατική παράταξης έχει επίσης διαχρονικά αγωνιστεί για αναλογικότερο εκλογικό και μόνιμο σύστημα κατοχυρωμένο από το Συνταγμα το οποίο διακαώς χρειάζεται ΑΝΑΑΘΕΩΡΗΣΗ .
  Ενώ όμως η εκλεγείσα κυβερνησης –η τελευταία αυτοδύναμη κυβερνησης με το 44% των ψήφων του Ελληνικού Λαού — ειχε σαν ορόσημο την αναθεωριτική σύνθεση της ΒΟΥΛΗΣ του 2013 ώστε η κυβερνησης να ειχε εισηγηθεί τίμια και ανοιχτά την αναθεώρηση αυτήν ,
  οι σκοτεινές δυνάμεις των Αριστεροδεξιών αποτελούμενες από Σαμαρά , Βενιζέλο , Γρηγοράκο , Πάκη Παυλόπουλο ( ναι ! Ναί , τον σημερινό ΠτΔ. Του οποίου ο μπουναμάς στων 50εδρών στο πρώτο κόμμα ειναι το «παιδάκι «του ) και φυσικά τον ΤΣΙΠΡΑ ,Καμμενο και ολο το συμφερτό και το συνοθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ .
  Οι απόδημοι Ελληνες στην μεγάλη τους πληοψηφία κ. Μητσοτάκη,
  χωρίς μικροκομματικές εμπάθειες και πολιτικο-οικονομικά συμφέροντα ή ανταλλάγματα επιθυμούν διακαώς να δουν τις αλλαγές που χρειάζεται το σύστημα στην γενέτειρα.
  Θέλουν να δουν καινούργιο ήθος και ύφος στην καθημερινή μας ενασχόληση με τα πολιτικά ,
  Οπως την είδαν και τη εκτίμησαν στην περίοδο 2009-2011 με τις κομματικές και προσωπικές θυσίες πολλων ( ναι ! οχι όλων ) της ομάδας γύρω απο τον τοτε Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου .
  Σας το λέει αυτό κύριε Μητσοτάκη ,
  καποιος που βρήσκεται συνεχώς και στη πατρίδα και στη ομογένεια !
  Εγώ προσωπικά … Μ´ακούτε ;

 3. ΝΜan. 15:09 10/04/2016

  ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 1,2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ,
  ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ,
  ΣΕ ΛΑΤΣΗ ΚΑΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

  Υπάρχει σήμερα κυβέρνηση με θέληση και πυγμή να κτυπήσει την διαπλοκή?
  Με τα χρήματα αυτά θα κάλυπτε η κυβέρνηση όλα τα κενά που υπάρχουν ώστε να προχωρήσουμε και να μη ‘’κολλήσουμε’’ ξανά στην ..επαιτεία μας?

  Σκάνδαλο ολκής με το λαθρεμπόριο καυσίμων…
  =================================
  Ποιοί εμπλέκονται και πως…»φαγώθηκαν» Παπανδρέου και Πακακωνσταντίνου…
  Σκάνδαλο ολκής με το λαθρεμπόριο καυσίμων… Ποιοί εμπλέκονται και πως…»φαγώθηκαν» Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου…

  Το 2010 η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Παπακωνσταντίνου είχαν φέρει στη Βουλή νόμο με τον οποίο απαγόρευαν τις ….»τριγωνικές συναλλαγές».

  Συγκεκριμένα είχε ψηφιστεί νόμος
  ===========================
  που απαγόρευε αυτές τις «τριγωνικές συναλλαγές» μέσω «φορολογικών παραδείσων» του εξωτερικού καθώς είχε διαπιστωθεί ότι με τον τρόπο αυτό, εταιρείες εισαγωγών στην Ελλάδα καυσίμου αλλά και άλλων προϊόντων γλύτωναν την καταβολή μεγάλων ποσών για φόρους στο ελληνικό δημόσιο. Είχαμε δηλαδή να κάνουμε με ένα καλά στημένο σύστημα λαθρεμπορίας που ο νόμος του 2010 ήθελε να καταστρέψει. Τι
  ==============================================================
  σημαίνει «τριγωνικές συναλλαγές»..???

