ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για την «εταιρεία» Τσίπρα

Μαξίμου κατά «Νέων»: «Η παρακμή μιας ιστορικής εφημερίδας»

Ευθεία επίθεση κατά της εφημερίδας «Τα Νέα» και του εκδότη της, Σταύρου Ψυχάρη εξαπολύει το Μέγαρο Μαξίμου σχετικά με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας για την εταιρεία που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με τον υπουργό Επικρατείας, Νίκος Παππάς.
tsipraspsixaris

του Γιώργου Μελιγγώνη

Tο σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «τα Νέα» αναφέρει ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Παππάς ήταν συνέταιροι σε ομόρρυθμη εταιρεία την οποία είχαν ιδρύσει το 2007 με τη συμμετοχή και του φίλου τους Χρήστου Καραμάνου.

Η εταιρεία Αγνάντι ΟΕ, σύμφωνα με την εφημερίδα “Τα Νέα” δεν εμφανίζεται στο πόθεν έσχες του Πρωθυπουργού που έχουν δημοσιευθεί.

Η απάντηση του Μαξίμου έχει ως εξής:

«Ο κ. Ψυχάρης πρέπει να βρίσκεται σε μεγάλη απελπισία. Την ημέρα που όλος ο δημοσιογραφικός κόσμος και τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων αναδεικνύουν την αποκάλυψη των Panama Papers, τα «Νέα» δημοσιεύουν μια νέα ακόμη πιο τρομακτική αποκάλυψη», σημειώνει σκωπτικά το Μέγαρο Μαξίμου, για να προσθέσει: «Ο Πρωθυπουργός το 2007 πριν ακόμη αναλάβει Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είχε το θράσος να ζει από την επαγγελματική του δραστηριότητα και όχι από δωρεές μεγάλων εταιριών-προμηθευτών του ελληνικού δημοσίου. Και ακόμη χειρότερα, πριν την κρίση σχεδίαζε να επενδύσει …στη Σέριφο!

Τί να πει κανείς; Έτσι είναι η ζωή! Άλλοι στις Παρθένες Νήσους και άλλοι στη Σέριφο!».

Παράλληλα, η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου έχει και δύο υστερόγραφα, τα οποία έχουν ως εξής:

«ΥΓ1: Η τρομακτική αποκάλυψη των «Νέων» έρχεται τρίτη και καταϊδρωμένη. Προηγήθηκε το ίδιο ακριβώς δημοσίευμα (πού αλλού;) στο «Πρώτο Θέμα» το 2009 (9/8) και στα «Παραπολιτικά» το 2012 (22/9).

ΥΓ2: Άνθρακες ο θησαυρός. Στις δηλώσεις «πόθεν έσχες» του ο Πρωθυπουργός έχει δηλώσει κανονικά από το 2010 τη συμμετοχή του στην εν λόγω εταιρεία. Το ίδιο ισχύει και για την αντίστοιχη δήλωση του Υπουργού Επικρατείας».

 

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Το Μέγαρο Μαξήμου και οι προσωρινοί ένοικοί
  του ,καλά θα κάνουν να μην εξάπτονται , αλλά να
  απαντούν με στοιχεία σαφήνειας και λεπτομερείς
  πληροφορείες κάθε φορά που επμπλέκεται ο
  πρωθυπουργός ή το περιβάλλον του σε συζητήσεις και κατηγορίες .
  ΟΧΙ Με οποιαδήποτε υπαινιγμό αντιποίνων, ακόμη και αν
  ειναι αβάσιμες , ακαθόριστες και κακόβουλες πολιτικές «κατινίες» εκ μέρους των
  πολιτικών του αντιπάλλων .
  Οι Δημοκράτες Έλληνες υπερασπίζονται τους θεσμούς
  του πολιτεύματος των και δεν ανέχονται » τσαμπουκάδες » από ισχυρούς πολιτικούς ή μεντιάρχες .
  Θέλουν μόνον διαυγεια ! Την δικαιούνται .

 2. NB 12:51 05/04/2016

  ‘’ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ…’’

  ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ, ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΒΡΙΚΟΛΑΚΩΝ

