ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμφισβήτηση της παρουσίας της χώρας στην ευρωζώνη

Π. Λαφαζάνης: H αποτελεσματική αντίσταση στο κουαρτέτο απαιτεί εναλλακτικό σχέδιο

Η κυβέρνηση «δεν έχει αντιληφθεί ακόμα ότι κινήσεις αντίστασης στο κουαρτέτο, για να έχουν πιθανότητα αποτελέσματος, απαιτούν εναλλακτικό σχέδιο που να αμφισβητεί τα μνημόνια και την παρουσία της χώρας στην ευρωζώνη, κάτι που ούτε καν μπορεί να διανοηθεί το ευρώδουλο κυβερνητικό επιτελείο», υπογραμμίζει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.
lafazanis

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, ο οποίος βρίσκεται από το πρωί στη Ξάνθη και θα μιλήσει το απόγευμα σε συγκέντρωση της ΛΑΕ, έδωσε το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου, στην οποία τόνισε και τα εξής, μεταξύ άλλων: «Οι τελευταίες σπασμωδικές κινήσεις της θλιβερής κυβέρνησης Τσίπρα, η οποία σπαράσσεται και αποσυντίθεται εξαιτίας των μνημονιακών αδιεξόδων της, επιβεβαιώνουν τη γνωστή ρήση: Ο πνιγμένος απ' τα μαλλιά του πιάνεται! Η κυβέρνηση των φτηνών λαϊκιστών, της ευρωυποτέλειας και της επικοινωνιακής τρακατρούκας επιχειρεί να αντιγράψει ως φάρσα τα τραγικά τυχοδιωκτικά παιχνίδια του περασμένου καλοκαιριού, με δήθεν λεονταρισμούς προς το κουαρτέτο που θα πληρώσει πανάκριβα ο τόπος και ο λαός».

Ο κ. Λαφαζάνης εκτίμησε για μία ακόμη φορά ότι «αυτή την ώρα τη λύση στο δράμα μπορεί να δώσει μόνο ο ελληνικός λαός, παίρνοντας τις τύχες του στα χέρια του με ένα μεγάλο ξεσηκωμό για την ανατροπή των μνημονίων και των χρεοκοπημένων ηγεσιών που τα διαχειρίζονται, για την έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη στη βάση ενός προγράμματος ριζοσπαστικής παραγωγικής ανασυγκρότησης και μετασχηματισμού».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.