ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το φιάσκο

Νικήτας Κακλαμάνης για συνέδριο ΟΝΝΕΔ: "Ντροπή!"

«Οι νέοι και οι νέες της Ν.Δ. έχασαν την ευκαιρία να αποδείξουν στην πράξη τι σημαίνει ανανέωση» είπε στο Mega το πρωί ο Νικήτας Κακλαμάνης απαντώντας σε ερώτηση για τα όσα συνέβησαν στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ προσθέτοντας ότι δεν δίνει «κανένα άλλοθι στους ηθικούς αυτουργούς που ήταν πίσω από αυτή τη διαδικασία».

«Αν επιβεβαιωθούν τα όσα λέγονται θα τα θέσω ενώπιον του προέδρου του κόμματος» απάντησε όταν ρωτήθηκε για το ρόλο του κ. Παπαμιμίκου σε άλλο ένα φιάσκο στη Ν.Δ.

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο «μέτρων που θα μας εκπλήξουν» ενώ όπως υποστήριξε ο Ν. Κακλαμάνης ο Κυρ. Μητσοτάκης, όχι μόνο «δεν σπεκουλάρισε αυτή την ιστορία αλλά πρέπει να είναι εξοργισμένος, γιατί το μεγάλο μείον αντανακλά στο πρόσωπο».

Να υποβαθμίσει το θέμα που έχει ανακύψει επιχείρησε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος μιλώντυας για «αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης» αναφερόμενος στις μεγάλες διαστάσεις που πήραν όσα έγιναν το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ. «Είναι εσωτερικά θέματα και καλό είναι να συζητηθούν στα όργανα» σημείωσε.

«Δεν απαντάω σε διαρροές και σε πληροφορίες» αρκέστηκε να σχολιάσει σχετικά με τις ευθύνες που του επιρρίπτουν για άλλο ένα φιάσκο στη Ν.Δ. Υποστήριξε μάλιστα την πρότασή του για «καθαρή θεσμοθέτηση τάσεων» την οποία και θα προτείνει στο συνέδριο της Ν.Δ. ως απάντηση στις «ομαδοποιήσεις» και τις «προσωπολατρικές συνιστώσες επιτέλους στη Ν.Δ.».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.