  Κάποιος μεγάλος εισαγωγέας αγοράζει προϊόντα από τρίτες (εκτός Ε.Ε) χώρες,
  —————————————————————————————————–
  τα πηγαίνει σε χώρα της Ε.Ε με χαμηλή φορολογία (πχ Κύπρο ή Βουλγαρία) και στη συνέχεια τα φέρνει στην Ελλάδα αφορολόγητα, στερώντας νόμιμους φόρους και έσοδα από το ελληνικό κράτος.. Αυτό γινόταν κατά κόρον από τις μεγάλες εταιρείες πετρελαίου (που αποθήκευαν στην Κύπρο) και έφερναν αφορολόγητο πετρέλαιο στην Ελλάδα…

  Τα πρόστιμα που μπήκαν στις εταιρείες πετρελαίου (Βαρδινογιάννης, Λάτσης κλπ) από τον
  ===================================================================
  Παπακωνσταντίνου ανήλθαν σε 1,2 δις ευρώ (από αυτά 240.000.000 ευρώ ήταν πρόστιμο στην Μότορ Οϊλ του Βαρδινογιάννη) και ξεκίνησε η διαδικασία είσπραξης τους, που καθυστερούσε με τα γνωστά κόλπα και τις…ενστάσεις των εταιρειών….!!!
  Τα μεγάλα αυτά συμφέροντα, που ελέγχουν τράπεζες, μίντια, επιχειρήσεις , δικαστικούς, δημοσιογράφους και…πολιτικούς έβαλαν μπρος το σχέδιο…

  Πρώτα φαγώθηκαν Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου..
  ========================================
  Ηταν ενοχλητικοί.. Ιδιαίτερα ο δεύτερος που τον ενέπλεξαν στη λίστα Λαγκάρντ για να απαλλαγούν οριστικά…. Ενώ τον πρώτο τον πολεμούν, ακόμη, με όλα τα μέσα γιατί…γνωρίζει και μπορεί να μιλήσει κάποια στιγμή… με ονόματα και διευθύνσεις…!!!
  Επειτα, από ένα μεσοδιάστημα Παπαδήμου (που το σαμποτάρησαν) έριξαν στο παιχνίδι τα μεγάλα τους χαρτιά… Σαμαράς, Βενιζέλος και…Στουρνάρας…
  Αποτέλεσμα και ενώ έπρεπε να είχαν καταβάλει, ήδη, τα πρόστιμα του 1, 2 δις ευρώ…..σβήνονται αναδρομικά
  ==============================================================================
  τα πρόστιμα αυτά…με τροπολογία που κατέθεσαν-στη ζούλα-στη Βουλή οι υπουργοί Στουρνάρας και
  ==================================================================
  Βρούτσης…

  Αν δεν είναι σκάνδαλο αυτό τότε ποιό είναι..?? Και πόσες τρύπες θα μπορούσαν να κλείσουν τα χρήματα αυτά, όταν αναζητούνται μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για να μην μειωθούν και άλλο οι συντάξεις, ή μερικές δεκάδες εκατομμύρια για να έχουν ρεύμα όλοι οι έλληνες… ΝΤΡΟΠΗ τους…

  ΣΧΟΛΙΟ Ν. Βράχου: ΓΙΑΤΙ ο κ. Τσίπρας δεν επαναφέρει το πρόστιμο των 1,2 δις ευρώ με νέο νόμο, ΑΦΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΠΑΡΑΒΑΣΗ !!! ώστε με τα χρήματα αυτά να επιλύσει ΟΛΑ! σχεδόν τα παρόντα προβλήματα?

 4. NB 14:57 10/04/2016

  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ..ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ?

  Ο Αθανασίου (πρώην δικαστής)κατάργησε τη διάταξη για τον παράνομο πλουτισμό των πολιτικών!
  ===================================================================

