ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληρή αντίδραση από το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών

«ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι να απαντήσουν…»

Εξηγήσεις ζητά από τις ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών,μετά από την άτυπη δημοσιοποίηση της σύνθεσης της Επιτροπής που δημιουργείται μεταξύ τους.
papandreou

«Πληροφορηθήκαμε από τα ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης, τη σύνθεση μιας "Επιτροπής διαλόγου για τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις", στην οποία, σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, δύο θέσεις παραμένουν κενές για το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών», λένε, θυμίζοντας με νόημα πως «ούτε το ΚΙΝΗΜΑ, ούτε ο Πρόεδρός του εκλήθησαν και συμμετείχαν σε οποιαδήποτε συζήτηση για αυτό το θέμα, ενώ δεν έχειπραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής και η συμφωνημένη συνάντηση του Προέδρου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, Γιώργου Α. Παπανδρέου, με την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά,μετά την ανταλλαγή των μεταξύ τους επιστολών».

Ως εκ τούτου, θεωρούν πως η όλη εξέλιξη, εφόσον οι πληροφορίες είναι αληθείς, υπονομεύει τη σοβαρότητα και τη δεοντολογία που επιβάλλει ένα τόσο φιλόδοξο εγχείρημα και αναιρεί τις δημοκρατικές αρχές από τις οποίες πρέπει εξ' αρχής να διέπεται.

«Οι ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ και του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, οφείλουν να απαντήσουν αν αυτές οι πληροφορίες, ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», καταλήγουν στο Κίνημα.

8 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Μ.Π 9:51 17/04/2016

  Πάλι στέκονται κατώτεροι των περιστάσεων, και αυτό δείχνει πως δεν νοιάζονται ουδόλως για τον λαό, αλλά για την θεσούλα τους και για το πως θα πάρουν και πάλι την εξουσία αρπάζοντας μερικούς ψήφους από το Κίνημα… Ελπίζω οι ψηφοφόροι του Κινήματος να σκεφτούν πολύ καλά πριν δώσουν έστω και μια ψήφο σε όλους αυτούς τους δήθεν προοδευτικούς… και να γνωρίζει η κα (ο θεός να την κάνει) Φώφη πως το έργο που προτάσσει και διαφημίζει με τόση παρρησία ανήκει στον ΓΑΠ γιατί είναι ο μόνος ηγέτης που έκανε πραγματικές μεταρρυθμίσεις και θέλησε να βάλει σε τάξη τα πράγματα… αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που κυνηγήθηκε τόσο ανελέητα… ποιος από αυτούς έχει τα κοτσια να τα βάλει με το κατεστημένο? ουδείς!!!!!!

 2. Π.Π. 12:36 15/04/2016

  ΑΣΧΕΤΟ ;
  ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΓΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΤΑΧΩΡΉΘΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
  PRODOTIS – PRODOTIS ;

 3. Γ.Π. 16:34 12/04/2016

  Υπάρχουν άνθρωποι, μάλλον όχι πολλοί, που εξακολουθούν και πιστεύουν στο όραμα και τις μεταρρυθμίσεις του ΓΑΠ. Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν στις τελευταίες εκλογές λόγω της αποχής του Κινήματος έδωσαν τη ψήφο τους, άλλοι στο Ποτάμι γιατί υπάρχουν πολλά και αξιόλογα στελέχη που πιστεύουν στην εκ βάθρων μεταρρύθμιση της χώρας και κάποιοι άλλοι στο ΠΑΣΟΚ γιατί συνδέονται συναισθηματικά μ΄αυτό. Σήμερα που η ενότητα της μεταρρυθμιστικής Σοσιαλδημοκρατίας είναι αναγκαία όσο ποτέ, βλέπω με μεγάλη μου λύπη ότι οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού είναι κατώτερες των περιστάσεων. Δέχομαι ότι μπορεί η κα. Γεννηματά και ο κ. Θεοδωράκης να μην επιθυμούν της συνεργασία με τον ΓΑΠ, να έχουν όμως το θάρρος και να το δηλώσουν δημόσια. Δεν γίνεται απο τήν μία να αποφεύγουμε οποιαδήποτε συζήτηση με τον ΓΑΠ και από την άλλη να κλείνουμε το μάτι σ΄αυτούς, τους λίγους, υποστηρικτές του μόνο και μόνο για να υφαρπάξουμε την ψήφο τους. Ας αναρωτηθούν λοιπόν γιατί ό κόσμος τελικά τους γυρίζει την πλάτη. Από την μία επικαλούμαστε το μεταρρυθμιστικό έργο της κυβέρνησης Παπανδρέου από την άλλη όμως προσπαθούμε με κάθε τρόπο να απαξιώσουμε τον εμπνευστή τους. Έναν πολιτικό που η πορεία, το ήθος, και οι απόψεις του τυγχάνουν σεβασμού και αναγνώρισης διεθνώς. Κρίμα!

