ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Είναι αδιόρθωτος»

Κυρ. Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας ζημιώνει τη χώρα, πρέπει να φύγει τώρα

Αδιόρθωτο χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό με δήλωσή του ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγορώντας ότι ζημιώνει τη χώρα, άρα θα πρέπει να φύγει τώρα.
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

 

«Σήμερα όλοι γνωρίζουμε πού κατέληξε η παράσταση που το Σάββατο ξεκίνησε ο κ. Τσίπρας» αναφέρει ο κ. Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι το ΔΝΤ παραμένει στο πρόγραμμα, και μάλιστα, όπως λέει, ενισχυμένο μαζί με τις πιεστικές και συχνά υπερβολικές απαιτήσεις του.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστηρίζει ότι η θέση και η αξιοπιστία της Ελλάδας, δυστυχώς, αποδυναμώθηκαν ακόμη περισσότερο και πως έρχονται νέα, πολύ επώδυνα μέτρα, για όλους τους πολίτες. Επ' αυτού κάνει λόγο για φορολογικό σοκ που σχεδιάζει η κυβέρνηση, το οποίο στραγγαλίζει την οικονομία, επιδεινώνει δραματικά την κρίση και σε συνδυασμό με την ανεξέλεγκτη, όπως επισημαίνει, πλέον κατάσταση στο προσφυγικό, οδηγεί τη χώρα σε ασφυξία.

«Στο οριακό σημείο που έχουμε φτάσει, χρειάζεται περισσότερο από ποτέ σοβαρότητα, αλήθεια, δουλειά, αποφασιστικότητα, αξιοπιστία, και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Αυτή η κυβέρνηση δεν διαθέτει τίποτα από αυτά. Ο κ. Τσίπρας είναι αδιόρθωτος. Ζημιώνει τη χώρα. Κανείς δεν ελπίζει τίποτα από αυτόν. Γι' αυτό πρέπει να φύγει τώρα», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Μητσοτάκης.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ…

