ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχόλιο για τη συνέντευξη των τριών υπουργών

ΝΔ: Δεν κόβει εισιτήρια η παράσταση αυτήν τη φορά

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, με αφορμή την κοινή συνέντευξη τύπου των υπουργών Ε. Τσακαλώτου, Γ. Κατρούγκαλου και Γ. Σταθάκη, κάνει λόγο για «έργο που είναι παιγμένο ξανά και ξανά».
ÁÈÇÍÁ - ÄÇËÙÓÇ ÔÏÕ ÅÊÐÑÏÓÙÐÏÕ ÔÕÐÏÕ ÔÇÓ ÍÄ Ã. ÊÏÕÌÏÕÔÓÁÊÏÕ(EUROKINISSI/ÃÏÕËÉÅËÌÏÓ ÁÍÔÙÍÉÏÕ)

Υπενθυμίζει δε πως «πέρυσι ο κήρυκας της θεωρίας των παιγνίων, που οδήγησε τη χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας και στο τρίτο Μνημόνιο, ήταν ο κ. Γιάνης Βαρουφάκης» ενώ φέτος, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του «έχουμε τρεις κήρυκες της ίδιας επικίνδυνης θεωρίας, τους κυρίους Γ. Κατρούγκαλο, Γ. Σταθάκη και Ε. Τσακαλώτο, δηλαδή τον υπουργό που μαζί με τον κ. Τσίπρα παρακαλούσε το ΔΝΤ να συμμετέχει επί τριετία στο πρόγραμμα.»

Στη δήλωσή του, ο κ. Κουμουτσάκος κάνει λόγο για οδυνηρή για τους πολίτες συνθηκολόγηση. «Από την “επικείμενη συμφωνία” στη “σύγκρουση”. Και από τη “σύγκρουση” στην οδυνηρή για τους πολίτες συνθηκολόγηση. Όμως, αυτήν τη φορά, η παράσταση δεν κόβει εισιτήρια» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Η απάντηση της κυβέρνησης

«Ο κ. Κουμουτσάκος και η ΝΔ αντί να αναζητούν ευφάνταστα λεκτικά σχήματα προκειμένου να επαναλαμβάνουν τα ίδια μονότονα κηρύγματα καταστροφολογίας, ας απαντήσουν εάν επιθυμούν την ολοκλήρωση της αξιολόγησης. Διότι αν έχουν επενδύσει πολιτικά σε σενάρια δυσμενή για την οικονομία και για τη χώρα, θα διαψευσθούν» αναφέρουν κύκλοι της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.