Neo

Με κάνεις εμένα πρωθυπουργό;

Η ατάκα γνώρισε μεγάλες δόξες σε ταινίες του πάλαι ποτέ κορυφαίου ελληνικού κινηματογράφου. Και τώρα επανέρχεται δια στόματος …Στέφανου Μάνου.

«Αυτά που λέω είναι εφαρμόσιμα. Μπορώ να τα εφαρμόσω εγώ. Δεν μπορεί να τα εφαρμόσει ο κ.Τσίπρας. Εγώ, αν μου αναθέσετε τη δουλειά, μπορώ να τα κάνω», είπε, μιλώντας στον ρ/σ Alpha 9,89. «Πρωθυπουργός δεν ήμουν. Ελπίζω να με κάνετε για να σας τα κάνω», είπε, προσδιορίζοντας μάλιστα τον χρόνο που χρειάζεται ‘στο χάλι που είμαστε’ σε τρία χρόνια.

«Τον Μάρτιο του 2019 θα τα έχω φτιάξει», είπε, υποστηρίζοντας ότι με πέντε κατηγορίες πραγμάτων μπορεί η χώρα να φύγει από την κρίση. «Εμπιστευτείτε μου την πρωθυπουργία και μπορώ να τα κάνω αυτά», είπε, καυτηριάζοντας ότι ήδη έχουν βάλει έναν ‘κατάλογο από τραπεζίτες και δικαστικούς’ για την πρωθυπουργία όταν φύγει ο Τσίπρας.

Δηλαδή, όπως καταλαβαίνετε, εμ θέλει να γίνει πρωθυπουργός, εμ δεν θέλει να περάσει και από τη βάσανο της εκλογής. Να τον …χρίσουμε διάδοχο του κ.Τσίπρα ονειρεύεται και να του δώσουμε και μία τριετία για να κάνει το όραμά του πράξη. Δεν θέλει και τίποτα δηλαδή ο άνθρωπος…

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Εδώ βάλαμε τον Λεβέντη και το κόμμα του στη Βουλή και τον προορίζουμε μάλιςτα τώρα σαν τον βαστάζο του ΤΣΙΠΡΑ μετά την αναμενόμενη ανά πάσα στιγμή εκπαραθύρωση του Καμμένου από την συγκυβέρνηση της ρεμούλας !
    Δεν θα κάνουμε και τον κ. Μάνο σωτήρα μας ;
    Τι δεν ηρθε ο καιρός του ; αΥτός παραμένει αμετανόητος Καραμανληκός ολα αυτά τα χρόνια.
    Ηταν ακόμη ο εισηγητής για να αναδειχθεί ο φυγάς στην Γαλλία , (εκείνη την εποχή της βίας και της νοθείας) , σαν ο πολυτιμότερος Ελληνας όλων των εποχών .
    Να ξεπαιράσει Περικλή και Αριστοτέλη , Σωκράτη και Κολοκοτρωνη , από μη και τον «ΠΑΠ» Παπανοκολάου για τις ευεργεσίες που έχει προσφέρει στην Ελλαδα. αΥτός με τό αδελφό του Αχιλέα , και τους ανηψιούς Λιάπη και Κωστάκη ….
    Τέτοιον κ. Μάνο δεν θα κάνουμε πρωθυπουτπργό για Να μας σώσει ;

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.