ΕΛΛΑΔΑ

Πήλιο

Κρεμάστηκε από την κληματαριά

Έκοψε το νήμα της ζωής του 81χρονος κάτοικος Λαμπινού Νοτίου Πηλίου. Ο άτυχος Βολιώτης βρέθηκε γύρω στις 10 το βράδυ απαγχονισμένος από την κληματαριά της αυλής.
kremala

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, η παρουσία του στην Τοπική Κοινότητα το μεσημέρι είχε προκαλέσει διάχυτο προβληματισμό στους κατοίκους της περιοχής.

Οπως αναφέρθηκε, ήταν γνωστό ότι αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας και γι’ αυτό έμενε το τελευταίο διάστημα στο Βόλο στα παιδιά του καθώς επρόκειτο να υποβληθεί και σε επέμβαση.

Στο Βόλο έμενε και η σύζυγός του επίσης με πρόβλημα υγείας. Ωστόσο άγνωστο γιατί ο 81χρονος, χθες το πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες, πήρε ταξί και πήγε στη Λαμπινού.

Από κατοίκους της περιοχής αναφέρθηκε ότι περιφερόταν στην Τοπική Κοινότητα, ενώ το μεσημέρι επισκέφτηκε και την Ιερά Μονή Παναγίας Λαμπηδόνας.

Εκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του. Μάλιστα κάτοικοι της περιοχής ανησύχησαν αν ήταν καλά, καθώς το σπίτι του βρίσκεται σε απομονωμένη περιοχή.

Το Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών που ειδοποιήθηκε έσπευσε στον τόπο και δυστυχώς βρήκε τον 81χρονο απαγχονισμένο. Απέρριψε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και έως αργά το βράδυ συνέχιζε τη λήψη καταθέσεων για τους ακριβείς λόγους που οδήγησαν τον ηλικιωμένο άνδρα στο απονενοημένο διάβημα. Η προανάκριση συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.