ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Καναδάς

Μια γυναίκα μπήκε στη... φωλιά της τίγρης για να πάρει πίσω το καπέλο της

Ο ζωολογικός κήπος του Τορόντο ανέφερε ότι εξετάζει ένα βίντεο που δείχνει μια γυναίκα να πηδά μέσα στον περίβολο μιας τίγρης για να πιάσει το... καπέλο της.
tiger

Οι ενέργειες της γυναίκας προκάλεσαν την τίγρη να κινηθεί απειλητικά εναντίον της. Όπως φαίνεται στο βίντεο που κυκλοφόρησε ευρέως στο Διαδίκτυο, η γυναίκα ήταν τυχερή αφού κατάφερε να σκαρφαλώσει εγκαίρως στον φράχτη και να βγει έξω ενώ η 7χρονη τίγρη της Σουμάτρας είχε μείνει πίσω από μια δεύτερη περίφραξη ασφαλείας.

Μια εκπρόσωπος του ζωολογικού κήπου, ενός μεγάλου δασωμένου πάρκου που φιλοξενεί χιλιάδες ζώα, είπε ότι κανείς δεν γνώριζε κάτι για το συμβάν αυτό μέχρι που κυκλοφόρησε το βίντεο. "Απ' ό,τι καταλαβαίνω, αυτό έγινε το απόγευμα του Σαββάτου", είπε η Τζένιφερ Τρέισι.

Σύμφωνα με την Τρέισι, δεν είναι ασυνήθιστο να πέφτουν διάφορα αντικείμενα στους χώρους όπου φιλοξενούνται τα ζώα, όμως κάλεσε τους επισκέπτες να επικοινωνούν με τους υπαλλήλους του ζωολογικού κήπου καθώς αυτοί έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό για να ανακτήσουν τα αντικείμενα αυτά. "Δεν χρειάζεται να τα πάρετε μόνοι σας. Τηρείστε όσα αναγράφονται στις πινακίδες, έχουν λόγο που βρίσκονται εκεί", υπογράμμισε.

Η αντίδραση της τίγρης, της 7χρονης Χάρι, ήταν "ενστικτώδης" και δεν ανησυχεί τους ειδικούς, διευκρίνισε.
Στο βίντεο ακούγεται ένας άνδρας να φωνάζει στη γυναίκα και να την αποκαλεί "ηλίθια" επειδή πήδηξε τον φράχτη ασφαλείας. Η γυναίκα φαίνεται ότι συνόδευε τουλάχιστον ένα παιδί.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.