Neo

Ο Παππάς ξέρει τί λέει...

Η κυβέρνηση άνοιξε πολύ προσεκτικά, από την περασμένη εβδομάδα, το θέμα της συμμετοχής του ΔΝΤ στο κουαρτέτο και στο ελληνικό πρόγραμμα.

Ήταν την περασμένη Πέμπτη, όταν ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς έστειλε μήνυμα στο Ταμείο να... μην ζητάει πράγματα εκτός συμφωνίας, με συνέντευξη που είχε δώσει στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM. Τότε, ο υπουργός Επικρατείας είχε υιοθετήσει σκληρές εκφράσεις, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αν το ΔΝΤ εμμένει στις θέσεις του, τότε θα ήταν καλό να αποχωρήσει από το πρόγραμμα. Πολλοί εντός κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ, είχαν σπεύσει να προδικάσουν ότι ο Νίκος Παππάς εκφράζει τις δικές του απόψεις και εκτιμούσαν, σε κατ' ιδίαν συζητήσεις τους, ότι ο υπουργός Επικρατείας δεν απηχεί την στρατηγική της κυβέρνησης. Ωστόσο, δύο ημέρες μετά, όταν «έσκασε» το θέμα των αποκαλύψεων των Wikileaks, το Μαξίμου ξεκίνησε την άγρια επίθεση προς το ΔΝΤ, η οποία έφτασε και στα... άκρα, με τις ανταλλαγές κατηγοριών περί «ανοησίας» μεταξύ Τσίπρα και Λαγκάρντ. Και τότε αποδείχθηκε ότι όταν ο Νίκος Παππάς είχε ξεκινήσει, σε κενό χρόνο, την επίθεση στο ΔΝΤ, ήξερε... κάτι παραπάνω.

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. NMan. 21:35 07/04/2016

    «Βιώσιμο» το χρέος μέχρι το 2022, λόγω Γιώργου Παπανδρέου, φυσικά.
    =================================================
    Σε αυτό το πλαίσιο, επιβεβαιώνεται ότι η συζήτηση για την όποια «ελάφρυνση» από τα κράτη της Ευρωζώνης αφορά στην περίοδο μετά το 2022, δηλαδή μετά τη λήξη της 10ετούς «περιόδου χάριτος» που αποφασίστηκε (αποκλειστικά με τα κράτη της Ευρωζώνης) μετά την αναδιάρθρωση και το «κούρεμα» το 2012.
    -Αλήθεια ποιος πρωθυπουργός κατάφερε όλα αυτά τα ‘’θαύματα’’ για την περίοδο και τις συνθήκες της εποχής 2010?
    Φυσικά ο αφανής ήρωας, ο αθόρυβος αλλά εργατικός και παγκόσμια αποδεκτός Γιώργος Παπανδρέου.
    -Μήπως ‘’ακούσατε’’ κάποιο… πολιτικό, κάποιο…δημοσιογράφο να τα αναφέρει και να ενημερώνει τον κόσμο ΠΩΣ!!! γλιτώσαμε από την χρεοκοπία?

