Neo

Παπαδημούλης «καρφώνει» Βορίδη, Άδωνι για τη Χούντα

Ένα ακόμη «καρφί» προς τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Μάκη Βορίδη –αλλά επί της ουσίας, προς τον… Κυριάκο Μητσοτάκη- άφησε πριν λίγο, μέσω των social media, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Ποιος θα γράψει το μήνυμα της ΝΔ για τη χούντα της 21/4/67; Ο της ν. ΕΠΕΝ Βορίδης ή ο αντιπρόεδρος Άδωνις, που έχει και αφιέρωση του Παττακού;», διερωτήθηκε ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, «καρφώνοντας» το… παρελθόν αμφοτέρων των «γαλάζιων» στελεχών. Σημειωτέον ότι ο Δημήτρης Παπαδημούλης είχε εσχάτως και μία αντιπαράθεση στον τηλεοπτικό αέρα με τον Μάκη Βορίδη, καθώς την περασμένη εβδομάδα βρέθηκαν στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και ο Παπαδημούλης κατηγόρησε τον Βορίδη ότι ουδέποτε ως σήμερα έκανε αυτοκριτική για το παρελθόν του και για τα… «τσεκούρια».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 21:22 21/04/2016

    Δίνουμε μια απάντηση στον πάμπλουτο αριστερό των Βρυξελλών και των Βορείων προαστείων της Αθήνας κύριο Παπαδημούλη.Τσεκούρια, μολότωφ, όπλα, ναρκωτικά έχουν οι προστατευόμενοι του ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί που έκαψαν την Αθήνα το 2008, το 2010, το 2012, το 2015.Οι ίδιοι έκαψαν ζωντανούς στην ΜΑΡΦΙΝ του Βγενόπουλου τέσσερις εργαζόμενους των 500 Ευρώ.Το κόμμα του κυρίου Παπαδημούλη ο ΣΥΡΙΖΑ, θάβει και δολοφονεί τους Έλληνες με τους φόρους και τα μνημόνια, την ίδια στιγμή που ταίζει και στεγάζει τους ισλαμιστές δολοφόνους των Ελλήνων.Την Βουλγάρα Κούνεβα έστειλε στην Ευρωβουλή ο ΣΥΡΙΖΑ για να τα πάρει χοντρά, την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση παίρνει τα σπίτια των Ελλήνων. Για τα τάγματα εφόδου των αναρχικών και των αλλοδαπών μούγκα ο κύριος Παπαδημούλης.Χειρότερη χούντα από αυτή του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει ξαναζήσει η Ελλάδα.Τουλάχιστον οι χουντικοί του 67 ήταν πατριώτες, ενώ οι χουντικοί του Τσίπρα είναι οι χειρότεροι προδότες.Αυτά για να θυμάστε ποιοί είστε κύριε Παπαδημούλη.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.