ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Θρίαμβος της Ρεάλ στη Βαρκελώνη

O Ρονάλντο της χάλασε το πάρτι!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε την ανατροπή στο Clasico του "Καμπ Νου" και με γκολ των Μπενζεμά και Ρονάλντο πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στη Μπαρτσελόνα! Είχε ανοίξει το σκορ ο Πικέ για τους Καταλανούς. Αποβλήθηκε ο Ράμος για τους Μαδριλένους. "Ράγισαν" καρδιές με το αφιέρωμα στον Γιόχαν Κρόιφ.

Πριν τη σέντρα του Clasico "ράγισαν" καρδιές, αφού η Μπαρτσελόνα είχε ετοιμάσει ένα συγκλονιστικό κορεό προς τιμήν του Γιόχαν Κρόιφ που "έφυγε" από τη ζωή. Οι "μπλαουγκράνα" ξεκίνησαν δυναμικά στην αναμέτρηση και μόλις στο 10ο λεπτό έφτασαν μια "ανάσα" από το 1-0. Ο Σουάρες ξέφυγε από το μαρκάρισμα του Ράμος, έδωσε στον Νεϊμάρ και ο Βραζιλιάνος του ξαναγύρισε τη μπάλα την κατάλληλη στιγμή. Ωστόσο, ο Ουρουγουανός κατάφερε να χάσει ένα σχεδόν σίγουρο γκολ.

Με τη συμπλήρωση 14 λεπτών, όλο το κοινό του "Καμπ Νου" σηκώθηκε όρθιο και χειροκρότησε προς τιμήν του αγαπημένου αριθμού του Γιόχαν Κρόιφ. Στο 19' οι γηπεδούχοι έφτιαξαν νέα καλή ευκαιρία, όμως ο Νάβας κράτησε όρθια τη Ρεάλ, αποκρούοντας το σουτ του Ράκιτιτς. Έντονες διαμαρτυρίες είχαν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα στο 24ο λεπτό, σε μαρκάρισμα του Ράμος πάνω στον Μέσι. Όπως φάνηκε όμως από το ριπλέι, η φάση έγινε εκτός περιοχής.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους Μαδριλένους στο παιχνίδι σημειώθηκε λίγο πριν το ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 43ο λεπτό. Η μπάλα έφτασε στον Μπενζεμά στο ύψος του πέναλτι, όμως ο Γάλλος έκανε πολύ κακό τελείωμα, με το 0-0 να παραμένει.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν "καυτοί". Αρχικά άγγιξαν το γκολ στο 55' με το τεχνικό σουτ του Μέσι που έδιωξε ο Νάβας, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Πικέ με κεφαλιά από κόρνερ του Ράκιτιτς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και τους οπαδούς της ομάδας του στα ουράνια!

Οι πανηγυρισμοί ωστόσο κράτησαν μόλις έξι λεπτά, αφού στο 62' ο Μπενζεμά εκμεταλλεύτηκε μια κόντρα μέσα στην περιοχή και με ένα τρομερό γυριστό σουτ, νίκησε τον Μπράβο για το 1-1.

Μετά το γκολ της ισοφάρισης η Ρεάλ προσπάθησε να ρίψει τον ρυθμό του παιχνιδιού. Αφού το κατάφερε, άρχισε δειλά-δειλά να βγαίνει στην επίθεση ψάχνοντας ένα δεύτερο γκολ. Στο 81' ο Μπέιλ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως ο διαιτητής του αγώνα ακύρωσε το τέρμα υποδεικνύοντα επιθετικό φάουλ του Ουαλού στον Άλμπα.

Ένα λεπτό μετά η Ρεάλ είχε δοκάρι με ένα τρομερό σουτ του Κριστιάνο Ρονλαλντο, ενώ στο 84' ο Σέρχιο Ράμος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας με δέκα παίκτες την ομάδα του.

Η τρικυμία στην άμυνα της Μπαρτσελόνα συνεχίστηκε όμως κι έτσι ο Ρονάλντο στο 85' με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή, νίκησε τον Μπράβο και έδωσε το προβάδισμα στη Ρεάλ.

Παρά την πίεση των γηπεδούχων στα τελευταία λεπτά, η Ρεάλ κράτησε το υπέρ της σκορ και έφυγε με μια μεγάλη νίκη από το "Καμπ Νου". Οι Μαδριλένοι πήραν μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα τους στο "Μπερναμπέου" και παράλληλα μείωσαν τη διαφορά από την κορυφή στους επτά βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

Μπαρτσελόνα: Μπράβο, Πικέ, Ράκιτιτς (74' Τουράν), Σέρχιο, Άλβες, Ινιέστα, Σουάρες, Μέσι, Νεϊμάρ, Μαστσεράνο, Άλμπα

Ρεάλ: Νάβας, Πέπε, Ράμος, Ρονάλντο, Κρόος, Μπενζεμά (78' Χεσέ), Μπέιλ, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Καρβαχάλ, Μόντριτς

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.