Neo

Μαξίμου: «Ξορκίζοντας» τις κάλπες

Ως γνωστόν, ο πρωθυπουργός χθες υιοθέτησε υψηλούς τόνους κατά του ΔΝΤ και των δανειστών γενικώς, στέλνοντας μήνυμα πως ο ίδιος και η κυβέρνηση δε θα πάρουν νέα μέτρα.

Μάλιστα, μιλώντας στους βουλευτές του κόμματός του, ο Αλέξης Τσίπρας είπε την φράση «ως εδώ», διαβεβαιώνοντας ότι η κυβέρνηση «δε θα υποχωρήσει ούτε ένα χιλιοστό από την συμφωνία του περασμένου Ιουλίου». Και επειδή, ευλόγως, τα παραπάνω... μύρισαν κάλπες και δημοψηφίσματα και άλλα τέτοια, το Μέγαρο Μαξίμου σήμερα από το πρωί φροντίζει να διαμηνύει σε όλους τους τόνους και με όλους τους τρόπους ότι... «εκλογές αποκλείονται».

Αυτό λέει στον Neo κορυφαία κυβερνητική πηγή, υπενθυμίζοντάς του πως «ο λαός πήγε τρεις φορές σε κάλπες. Τώρα... φτάνει».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. N Bράχος 12:53 05/04/2016

    ‘’ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ…’’

    ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ, ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΒΡΙΚΟΛΑΚΩΝ

    Κάθε μέρα ΞΕΥΤΙΖΕΙ το πουλόβερ της απάτης και της διαπλοκής των λύκων της ‘’ακροδεξιο- αριστεράς’’
    Κάθε μέρα που περνά και η πείνα θεριεύει, κάθε μέρα οι Έλληνες μετανοιωμένοι, πληγωμένοι, νηστικοί και προδομένοι ‘’εξοπλίζονται’’ με κάθε τρόπο και μέσο εναντίον των πουλημένων προδοτών της παραπολιτικής ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ.
    Εμπρός να τους ΔΙΩΞΟΥΜΕ πρίν υπογράψουν τον θάνατο τον παιδιών μας, την νέα γενοκτονία του παραπετάσματος των μπολσεβίκων.
    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ : Παραίτηση της κυβέρνησης και παραπομπή του Καραμανλή και Τσίπρα στο ειδικό δικαστήριο για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
    Ο Καραμανλής ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να προλάβει να φύγει όπως ο μπάρμπας του.
    Εμπρός τώρα ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ πολιτικούς ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !!!
    *Ζητάμε λεφτά να συνεχίσουμε τα πάρτι της διαπλοκής και παρέχουμε ‘’ασυλία’’ στους νταβατζήδες και στους πισωγλέντηδες της Καραμανλικής παραπολιτικής αλητείας.
    *Γιατί να μας δώσουν λεφτά οι ευρωπαίοι όταν ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ποιοι ΚΛΕΦΤΕΣ πολιτικοί έχουν τα κλεμμένα της προηγούμενης περιόδου στις τράπεζές τους?
    *Τι μπορούμε να κάνουμε και ποια πίεση μπορούμε να ασκήσουμε, με την τσέπη άδεια?
    *Μήπως Αλέξης και λοιποί, σκέπτονται με βάση τα εξασφαλισμένα πολυεκατομμύρια τους, που βρίσκονται ασφαλισμένα, προσοδοφόρα, και …αφορολόγητα?
    *Λασπώνουμε θεσμούς και πρόσωπα , πιστεύοντας ότι ‘’ανεβαίνουμε’’ στα μάτια των Ελλήνων και των ξένων που μας κοιτούν είτε με λύπη, περιέργεια ή και περιφρόνηση?
    *Πάμε στην Ευρώπη αιτώντας και επαιτώντας χρήματα για να ‘’βγάλουμε’’ τη χρονιά μας, ώστε να μην πεινάσουμε και νομίζουμε ότι οι …κουτόφραγκοι δεν ξέρουν τι ακριβώς συμβαίνει και τι λέμε για αυτούς?.
    *Πάμε αιτώντας και επαιτώντας άμεσες και μεσοπρόθεσμες λύσεις για να μη βουλιάξουμε εντελώς, αφού το χρέος μας είναι ..αμέτρητο και απειλούμε και προειδοποιούμε ενώ αυτοί μας ακούν και …ξύνονται.
    *Πάμε έχοντας δημιουργήσει στο εσωτερικό μας μία ΑΘΛΙΑ προβοκατόρικη και εμφύλια ‘’έφεση’’, ανάμεσα σε όλα τα πολιτικά και κοινωνικά στρώματα και τολμάμε σαν άλλοι ‘’νταβατζήδες’’ να ρίχνουμε …ευθύνη στα φθηνά προφυλακτικά που χρησιμοποιούν οι ξένοι επιβήτορες??
    *’‘Τιμωρήσαμε’’ τον Άκη για να γίνει ο Σαμαράς πρωθυπουργός και σταματήσαμε εκεί,… δηλώνοντας πως ‘’δεν υπάρχουν άλλοι κλέφτες και λωποδύτες’’ πολιτικοί στη χώρα και τη βουλή.

    *Ψηφήσαμε νόμους (2013 )που καταργήσαμε όσα ψήφισε ο Παπανδρέου για όλους τους ΚΛΕΦΤΕΣ που διακίνησαν μαύρο χρήμα από το 2000 και μετά και ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ να τον έχουμε σε ισχύ?

    *Ζητάμε( Ο Σύριζα δηλαδή,) χρήματα με οποιοδήποτε ανταποδοτικό ‘’τέλος’’, για να καλύψει έστω και ελάχιστο μέρος των μυριάδων προεκλογικών υποσχέσεων, διαφορετικά γνωρίζουν πολύ καλά ότι το τέλος τους είναι κοντά.

    * Έχασαν και το τελευταίο ίχνος αξιοπιστίας και ότι και να κάνουν ΚΑΝΕΙΣ πλέον δεν τους πιστεύει και δεν τους εμπιστεύεται.
    *Αποδείχτηκαν κοινοί αρουραίοι και μπαγαπόντηδες πολιτικάντηδες ,απολειφάδια μια σταλινικής θηριωδίας που έφυγε και ξεράθηκε στο φώς της δημοκρατίας.

    *Η παρουσία των εξωσωματικών ακροδεξιών διαστρωματώσεων, απέδειξε ότι είναι οι τελευταίοι ‘’αριστεροί’’ τυχοδιώκτες ενός κόσμου που δεν υπάρχει και δεν νεκρανασταίνεται πια….

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.