  Με διάταξη που έφερε στη Βουλή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, απαλλάσσονται…
  ==================================
  όσοι βουλευτές, νομάρχες, δήμαρχοι, εκδότες κ.λ.π. έχουν κατηγορηθεί για παράνομο πλουτισμό, με βάση το νόμο για το πόθεν έσχες!
  Η πρωτοφανής αυτή ενέργεια του υπουργού Δικαιοσύνης, όπως αποκαλύπτει σήμερα το directnews.gr, σημειώθηκε κατά την ψήφιση του περίφημου νόμου 4524/2014 που έχει τίτλο «Μέτρα στήριξης και ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας», ψηφίστηκε από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ και δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ στις 7 Απριλίου.
  ===================================
  Συγκεκριμένα, στη σελίδα 82 του νόμου, με επικεφαλίδα «ΙΕ20: ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ» και στο εδάφιο
  —————————————————————————————————————————————
  10 περιέχονται οι εξής εννέα λέξεις «Τα άρθρα 4 και 5 του ν.3213/2003 (Α΄ 309) καταργούνται»!!!
  ————————————————————————————————————————————————
  Τι προέβλεπε όμως το άρθρο 4 το ν.3213\2003, όπως αυτό τροποποιήθηκε με το ν.3849/2010 και
  ————————————————————————————————————————————
  επιγράφεται «Δήλωση και έλεγχος περιουσιακής κατάστασης βουλευτών, δημοσίων λειτουργών και
  ———————————————————————————————————————————-
  υπαλλήλων, ιδιοκτητών μέσων μαζικής ενημέρωσης και άλλων κατηγοριών προσώπων»,
  δηλαδή το πόθεν έσχες;
  =====================
  Το άρθρο 4 όριζε σαφώς και κατηγορηματικώς ότι:
  ——————————————————————
  «1. Υπόχρεος σε δήλωση, ο οποίος επωφελούμενος από την ιδιότητά του αποκτά ή προσπορίζει σε τρίτον αθέμιτο περιουσιακό όφελος, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών (3) ετών και με χρηματική ποινή από είκοσι χιλιάδες (20.000) ευρώ έως ένα εκατομμύριο (1.000.000) ευρώ.

  2. Ο υπαίτιος των παραπάνω πράξεων τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα (10) ετών και με χρηματική ποινή από τριάντα χιλιάδες (30.000) ευρώ έως ένα εκατομμύριο πεντακόσιες χιλιάδες (1.500.000) ευρώ:

 5. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ !!!!
  ===========================
  ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΘΕΙΑΣ ‘’ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ’’ …ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.
  =========================================================
  Βούλτεψη Χουντής και Αγανακτισμένοι κατέθεσαν για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ!
  1/20/2012
  Απίστευτο κι όμως ο αληθινό! Ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπονής ζητά τη διερεύνηση ποινικών ευθυνών των Γιώργου Παπανδρέου και του Γιώργου Παπακωνσταντίνου έχοντας εξετάσει ως μάρτυρες όλους τους αντιμνημονιακούς πανελίστες!

  Ο φάκελος στάλθηκε στο Άρειο Πάγο χωρίς να καταθέσει ο Πρόεδρος της ΕΛ.ΣΤΑΤ Ανδρέας Γεωργίου
  ===========================================================
  αλλά κατέθεσαν -μεταξύ άλλων- οι:

  α) Νίκος Χουντής, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. β) Σοφία Βούλτεψη, πρώην βουλευτής της Ν.Δ και πρώην εκδότρια της Απογευματινής. Αξέχαστη έχει μείνει η…
  …υστερική αντιμνημονιακή παρουσία στα τηλεπαράθυρα του Alter.
  γ) Γιώργος Κασσιμάτης, συνταγματολόγος και λαϊκός ήρωας των Αγανακτισμένων.
  δ) Επαμεινώναδας Μαριάς, καθηγητής και πιο «αγανακτισμένος» κι από τους Αγανακτισμένους.

  Τι σχέση μπορεί να έχουν όλοι αυτοί με το έλλειμμα του 2009;
  ===========================================
  Μόνο ο Μίκης Θεοδωράκης δεν κατέθεσε!

  ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ‘’ΦΟΥΣΚΩΣΑΝ’’ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ!!!
  Εγώ απορώ γιατί ο εισαγγελέας δεν αρκέστηκε μόνο στην κατάθεση της Βούλτεψη.
  Δεν χρειαζόταν άλλος μάρτυρας. Μου αρέσει όμως ένα πράγμα. Ότι ξεμπροστιάστηκαν. Αν παρατηρήσετε, το πάνελ των «μαρτύρων» αντιπροσωπεύει όλο το εθνοκάπηλο και νταβατζίδικο σίχαμα που συγκρούστηκε με τον Παπανδρέου: από τον Κουρή μέχρι το Μιχελάκη και τον Φαήλο,
  από τον Ψυχάρη μέχρι τον Χατζηνικολάου,
  από τον Παπαδάκη μέχρι τον Αυτιά,
  από τα «Επίκαιρα» μέχρι την «Αυριανή» και τη «Δημοκρατία»,
  από την Λιάνα μέχρι τον Τσίπρα και τους καΜένους
  από τον Μίκη μέχρι τους Μητρόπουλους και τους Μαριάδες.
  Μιλάμε για εσμό. Αλλά ποτέ δεν είναι αργά για ξεβρώμισμα