 4. freeman 16:02 12/04/2016

  AYTOI που ελέγχουν το κουφάρι του πάλε ποτέ κόμματος του Ανδρέα , είναι οι Σημιτολάγνοι & Βενιζελολάγνοι ΝΤΑΒΑΔΕΣ της οικονομικής Ελίτ που ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ & ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ είναι Καραμανλολάγνοι. ΑΥΤΟΙ οι νταβάδες , ΔΕΝ θα επιτρέψουν ποτέ στην ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ μαριονέτα τους Φώφη, να δώσει άμεσα ή έμμεσα ΒΗΜΑ στα μπορντέλα τους , που ονομάζουν Ελληνικά ΜΜΕ και να ακουστεί ο υπό ΑΠΟΛΥΤΗ Επικοινωνιακή ΟΜΕΡΤΑ, ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΕΝΟΣ & ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ Πολιτικός Λόγος του Παπανδρέου , να μιλά με αδιαμφισβήτητα ΣΤΟΙΧΕΙΑ για τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ
  ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΑ ΕΘΝΟΚΤΟΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ 2004-2009 για τα οποία οι ΝΤΑΒΑΔΕΣ υπήρξαν ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ … ΑΝΑΔΟΧΟΙ …ΝΟΝΟΙ με την Σικελική έννοια του όρου και τα οποία ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ (ΕΙΝΑΙ το ΜΟΝΑΔΙΚΟ σημείο ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ … θυμίζω την στάση Κωνταντοπούλου-Τσίπρα για αποκλειστικά ΜΕΤΑ το 2009, ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ) .
  Ο Εθνοπροδότης Βενιζέλος-Τούρκογλου θα είχε ΗΔΗ μεταγραφεί στη ΝΔ , αν ΔΕΝ είχε εθελοντικά αναλάβει (σε συνέργεια με Μητσοτάκη) την εργολαβία να διαλύσει ολοκληρωτικά το πασοκ πριν φύγει ΔΙΟΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ επαναφορά ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΥ Πολιτικά , Παπανδρέου .

 5. freeman 12:44 12/04/2016

  ΕΝΑ Πολιτικό ΤΙΠΟΤΑ (Βαγγελοφώφη) + ΕΝΑ Πολιτικό ΤΙΠΟΤΑ (Βαρδοσταύρος) = ΔΥΟ Πολιτικά ΤΙΠΟΤΑ = ΤΙΠΟΤΑ .

 6. Κάτσε όπως είσαι βρε Γιώργο, η ιστορία σε δικαιώνει και θα σε αποκαταστήσει σύντομα. Άσε τις λιγουρόβδελες να αλληλοεξοντωθούν, ο κόσμος θα σε ζητήσει όταν θα έρθει η ώρα…..

 7. Γ.Π. 11:15 12/04/2016

  Αφού το πρόβλημα της Γεννηματά και Θεοδωράκη είναι ο ΓΑΠ ας βγούν δημόσια και να το πούνε. Από τον Θεοδωράκη πάντως περίμενα άλλη στάση, κρίμα. Όλοι πλέον κρίνονται για την ειλικρίνεια των προθέσεων τους και αντίστοιχα θα κριθούν στις επόμενες εκλογές.

 8. Θ.Τ. 10:59 12/04/2016

  Ολα αυτα τα «αξιόπιστα¨ καμώματα της Κας Φώφης, είναι το «χωρίς ηγεμονισμούς» που λένε . . .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.