ΚΟΣΜΟΣ

Ο μουσικός παραγωγός Ντέιβιντ Τζεστ

Πέθανε ο πρώην σύζυγος της Λάιζα Μινέλι

Ο Ντέιβιντ Τζεστ, ο Αμερικανός μουσικός παραγωγός και πρώην σύζυγος της Λάιζι Μινέλι, βρέθηκε νεκρός  στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με τις βρετανικές αστυνομικές αρχές, ο 62χρονος Τζεστ βρέθηκε νεκρός στο ξενοδοχείο Four Seasons στη συνοικία Κάναρι Γουόρφ της βρετανικής πρωτεύουσας.

Ο Τζεστ, που μεταξύ άλλων ήταν και παραγωγός μιας τηλεοπτικής μουσικής εκπομπής για τον Μάικλ Τζάκσον, παντρεύτηκε την ηθοποιό και τραγουδίστρια Λάιζα Μινέλι το 2002. Το ζευγάρι χώρισε τον επόμενο χρόνο.

Το 2006 είχε εμφανιστεί στο βρετανικό ριάλιτι «I'm a Celebrity... Get Me Out of Here» και χάρη στη δημοτικότητά του απέκτησε το δικό του σόου, το «This is David Gest».

Επέστρεψε στα ριάλιτι στις αρχές του έτους και μπήκε στο σπίτι του «Μπιγκ Μπράδερ» για διασημότητες, όμως 13 ημέρες αργότερα εγκατέλειψε το σόου επικαλούμενος λόγους υγείας.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο θάνατος του Τζεστ δεν θεωρείται «ύποπτος», ωστόσο θα διενεργηθεί νεκροτομή για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.