LIFESTYLE

Έκπληξη

Με νέο πρωταγωνιστή η καινούρια ταινία του Σπάιντερμαν

Καλώς ήλθατε στην κινηματογραφική σειρά του υπερήρωα, Spider-Man: Homecoming, καθώς ο πρόεδρος της Sony Pictures, Τομ Ρόθμαν επιβεβαίωσε τον τίτλο της νέας ταινίας.

Ο νέος τίτλος, όπως παρουσιάστηκε στο CinemaCon του Λας Βέγκας, κάνει μία αναφορά σε μία εκδήλωση των γυμνασιακών χρόνων του ήρωα (πλέον ο Πίτερ Πάρκερ είναι μαθητής λυκείου), αλλά και στην επιθυμία του να βρει την αληθινή του ταυτότητα και ότι ανήκει πραγματικά σε αυτόν τον κόσμο.

Ο Πίτερ του Homecoming, θα ενσαρκωθεί από τον 19χρονο ηθοποιό Τομ Χόλαντ, ακολουθώντας τα χνάρια των προκατόχων του Τόμπι Μαγκουάιρ και Άντριου Γκάρφιλντ. Όταν ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το όνομα του Χόλαντ όλοι έδειξαν να μην είναι και τόσο ευχαριστημένοι με αυτήν την επιλογή.

Οι θαυμαστές της κινηματογραφικής σειράς σημείωναν ότι υπάρχουν τρία προβλήματα με την απόφαση αυτή: πρώτον το σενάριο της ταινίας αναφέρεται και πάλι σε έναν λευκό ηπερήρωα. Δεύτερον ο Χόλαντ φαίνεται πολύ μικρός για να υποδυθεί τον μαθητή λυκείου, αν και είναι 19 χρόνων. Τρίτον ο κόσμος αναρωτιέται αν πραγματικά χρειαζόταν η ταινία ένα νέο πρόσωπο για το ρόλο του Πίτερ Πάρκερ.

Κατά την παρουσίαση της επικείμενης ταινίας στο CinemaCon, ο Ρόθμαν έδειξε μερικά πλάνα της, αποκαλύπτοντας ότι στην ταινία θα εμφανιστεί ένας ακόμη υπερήρωας της Μάρβελ, ο Τόνι Σταρκ (Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ), στη σκηνή που δείχνει τον Πίτερ την ώρα που επιστρέφει στο σπίτι του για να βρει τη θεία του Μέι (Μαρίσα Τομέι).

Η συνύπαρξη του Σπάιντερμαν με τον Άιρον Μαν είναι μία πιθανότητα επειδή η Sony Pictures, έχει συνάψει συμφωνία συνεργασίας με την Μάρβελ, επιτρέποντας στους χαρακτήρες να εμφανίζονται ο ένας στην ταινία του άλλου. Ο Χόλαντ θα εμφανιστεί ως Σπάιντερμαν στην επερχόμενη ταινία του Κάπτεν Αμέρικα: Εμφύλιος Πόλεμος που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

Η ταινία Spider-Man: Homecoming έχει προγραμματιστεί να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 7 Ιουλίου 2017.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.