  Κάθε μέρα που περνά αφήνει πίσω της ένα ακόμη γκρεμισμένο καλτερίμι σωτηρίας και λύτρωσης.
  Έτσι δεν είναι ούτε παράκαιρο ούτε και περίεργο να σκεφτούμε πως φτάσαμε σήμερα εδώ που είμαστε και πως(?) θα είμαστε, αν είχαμε ενεργήσει με λογική, με ωρίμανση και όχι με ιδιοτέλεια και συναίσθημα.
  *Διώξαμε ένα πρωθυπουργό και μία κυβέρνηση που πρόσφατα είχαμε ψηφίσει με 44%, υπακούοντας σε πολιτικές ύαινες , σε αποστάτες, σε προδότες, σε μπολσεβίκους και χρυσαυγίτες συμμορίτες.
  *Προδώσαμε και διώξαμε τους ανθρώπους που απέδειξαν, όσο έμειναν, ότι μπορούσαν να μας σώσουν να ορθοποδήσουμε.
  *Προδώσαμε τον ΕΝΤΙΜΟ Γιώργο Παπανδρέου, γιατί μας ‘’διέταξαν’’ τα αφεντικά μας, με πρωτεργάτη έναν Μπαρόζο της διαπλοκής και της υποτέλειας.
  * Τον προδώσαμε , τον διώξαμε γιατί μας είπε την ΑΛΗΘΕΙΑ ! και κατάφερε να ανατρέψει το δυσμενές κλίμα που υπήρχε στην Ευρώπη , να ανατρέψει και να ‘’καταργήσει’’ τη ρήτρα ‘’ΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ’’ , να βρεί τρόπους και κεφάλαια ώστε να μη χρεοκοπήσουμε και τέλος να υποχρεώσει τους Ευρωπαίους να προβούν σε ΜΕΙΩΣΗ-ΚΟΥΡΕΜΑ του χρέους κατά 120 Δις ευρώ και φέραμε στη θέση του ότι το χειρότερο θα μπορούσε να μας τύχει.
  *Έναν ‘’σαγματοποιό’’ και ένα πληθωρικά ατάλαντο και αδίστακτο φαταούλα, δύο απόκληρους της κοινωνικής ευαισθησίας, δύο αδίστακτους βρικόλακες της εξουσίας, δύο προικοθήρες της παρανομίας, της συκοφαντίας, της ψευτιάς και της απάτης, δύο εμπόρους πατριδοκαπηλίας?
  *Τον προδώσαμε γιατί ήταν ο ΜΟΝΟΣ που μιλούσε για επανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και όχι των τραπεζιτών, με ταυτόχρονη εκχώρηση κοινών μετοχών για εξασφάλιση του Ελληνικού λαού? Και κανείς δεν μιλά σήμερα για το έγκλημα που διεπράχθη όταν ‘’έδιωξαν’’ τον Παπανδρέου?
  *Τον προδώσαμε γιατί ο Παπανδρέου ήταν ο μόνος που επέβαλε πρόστιμα ύψους 1,2 ΔΙΣ ευρώ στο Λάτση και τον Βαρδινογιάννη για την λαθροδιακίνηση πετρελαίου,αποδεικνύοντας για πρώτη φορά την ύπαρξη και τη θέλης λειτουργίας κράτους δικαίου και σήμερα ο δουλοπρεπής Σαμαράς τα… χαρίζει, αφού τον κρατάνε και τον ‘’συντηρούν’’ …ενημερωτικά ?
  *Τον προδώσαμε γιατί ΑΡΝΗΘΗΚΕ να ‘’συντηρήσει’’ την χρόνια διαπλοκή των ΜΜΕ και των νταβατζήδων που τα ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ? Επέβαλε φόρους και αποφάσισε να ξεκαθαρίσει το τοπίο της διαπλοκής και τότε όλοι ‘’της πολιτικής’’ απέδειξαν το μέγεθος της διαπλοκής τους.
  *Τον προδώσαμε, τον διώξαμε, γιατί ψήφισε νόμους που καταπολεμούσαν την φοροδιαφυγή, τη διακίνηση του ‘’μαύρου’’ χρήματος, που κτυπούσε τη διαφθορά ,τη διαπλοκή και βοηθούσε τον αδύναμο και τον συνταξιούχο. Οι ειδικές αίθουσες στον Κορυδαλλό για τους μεγαλοφοροφυγάδες αποδεικνύει την θέληση για μια ευνομούμενη πολιτεία.
  *Έτσι αφού διώξαμε τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο, που πρόδωσαν, αποστάτησαν και κατέστρεψαν την Ελλάδα ανατρέποντας τον νόμιμο πρωθυπουργό και διαλύοντας το Πασοκ κατόπιν εντολών των διεθνών Μπαρόζων και των ντόπιων ‘’Ψυχάρηδων’’ και Μπομπολαίων και μη έχοντας ‘’βάλλει μυαλό’’, πέσαμε ξανά θύματα του δόγματος της διαπλοκής ακροδεξιο-‘’αριστερών’’ αγραμμάτων και ηλιθίωνΤσίπρα και του καΜένου εντελώς, που η διαπλοκή και οι νταβατζήδες ‘’οδήγησαν’’ στην εξουσία, για να συνεχίσουν το ‘’έργο’’ ( Αστέρας της Γλυφάδας, αεροδρόμια, κτλ) που δεν πρόλαμε να ξεπουλήσει η κλίκα Σαμαρά –Βενιζέλου.