  2. NB 21:27 07/04/2016

    ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ‘’ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ’’ , Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    =========================================================
    *Την μείωση του χρέους κατά 120δις ευρώ, την μείωση των επιτοκίων, την αναβολή πληρωμής του χρέους μέχρι το 2022, την ΚΕΡΔΙΣΕ ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με το σπαθί του.
    *‘’Χειροπιαστή απόδειξη’’ για τη μείωση χρέους προς την Ελλάδα του Γιώργου Παπανδρέου, απετέλεσαν οι νόμοι, οι διαρθρωτικές αλλαγές , τα ΠΡΟΣΤΙΜΑ σε Λάτσηδες και Βαρδινογιάννηδες, η διαύγεια, η φοροδοτική ισότητα, η άρση του τραπεζικού απορρήτου, ο οικονομικός εισαγγελέας, οι νόμοι για την δημοσιοϋπαλληλική ΛΕΡΝΑΙΑ της διαπλοκής. Ναι ! αυτόν που αυθημερόν ακύρωσε και διέγραψε ο Τσίπρας της διαπλοκής, ‘’πατσίζοντας’’ τα φακελάκια με την αγορασμένη ψήφο των φοροφυγάδων και των πελατειακών και βρώμικων ‘’συγχωνεύσεων’’.
    *Με ποια εχέγγυα έρχεται σήμερα ο Τσίπρας και υπόσχεται τόσο προεκλογικά ,όσο και μετεκλογικά μείωση του χρέους από την ΕΕ, όταν ΚΑΝΕΙΣ !!! δεν την του υπεσχέθη, κι όταν η μέχρι σήμερα ΣΠΑΤΑΛΗ και μικροκομματική διακυβέρνηση της χώρας υπήρξε πελατειακή και αντισυνταγματική ‘’αντάξια’’ της κλίκας των όψιμων απογόνων του σταλινικού ολοκαυτώματος της δημοκρατίας, της ισότητας της ανθρωπιάς.
    Ποιος ΤΡΕΛΟΣ πολιτικός ηγέτης των μελών της ΕΕ, θα τολμήσει να προτείνει στο λαό του, να υποστεί νέες θυσίες, για να ‘’ακούνε’’ τις ΒΡΙΣΙΕΣ του Καμμένου και την βρόμικη προπαγάνδα, εκβιασμούς, ψευτοαντριλίκια και σπατάλη ασυγκράτητη , ανώφελη και μικροκομματική συμπεριφορά , από τους Τσιπρογιάννηδες , με τα χρήματα που θα στερηθούν οι ίδιοι και τα παιδιά τους?
    Τι ακριβώς προτείνει ή, έκανε υπέρ της ελληνικής οικονομίας και των ελλήνων, εκτός του: ΝΑ ‘’ΧΑΡΙΣΕΙ’’ τον ‘’Αστέρα’’ ,να ‘’δωροθετήσει’’ τα ελληνικά αεροδρόμια,να καταστήσει τους τούρκους πιο ασύδοτους και πιο επικίνδυνους και να διορίσει όλα τα κομματικά του απολειφάδια, ως ‘’αναγκαία’’ στοιχεία προόδου προς την χρεοκοπία?
    *Η μείωση του χρέους. εκ μέρους της ΕΕ. ήταν μια προσωπική νίκη και πολιτική κατάκτηση του Γιώργου Παπανδρέου, που απέδειξε ΠΡΩΤΑ!!! ότι θα αγωνισθεί για την επιστροφή της Ελλάδας σε ένα δρόμο ανάπτυξης, ευνομίας, ισονομίας και ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ !!!
    *Τι από όλα αυτά , εφάρμοσαν τόσο ό Σαμαράς, όσο και σήμερα το δίδυμο της ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ και της σπατάλης?
    * ‘’Εξαίρεση’’ αποτέλεσαν οι Έλληνες που ..κόλλησαν στη λάσπη της διαπλοκής και πολλοί και της ιδιοτέλειας. Είχαν μάθει τον Έλληνα να επαιτεί ότι του ανήκει και όχι να το απαιτεί . Είχαν μάθει τον Έλληνα ότι η αξιοκρατία είναι για τους χαζούς, ενώ η πελατειακή ‘’εγγραφή’’ σε ..κάποιους κομματικούς καταλόγους, θα τον ‘’βολέψει’’.
    *Είχαν ‘’πείσει’’ τον Έλληνα ότι η λαμογιά είναι ‘’μαγκιά’’ και εξυπνάδα και ότι η εργασία και η ιδιοκτησία ..κουράζουν τον άνθρωπο και του δημιουργούν άγχος και προβλήματα. όπως έλεγαν οι πίσω από το τείχος της ντροπής , επί τόσα χρόνια μέχρι το 1990…

