ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση κατά του υπουργού Άμυνας

Ποτάμι: Να απαντήσει συγκεκριμένα ο Καμμένος

Νέο επεισόδιο στον πόλεμο του Ποταμιού με τον Πάνο Καμμένο. Στο κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, επιτίθενται με σφοδρότητα στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, στον απόηχο δημοσιεύματος που θέτει θέμα εμπλοκής της οικογένειάς του σε offshore εταιρείες.
kammenos

Το κάνει μάλιστα παρά την απάντηση του υπουργού Άμυνας και την προειδοποίησή του ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη, όπως άλλωστε έκανε στο παρελθόν και δικαιώθηκε.

«Τις μέρες που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ξιφουλκούσε με γενικόλογα εναντίον της διαφθοράς και της διαπλοκής, η οικογένεια Καμμένου ίδρυε στο Λονδίνο offshore της “μιας λίρας και μιας μετοχής” με άγνωστο αντικείμενο εργασιών και άγνωστα περιουσιακά στοιχεία», λένε, ενώ προσθέτουν πως ‘καταιγιστικές αποκαλύψεις’ των τελευταίων ωρών, θέλουν τον 89χρονο και βαριά άρρωστο πατέρα του υπουργού Αμύνης τον Φεβρουάριο, μία εβδομάδα πριν φύγει από τη ζωή και μέσα από το νοσοκομείο, να ιδρύει δύο offshore.

Κατόπιν τούτων, στην οδό Σεβαστουπόλεως, καλούν τον υπουργό Άμυνας και «κληρονόμο πρώτου βαθμού της οικογένειάς του», να απαντήσει συγκεκριμένα ποια είναι τα περιουσιακά στοιχεία των νέων offshore της οικογένειάς του. «Η χώρα δεν αντέχει νέους ψιθύρους για νέα σκάνδαλα, στην κορυφή μάλιστα της κυβέρνησης», λένε, τονίζοντας πως οι ‘γκρίζες περιοχές’ πρέπει τώρα να φωτιστούν, με στοιχεία και όχι με γενικόλογες απαντήσεις ...

Στο ΠΑΣΟΚ, χωρίς να σπεύσουν να υιοθετήσουν τις καταγγελίες κατά του υπουργού Άμυνας, «όπως με τον γνωστό λαϊκισμό και την αμετροέπειά του θα έπραττε ο ίδιος», καθώς λένε, τον καλούν και εκείνοι να απαντήσει πειστικά με επιχειρήματα και όχι αερολογίες. «Γιατί δεν μπορεί ο αυτοαποκαλούμενος πολέμιος της διαφθοράς και της διαπλοκής, να μη προλαβαίνει να μετρά τις οικογενειακές offshore», όπως με νόημα συμπληρώνουν.

Στην απάντησή του πάντως, ο Πάνος Καμμένος κάνει λόγο για επίθεση ακόμα και στον νεκρό πατέρα του, παρότι δικαιώθηκε από όλες τις αρχές, για το περίφημο σκάφος αναψυχής που κατείχε. «Η ‘ανακάλυψη’ των εγγράφων βρετανικής εταιρείας με δηλωμένη έδρα ιδιοκτήτη στη Γλυφάδα, αφορά εταιρεία συσταθείσα με μοναδικό σκοπό την απανανηολόγηση και την πώληση του ανωτέρου σκάφους αναψυχής», λέει, προσθέτοντας πως ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση με αυτή, και πως εξαιτίας του θανάτου του πατέρα του, δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί καμία οικονομική ή άλλη πράξη. Προειδοποιεί δε, ότι «όπως και κατά την προηγούμενη επίθεση, οι καταδικασθέντες συκοφάντες, θα πληρώσουν ξανά»…

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Μιλάει ο αυγοκομμένος για συκοφαντίες και για πληρωμές.
    Πάνο, για πες «Αντρίκος»….

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.