ΕΛΛΑΔΑ

Στη Λαμία

Ποδοσφαιριστές πιάστηκαν στα χέρια σε καφετέρια

Δεν είχε αγώνα στη Football League, η ομάδα της Λαμίας αυτό το Σαββατοκύριακο αφού η διοργανώτρια αρχή δεν όρισε τον αγώνα Παναχαϊκή - Λαμία.
xylo

Έτσι κάποιοι από τους παίκτες της ΠΑΕ Λαμία βρήκαν την ευκαιρία να βγουν για ποτό το βράδυ του Σαββάτου. Μόνο που η έξοδος δεν εξελίχθηκε και τόσο ευχάριστα γι΄ αυτούς.

Οι πληροφορίες του lamiareport.gr αναφέρουν ότι στην καφετέρια της περιοχής παρέα ήταν οι τρεις ξένοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ, ο Jokic Milos, ο Miljevic Christian και ο Pinto Da Silva Jone. Η παρεξήγηση έγινε με παρέα νεαρών Λαμιωτών.

Κάποιοι λένε ότι ήταν στην ίδια μεγάλη παρέα και άλλοι ότι οι παρέες ήταν δίπλα - δίπλα. Όπως και να χει, αυτό που έχει σημασία είναι ότι κάποια στιγμή άρχισαν να σπρώχνονται μεταξύ τους και σε λίγο έπεσαν μπουνιές.

Ο Pinto δεν ενεπλάκη στον καβγά, αντίθετα προσπάθησε να ηρεμήσει τους άλλους δυο, όπως έκαναν και άλλοι θαμώνες που γνώριζαν τις παρέες, ωστόσο η κατάσταση ξέφυγε.

Όσοι ήταν μπροστά και παρακολουθούσαν έκπληκτοι τον καβγά, τους είδαν να βγαίνουν έξω από το μαγαζί, και το ξύλο να συνεχίζεται στην πλατεία Ελευθερίας. Λένε ότι αυτός που έφαγε τις περισσότερες ήταν ο Jokic Milos, ο οποίος όπως μας είπαν είχε αίματα στο πρόσωπο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.