  Κάπως έτσι θα πρέπει να αναζητούν το διάδοχο του Γ. Τράγκα στο δελτίο ειδήσεων του ALTER. Η Σοφία Βούλτεψη : ο νέος Τράγκας;

  Αυτή, από Πατέρα κουμμουνιστή, μέλος της κυβέρνησης του βουνού, κατάντησε πολιτική ‘’σφουγκαρίστρα ‘’ του Μητσοτακικού..δημοκρατισμού, μελοδραματική σφουγγοκωλάριος του Κούρειου ΑΛΤΕΡ, μαζί με τους Γιώργο, Νίκο, ΤΕΡΕΝΣ, και όλα τα ‘’εθνικόφωνα’’ πτυελοδοχεία του μιασματικού Αυριανισμού.
  Είχε δίκιο άραγε ο γερο Βούλτεψης που ‘’δήλωνε΄΄ Βασιλοκουμμουνιστής λέγοντας:
  [[ΟΣΟ καθαρό νερό να ρίξεις σε ένα ΒΟΘΡΟ τα σκατά θα παραμείνουν..ΑΠΛΥΤΑ!!!
  Ότι κι αν λένε ότι κι αν είπαν για το έλλειμμα, η αλήθεια έλαμψε

  Το παραμύθι περί φουσκωμένου ελλείμματος το 2009 τελειώνει με υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ
  ===============================================================
  Από το επίσημο προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2016
  ================================================
  (…) Η οικονομική προσαρμογή της περιόδου 2010-2014 ειχε ως αποτέλεσμα την επίτευξη δημοσιονομικών στόχων του προγράμματος, δηλαδή της μείωσης του ελλείμματος και της ισοσκέλισης του πρωτογενούς ισοζυγίου της Γενικής Κυβέρνησης, και της διόρθωσης του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών. Το έλλειμμα της Κυβέρνησης μειώθηκε από 15,2% του ΑΕΠ το 2009 στο 3,5% του ΑΕΠ το 2014,
  ===========================================================
  ενώ επιτεύχθηκε και οριακό πρωτογενές πλεόνασμα το 2014…
  Δεν ξέρω πόσοι το θυμούνται πια αλλά υπήρξε κάποτε μια εποχή που Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι Έλληνες προσπαθούσαν από κοινού να μας πείσουν ότι η χώρα έφτασε στο πρώτο Μνημόνιο απλώς επειδή το ΠΑΣΟΚ φούσκωσε το έλλειμμα του 2009.
  Η Νέα Δημοκρατία ήπιε πρώτη το πικρό ποτήρι και έτσι όλοι οι προϋπολογισμοί της εποχής Σαμαρά αναγνωρίζουν το αυτονόητο, ότι δηλαδή δεν υπήρξε η παραμικρή αλλοίωση κι ότι η ζημιά της πενταετίας Καραμανλή ήταν ανυπολόγιστη.
  Τώρα φαίνεται ότι ήρθε η ώρα του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου, οι οποίοι έκαναν σημαία τους τις απίθανες καταγγελίες διαφόρων περιθωριακών στελεχών της ΕΛΣΤΑΤ. Στο προσχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού του 2016 δεν σημειώνεται μονάχα ότι το έλλειμμα του 2009 άγγιξε το 15,2% αλλά και το ότι το Μνημόνιο κατάφερε να οδηγήσει τη χώρα σε οριακό πρωτογενές πλεόνασμα.
  Mας κόστισε μερικά δισεκατομμύρια παραπάνω αλλά τουλάχιστον ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι Έλληνες πείστηκαν ότι δεν ήταν στραβός ο γιαλός αλλά στραβά αρμενίζαμε.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.