  Κάθε μέρα ΞΕΥΤΙΖΕΙ το πουλόβερ της απάτης και της διαπλοκής των λύκων της ‘’ακροδεξιο- αριστεράς’’
  Κάθε μέρα που περνά και η πείνα θεριεύει, κάθε μέρα οι Έλληνες μετανοιωμένοι, πληγωμένοι, νηστικοί και προδομένοι ‘’εξοπλίζονται’’ με κάθε τρόπο και μέσο εναντίον των πουλημένων προδοτών της παραπολιτικής ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ.
  Εμπρός να τους ΔΙΩΞΟΥΜΕ πρίν υπογράψουν τον θάνατο τον παιδιών μας, την νέα γενοκτονία του παραπετάσματος των μπολσεβίκων.
  ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ : Παραίτηση της κυβέρνησης και παραπομπή του Καραμανλή και Τσίπρα στο ειδικό δικαστήριο για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
  Ο Καραμανλής ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να προλάβει να φύγει όπως ο μπάρμπας του.
  Εμπρός τώρα ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ πολιτικούς ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !!!
  *Ζητάμε λεφτά να συνεχίσουμε τα πάρτι της διαπλοκής και παρέχουμε ‘’ασυλία’’ στους νταβατζήδες και στους πισωγλέντηδες της Καραμανλικής παραπολιτικής αλητείας.
  *Γιατί να μας δώσουν λεφτά οι ευρωπαίοι όταν ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ποιοι ΚΛΕΦΤΕΣ πολιτικοί έχουν τα κλεμμένα της προηγούμενης περιόδου στις τράπεζές τους?
  *Τι μπορούμε να κάνουμε και ποια πίεση μπορούμε να ασκήσουμε, με την τσέπη άδεια?
  *Μήπως Αλέξης και λοιποί, σκέπτονται με βάση τα εξασφαλισμένα πολυεκατομμύρια τους, που βρίσκονται ασφαλισμένα, προσοδοφόρα, και …αφορολόγητα?
  *Λασπώνουμε θεσμούς και πρόσωπα , πιστεύοντας ότι ‘’ανεβαίνουμε’’ στα μάτια των Ελλήνων και των ξένων που μας κοιτούν είτε με λύπη, περιέργεια ή και περιφρόνηση?
  *Πάμε στην Ευρώπη αιτώντας και επαιτώντας χρήματα για να ‘’βγάλουμε’’ τη χρονιά μας, ώστε να μην πεινάσουμε και νομίζουμε ότι οι …κουτόφραγκοι δεν ξέρουν τι ακριβώς συμβαίνει και τι λέμε για αυτούς?.
  *Πάμε αιτώντας και επαιτώντας άμεσες και μεσοπρόθεσμες λύσεις για να μη βουλιάξουμε εντελώς, αφού το χρέος μας είναι ..αμέτρητο και απειλούμε και προειδοποιούμε ενώ αυτοί μας ακούν και …ξύνονται.
  *Πάμε έχοντας δημιουργήσει στο εσωτερικό μας μία ΑΘΛΙΑ προβοκατόρικη και εμφύλια ‘’έφεση’’, ανάμεσα σε όλα τα πολιτικά και κοινωνικά στρώματα και τολμάμε σαν άλλοι ‘’νταβατζήδες’’ να ρίχνουμε …ευθύνη στα φθηνά προφυλακτικά που χρησιμοποιούν οι ξένοι επιβήτορες??
  *’‘Τιμωρήσαμε’’ τον Άκη για να γίνει ο Σαμαράς πρωθυπουργός και σταματήσαμε εκεί,… δηλώνοντας πως ‘’δεν υπάρχουν άλλοι κλέφτες και λωποδύτες’’ πολιτικοί στη χώρα και τη βουλή.

  *Ψηφήσαμε νόμους (2013 )που καταργήσαμε όσα ψήφισε ο Παπανδρέου για όλους τους ΚΛΕΦΤΕΣ που διακίνησαν μαύρο χρήμα από το 2000 και μετά και ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ να τον έχουμε σε ισχύ?

  *Ζητάμε( Ο Σύριζα δηλαδή,) χρήματα με οποιοδήποτε ανταποδοτικό ‘’τέλος’’, για να καλύψει έστω και ελάχιστο μέρος των μυριάδων προεκλογικών υποσχέσεων, διαφορετικά γνωρίζουν πολύ καλά ότι το τέλος τους είναι κοντά.

  * Έχασαν και το τελευταίο ίχνος αξιοπιστίας και ότι και να κάνουν ΚΑΝΕΙΣ πλέον δεν τους πιστεύει και δεν τους εμπιστεύεται.
  *Αποδείχτηκαν κοινοί αρουραίοι και μπαγαπόντηδες πολιτικάντηδες ,απολειφάδια μια σταλινικής θηριωδίας που έφυγε και ξεράθηκε στο φώς της δημοκρατίας.

  *Η παρουσία των εξωσωματικών ακροδεξιών διαστρωματώσεων, απέδειξε ότι είναι οι τελευταίοι ‘’αριστεροί’’ τυχοδιώκτες ενός κόσμου που δεν υπάρχει και δεν νεκρανασταίνεται πια….

 3. Θ.Τ. 11:55 05/04/2016

  Δυό γάιδαροι ( ο ένας που κυβέρνησε και ο άλλος που «δεν είχε» κυβερνήσει )
  μαλώνουν στον δικό τους πελατειακό αχυρώνα .
  ( Παραλλαγή όχι λαικίστικης παροιμίας )

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.