ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυμα προς την κυβέρνηση

Ποτάμι: Αξιοποιήστε τις έντονες αντιθέσεις των εταίρων

Η κυβέρνηση πρέπει να εκμεταλλευθεί τις έντονες αντιθέσεις που εμφανίζονται προς όφελος της χώρας και να επιμείνει στην εφαρμογή των συμφωνηθέντων χωρίς πρόσθετα νέα σκληρά μέτρα που δεν τα αντέχουν η κοινωνία και η οικονομία, αναφέρει το Ποτάμι με αφορμή τις διαρροές διαλόγων αξιωματούχων του ΔΝΤ στην ιστοσελίδα WikiLeaks.
potami

Η κυβέρνηση θα πρέπει παράλληλα να εξασφαλίσει σημαντική ελάφρυνση του ελληνικού χρέους και οι υπουργοί πρέπει επιτέλους να τρέξουν και να μην κωλυσιεργούν διότι ο χρόνος για άλλη μια φορά δε μετράει υπέρ της χώρας. αναφέρει ακόμη το Ποτάμι υπογραμμίζοντας πως για να επιτευχθούν όλα αυτά η κυβέρνηση πρέπει να βασιστεί στις κατάλληλες συμμαχίες αλλά αυτό προϋποθέτει σχέδιο, σοβαρότητα και αξιοπιστία.

Το Ποτάμι αναφέρει ακόμη πως ερωτηματικά προκαλούν οι διαρροές διαλόγων αξιωματούχων του ΔΝΤ και εύλογα κανείς αναρωτιέται ποιοι παρακολουθούσαν και ποιες σκοπιμότητες εξυπηρετεί η διαρροή.

«Αυτό πάντως που γίνεται άμεσα αντιληπτό, είναι ότι η πολυδιαφημισμένη «σκληρή» διαπραγμάτευση της κυβέρνησης Τσίπρα με τους πιστωτές δεν υφίσταται. Οι διάλογοι μαρτυρούν ότι η σκληρή διαπραγμάτευση γίνεται μεταξύ ΔΝΤ και Ευρωζώνης με το ΔΝΤ να κρατά μια σκληρή διαπραγματευτική γραμμή» υπογραμμίζει το Ποτάμι.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.