ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Με λιακάδα η έξοδος

Ο καιρός το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα

Αίθριος καιρός, χωρίς όμως να αποκλείονται πρόσκαιρες βροχοπτώσεις, και θερμοκρασίες κοντά στους 24 βαθμούς Κελσίου προβλέπονται από σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, και μέχρι την Κυριακή του Πάσχα, γεγονός που θα ευνοήσει όσους εγκαταλείψουν τα αστικά κέντρα.

Για το Μεγάλο Σάββατο προβλέπονται στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχόπτωσης στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις, ενώ ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι στα δυτικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο.

Την Κυριακή του Πάσχα αναμένονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από τις μεσημβρινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές, αρχικά στα βορειοδυτικά και βαθμιαία μέχρι το βράδυ στα υπόλοιπα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, οι οποίοι στα νότια βαθμιαία θα στραφούν σε ανατολικούς, τοπικά 6 μποφορ. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα ανατολικά και τα νότια.

Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.