ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πολύ γρήγορα θα πληρώσουν»

Λαφαζάνης: Τσίπρας και υπουργοί έχουν πολιτικές και ποινικές ευθύνες

«Εμπαίζουν τον ελληνικό λαό τα εσωκυβερνητικά παιχνίδια διαφοροποιήσεων των συνενόχων για εθνικά εγκλήματα» σημειώνει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις.
lafazanisegainia

«Την ώρα που ο πρωθυπουργός της χώρας Αλ. Τσίπρας προχωράει στο μέγα εθνικό έγκλημα του ξεπουλήματος του Λιμανιού του Πειραιά, ενώ την ίδια στιγμή παραδίδει την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης στην Τράπεζα Πειραιώς για καταλήστευση και για ''λουκέτο'', τα εσωκυβερνητικά και εσωκομματικά παιχνίδια, δήθεν ''διαφοροποιήσεων'' από αυτές τις εγκληματικές πολιτικές, δεν αφορούν κανέναν, ενώ υποτιμούν τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού και τον εμπαίζουν» σημειώνει ο επικεφαλής της ΛΑΕ.

Οπως υπογραμμίζει: «Αντίθετα, αυτά τα εσωκυβερνητικά και εσωκομματικά παιχνίδια ''διαφοροποιήσεων'', το μόνο που επιβεβαιώνουν είναι τα μεγάλα αδιέξοδα και την αποσύνθεση μιας οπερετικής κυβέρνησης, που καταστρέφει τον τόπο».

Και καταλήγει: «Ο Αλ. Τσίπρας και οι συναρμόδιοι υπουργοί οφείλουν να γνωρίζουν ότι είναι συνυπεύθυνοι για μεγάλα εθνικά εγκλήματα και για την διάλυση του παραγωγικό δυναμικού που έχει απομείνει σε αυτή τη χώρα. Έχουν όλοι μαζί πολιτικές και ποινικές ευθύνες, τις οποίες δεν πρόκειται να αποφύγουν. Πολύ γρήγορα θα πληρώσουν».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.