ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποιοι θα μετέχουν στην Επιτροπή

Περιοδείες ανά την Ελλάδα με στόχο τη δυναμική στη συμπόρευση με το Ποτάμι

Περιοδείες σε όλη την Ελλάδα ξεκινά η Φώφη Γεννηματά.
fofi

Στόχος της να μεταφέρει παντού το μήνυμα της ανανέωσης και της επεξεργασίας προτάσεων, μέσα από την Επιτροπή που αποφασίστηκε να φτιαχτεί στην πορεία προς την ανασυγκρότηση του χώρου μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, με την συμμετοχή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, του Ποταμιού και άλλων κομμάτων και κινήσεων, καθώς και μεμονωμένων προσωπικοτήτων του χώρου. Μεαυτόν τον τρόπο, στην Χαριλάου Τρικούπη ευελπιστούν να παγιώσουν τη νέακατάσταση και να δώσουν νέα δυναμική στο όλο εγχείρημα, ώστε με την παρέλευσητου διμήνου που έχουν ορίσει ως χρονοδιάγραμμα εργασιών της Επιτροπής, κανείς να μην μπορεί να κάνει πίσω…

Απόπλευράς της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, στην Επιτροπή θα μετέχουν μόνο άνθρωποι που πιστεύουν 100% στο εγχείρημακαι κυρίως νέα παιδιά, προκειμένου να δοθεί χαρακτήρας ανανέωσης. Για αυτό καισυζητούν με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του συνδικαλισμού, τον αγροτικόκόσμο κ.ο.κ. την ίδια στιγμή, «νέο αίμα», κυρίως από την πλευρά της κοινωνίαςείναι το στοίχημα που βάζει μπαίνοντας στη διαδικασία και ο επικεφαλής τουΠοταμιού. Για τη σύνθεση της Επιτροπής πάντως, στο Ποτάμι προτείνουν τονΔημήτρη Τσιόδρα, τον Γιάννη Μεϊμάρογλου, τον Σπύρο Λυκούδη και τον ΠαναγιώτηΒλάχο. Από την πλευρά της Δράσης θα προταθεί ο Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης και εφόσονχρειαστεί δεύτερο άτομο, η Θάλεια Ντόκα.

Από τις προσωπικότητες του χώρου, κρούση ως αυτή την ώρα έχει γίνει στο παρασκήνιο στους πρώην υπουργούς Γιάννη Πανούση και ΝίκοΧριστοδουλάκη, ενώ ενδιαφέρον διάλογος φέρεται να έχει ανοίξει με το Δίκτυο τηςΆννας Διαμαντοπούλου, που στον βαθμό που θα συμμετέχει, θα το κάνει δι’αντιπροσώπου. Επικρατέστερο σενάριο στην περίπτωση συμμετοχής του Δικτύου στηνΕπιτροπή, είναι ο Γιάννης Μαστρογεωργίου, στενός συνεργάτης της ΆνναςΔιαμαντοπούλου από την περίοδο της υπουργίας της ακόμα, και διευθυντής σήμερα του Δικτύου.

Στην Επιτροπή θα μπορούν να μετέχουν ακόμα Κινήσειςτου χώρου, όχι όμως και μεμονωμένοι πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, όπως γιαπαράδειγμα ο Γιάννης Ραγκούσης, το όνομα του οποίου ακούστηκε έντονα τοτελευταίο διάστημα. Παρότι θα τον έβλεπε με καλό μάτι το Ποτάμι, στο ΠΑΣΟΚεπιμένουν ότι ο πρώην υπουργός δεν θα κληθεί. Μεταξύ των προσώπων που θαμετέχουν είναι και ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος, ενώαπό τη ΔΗΜΑΡ θα μετέχει ένας εκ των Νίκου Τσούκαλη, Θόδωρου Μαργαρίτη, ΔημήτρηΧατζησωκράτη και Γιώργου Σιακαντάρη.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.