  3. Tην γυναίκα του υβριστή Χίου προσέλαβαν στην ΕΥΠ…
    ========================================
    Ποιών δημοσιογράφων οι γυναίκες εργάζονται στην ίδια
    Στον ευρύτερο δημοσιογραφικό χώρο, ανακαλύψαμε πλέον πως ο Στέφανος Χίος ανέλαβε ανεπίσημα το Γραφείο Τύπου της Κουμουνδούρου .
    Καταλαβαίνετε τι ακριβώς θα συμβεί.
    Όλοι οι κουραδογλύφτες, σε μια ακόμη εμφανή προσπάθεια να βρωμίσουν την Ελλάδα.
    Το σκάνδαλο με τις συζύγους των δημοσιογράφων στην ΕΥΠ –
    Σε τεράστιο σκάνδαλο αρχίζει και εξελίσσεται το θέμα με τις συζύγους των δημοσιογράφων που είναι στην ΕΥΠ!
    Έτσι ελέγχεται το σύστημα και έτσι διοχετεύονται πληροφορίες!
    Μιλάμε για γεγονότα και όχι για συκοφαντίες ή ύβρεις.
    Οι σύζυγοι των δημοσιογράφων είναι στην ΕΥΠ και ο καθένας μπορεί να σκεφθεί οτιδήποτε.
    ΕΊΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για μια κυβέρνηση και τον Προκόπη Παυλόπουλο, που υπήρξε αρμόδιος υπουργός της ΚΥΠ και έκανε τις περισσότερες προσλήψεις

    Διαβάστε στα πρόχειρα…
    =========================
    1. Σεραφείμ Κοτρώτσος (Δ/ντης Ελ.Τύπου με την σύζυγο στην ΕΥΠ.)
    2. Στέφανος Χίος (espresso με την σύζυγο στην ΕΥΠ)
    3.Γ.Καραιβάζ (ΑΝΤ1- με την σύζυγο στην ΕΥΠ)
    4.Β.Παπαδρόσος (δ/ντης ALPHA με την σύζυγο στην ΕΥΠ)
    Οι τρεις τελευταίοι που είναι ενεργοί, θέλουν να μας πούνε ότι το βράδυ πέφτουν για ύπνο και δεν ρωτάνε τη γυναίκα τους «τι νέα είχες από την δουλειά;»
    Θέλουν να κρατήσουν τα προσχήματα και λένε:
    «Γυναίκα δεν θέλω να μου πεις τίποτα ούτε για Βλαστό ούτε για τίποτα.
    Θα τα μάθω μόνος μου’’…
    Η ξεφτίλα…
    ΥΓ: Αρχηγός της ΚΥΠ είναι-εδώ και λίγο καιρό-ο κολητός του Τσίπρα, πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ δημοσιογράφος Γιάννης Ρουμπάτης…

  4. Η ώσμωση μεταξύ δημοσιογράφων και ΚΥΠ
    ================================
    Το σημαντικό θέμα είναι ότι η ώσμωση μεταξύ δημοσιογράφων και ΚΥΠ, δεν «απασχολεί» τα κόμματα της δημοκρατικής αντιπολίτευσης
    Το σκάνδαλο με τις συζύγους των δημοσιογράφων στην ΕΥΠ – Ετσι ελέγχει τον μηχανισμό η κυβέρνηση;
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ κ. Παυλόπουλε – ΠΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΠ;
    Γράφει σήμερα με ντοκουμέντα και στοιχεία το «troktiko».
    Το σημαντικό πρόβλημα στη λειτουργία της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, για να μην πούμε της δικαστικής-κοινοβουλευτικής χούντας, είναι άλλο και σημαντικότερο:
    Η ώσμωση μεταξύ δημοσιογράφων και ΚΥΠ, δεν «απασχολεί» ΚΑΘΟΛΟΥ τα κόμματα της δημοκρατικής αντιπολίτευσης και είναι εύλογα τα ερωτήματα γι’ αυτό.
    Ούτε μία ερώτηση στη Βουλή, ούτε μια ανακοίνωση.
    Τι να σκεφτούμε;
    Μήπως ότι οι ρουφιάνοι ήταν, είναι και θα είναι οι αρεστοί της κάθε κυβερνητικής εξουσίας;
    Τελικά αυτή τη χώρα δεν τολμάει κανείς να την κυβερνήσει χωρίς τη στενή συνεργασία με το επίσημο παρακράτος και την αδελφή Cia;
    Κρίμα…
    ► H ώσμωση μεταξύ δημοσιογράφων και ΚΥΠ δεν «απασχολεί» τα κόμματα της δημοκρατικής αντιπολίτευσης;

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.