ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Σάκης Παπαδόπουλος για τον ΦΠΑ

Παίρνει πίσω τα περί παραίτησής του βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Ανασκευάζει τα περί παραίτησής του σε περίπτωση αύξησης του ΦΠΑ στο 24% ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος.

«Θα είμαι ο τελευταίος που θα δημιουργήσει πρόβλημα στη Κυβέρνηση, την οποία στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις και η οποία ανέλαβε το τιτάνιο έργο της Ανασυγκρότησης μιας εξαθλιωμένης χώρας, μετά την υπερχρέωση και την καταστροφική ύφεση της οικονομίας της», σημειώνει στη δήλωσή του ο κ. Παπαδόπουλος.

Η δήλωσή του:

«Η Κυβέρνηση, το Οικονομικό μας Επιτελείο και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δίνουν αυτή τη στιγμή μια σκληρή μάχη ώστε να αποκρουστούν ορισμένες παράλογες απαιτήσεις των δανειστών και να ολοκληρωθεί η 1η αξιολόγηση της νέας Σύμβασης Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων.

Γνωρίζω τα 48 προαπαιτούμενα της νέας Συμφωνίας και τις επιπτώσεις τους, όπως και την αναγκαιότητα της αλλαγής των συσχετισμών στην Ενωμένη Ευρώπη προκειμένου να οδηγηθούμε στην Ευρώπη της ποιότητας ζωής – του διαφωτισμού – του ουμανισμού – του εργασιακού πολιτισμού…

Θα είμαι ο τελευταίος που θα δημιουργήσει πρόβλημα στη Κυβέρνηση, την οποία στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις και η οποία ανέλαβε το τιτάνιο έργο της Ανασυγκρότησης μιας εξαθλιωμένης χώρας, μετά την υπερχρέωση και την καταστροφική ύφεση της οικονομίας της».

Μιλώντας το πρωί σε ραδιοφωνικό σταθμό ο βουλευτής Τρικάλων είχε προειδοποιήσει με παραίτηση. «Υπάρχει και ο δρόμος της παραίτησης. Δεν αντέχεται ΦΠΑ στο 24%», είχε πει χαρακτηριστικά.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ : Η μεγάλη της κωλοτούμπας σχολή

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.