  *Τι ακριβώς ψάχνουμε και τι ζητάμε σήμερα, όταν οι διαπλεκόμενοι τροβαδούροι του φασιστοσταλινισμού, της λασπολογίας, της υποσχεσιολογίας , της φοροδιαφυγής ,,της απέραντης και ασύδοτης και ΑΔΙΚΗΣ φορολογίας των μικρών και των αδύναμων, ξεπουλάνε την δημόσια περιουσία αντί πινακίου φακής, προσπαθώντας να βρούν ‘’ερείσματα’’ που θα τους σώσουν από την οργή του προδομένου και εξαθλιωμένου λαού, που ΤΩΡΑ ! δυστυχώς αντελήφθη το μέγεθος της εξαπάτησης και της ατιμίας.
  *Διώξαμε λοιπόν τον ΕΝΤΙΜΟ Παπακωνσταντίνου, για να ξεπουλήσουν οι άθλιοι, τον δημόσιο πλούτο αντί πινακίου φακής και ΚΑΝΕΙΣ ! δικαστής δεν βρίσκεται να υπερασπισθεί το δημόσιο συμφέρον?….
  *Στείλαμε στο ειδικό δικαστήριο χωρίς ΙΧΝΟΣ ντροπής και εθνικής συνείδησης τον άνθρωπο που επέβαλε πρόστιμο σε ΛΑΤΣΗ και Βαρδινογιάννη, αποδεικνύοντας ότι, όταν υπάρχει θέληση και ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ το κράτος μπορεί λειτουργήσει και τα δημόσια ταμεία να εισπράξουν τα πρόστιμα της παράνομης διαπλοκής και συντεχνίας.
  *Στείλαμε στο ειδικό δικαστήριο τον υπουργό που με μόνη επιπλέον φορολογία 4 δις ευρώ ΚΑΤΑΦΕΡΕ να μειώσει τον έλλειμμα κατά 40% και το χρέος κατά 15 Δις ευρώ.
  *Τι ακριβώς ζητάμε σήμερα, όταν έχουμε μπροστά μας τους νόμιμους εκείνους κυβερνώντες, που απέδειξαν ότι και θέλουν και μπορούν να δημιουργήσουν τη νέα Ελλάδα των παιδιών μας και που ανέτρεψαν τα μίσθαρνα όργανα της διαπλοκής , της αποστασίας της προδοσίας.
  *Ντρεπόμαστε να αναγνωρίσουμε τά λάθη που κάναμε κάτω από την πίεση, τη συκοφαντία, τα ψεύδη και τους ‘’λιθοβολισμούς’’ της ΚΛΙΚΑΣ των Σαμαράδων, των Τούρκογλων, της συμμορίας χρυσαυγιτών και της παράνομης συμβίωσης Τσιπρέων και ΚαΜένων εντελώς και αφήσαμε εκτός βουλής τους ΜΟΝΟΥΣ που μπορούσαν και ήθελαν να σώσουν την Ελλάδα και τα παιδιά μας?
  *Έτσι ‘’αποδείξαμε’’ ότι δεν ήταν τυχαία η αποτυχία της επανεκλογής του ευπατρίδη και πατέρα του ΑΣΕΠ Σάκη Πεπονή, που καταψηφίστηκε! από εμάς, γιατί δεν μας αρέσει η εντιμότητα, η καθαρότητα, η ευνομία και η ισονομία και στη συνέχεια τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου τον Γιάννη Ραγκούση του ΔΙΑΥΓΕΙΑ ,της διαφάνειας και της προστασίας του δημοσίου χρήματος και όλους τους έντιμους ‘’κηπουρούς’’, που τόσο είχαμε και έχουμε ανάγκη..
  *Τι ακριβώς συμβαίνει?
  Είμαστε τόσο διεφθαρμένοι , ή, είμαστε τόσο ‘’καθαρόαιμα’’ ΑΦΙΛΟΤΙΜΟΙ?
  Ίσως αρεσκόμαστε και στην πολιτική λάσπη, πέραν από την συμβίωση της υποτέλειας και της άρνησης.

 2. S. Porky 15:24 06/04/2016

  Θά τίς σημειώσω αυτές τίς τρεις γραμμές. Είναι πολύ περιεκτικές καί δείχνουν μεγάλη υπευθυνότητα, σοβαρότητα, δουλειά, αποφασιστικότητα, ανιδιοτέλεια καί, καί …..αρετή, λεβεντιά, παλληκαριά καί τόλμη μέ λίγα λόγια ένας δεύτερος …..(βάρτε εσείς τόν ηρωα σας….. τί είπατε Παπανδρέου; Αμα γουστάρει γιατί όχι;)!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.