Neo

«Προσωπικό» μήνυμα Γεροβασίλη σε Κουμουτσάκο - Σαμαρά

Παρότι δεν συνηθίζεται ένας κυβερνητικός εκπρόσωπος να μιλάει σε πρώτο πρόσωπο, η Όλγα Γεροβασίλη έσπασε χθες αυτό τον άτυπο κανόνα κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
koumoutsakosgerovasili

Και το έκανε προκειμένου να στείλει ένα... «προσωπικό» μήνυμα στον Γιώργο Κουμουτσάκο και στον Αντώνη Σαμαρά, αφού και ο εκπρόσωπος της ΝΔ και ο πρώην πρωθυπουργός έχουν προαναγγείλει την κατάθεση μηνύσεων και αγωγών εναντίον της για δηλώσεις που κάνει εκπροσωπώντας την κυβέρνηση.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, λοιπόν, επισήμανε και προς τους δύο ότι τα όσα έχει πει δεν τα λέει σε... πρόσωπα, αλλά περιμένει δημόσιες εξηγήσεις για δημόσιες υποθέσεις, γενικότερου πολιτικού ενδιαφέροντος.

«Η τακτική της μεταφοράς της πολιτικής αντιπαράθεσης στα δικαστήρια αντικατοπτρίζει την αντίληψη της Νέας Δημοκρατίας για τον δημόσιο διάλογο. Προφανώς, δεν ανέχονται την υποβολή εύλογων ερωτημάτων που προκύπτουν από τη δημοσιογραφική έρευνα. Ζητάμε απαντήσεις και απαντούν με εκκωφαντική σιωπή και μηνύσεις», επισήμανε χαρακτηριστικά η κυβερνητική εκπρόσωπος και αμέσως μετά, έστειλε το «προσωπικό» μήνυμα στον Γιώργο Κουμουτσάκο, αλλά και στον Αντώνη Σαμαρά: «Οι απαντήσεις αυτές, προφανώς, δεν οφείλονται σε εμένα προσωπικά και δεν ζητήθηκαν από κάποιον προσωπικά. Οι απαντήσεις οφείλονται στον ελληνικό λαό», επισήμανε, διευκρινίζοντας ότι και η ίδια θέτει πολιτικά θέματα, αλλά δεν έχει σκοπό να θίξει πρόσωπα και υπολήψεις.

6 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. SPARTA. 0:22 14/04/2016

  Τώρα σκέφτηκες τον Ελληνικό Λαό κυρία Γεροβασίλη και τις απαντήσεις που πρέπει να δώσουν οι Σαμαράς και Κουμουτσάκος για θέματα Δημόσιου ενδιαφέροντος; Για τα εγκλήματα της συμμορίας Τσίπρα, Καμμένου, την ανεργία, την Ελληνική χρεοκοπία και την εισβολή των παράνομων ισλαμιστών, ποιός από την σαβούρα του ΣΥΡΙΖΑ θα απολογηθεί;

 2. Fox 15:12 13/04/2016

  Βαρεθήκαμε με τις στρακαστρούκες που πετάτε κάθε λίγο και λιγάκι. Κοινώς σας πήραμε χαμπάρι. ΟΛΟΥΣ!!!

 3. ΝΜαν. 15:10 13/04/2016

  » ΟΜΟΙΟΣ..ΟΜΟΙΩ» !

  ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

  Δεξιά και ‘’Αριστερά’’ έκαναν τα ΠΑΝΤΑ για να ανατραπεί η κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου κι ας χρεοκοπούσαμε !!!
  Σήμερα ‘’ψάχνουνε’’ να βρούνε ποιος είναι ο ΠΙΟ ΑΝΕΝΤΙΜΟΣ από τους δύο?

  Απορία: Ο λαός μας που τα γνωρίζει ΟΛΑ! πως ανέχεται κι άλλη ΑΠΑΤΗ?
  Στις 4 Δεκεμβρίου του 2012 έγραψαν σε αυτό το μπλογκ:

  1.30 Σεπτεμβρίου «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ»: πηγές του ΣΔΟΕ αναφέρουν ότι στην λίστα Λαγκαρντ συμπεριλαμβάνεται οικογένεια ισχυρού πολιτικού.

  1. 30 Σεπτεμβρίου οlympia.gr: Μεγάλη πολιτική οικογένεια στη λίστα Λαγκάρντ, που έκρυψε ο Παπακωνσταντίνου. Περιλαμβάνονται νεαροί και υπέργηροι της οικογένειας.

  2 Οκτωβρίου: Ο Ειδικός Γραμματέας ΣΔΟΕ κ. Στασινόπουλος αναφέρει ότι σε σύσκεψη άκουσε από δύο Διευθυντές του ΣΔΟΕ ότι η Μ.Π. της λίστας με τα 500 εκ.δολάρια είναι η Μαργαρίτα Παπανδρέου.

  3 Οκτωβρίου καταθέτει ο Ειδικός Γραμματέας ΣΔΟΕ κ. Στασινόπουλος και κατονομάζει τους Διευθυντές του ΣΔΟΕ Λέκκα και Καραμάνο ότι ανέφεραν ότι η Μ.Π. της λίστας με τα 500 εκ.δολάρια είναι η Μαργαρίτα Παπανδρέου

  3 Οκτωβρίου την ίδια μέρα!!!
  οlympia.gr: «Μα τι στην ευχή την Μαργαρίτα Παπανδρέου έχει μέσα η λίστα Φαλτσιανί και κάνουν έτσι στο ΠΑΣΟΚ;»

  2 Δεκεμβρίου πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» και «ΒΗΜΑ»

  ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ – ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ – Olympia.gr – ΒΗΜΑ με αλληλοενημέρωση σε συχνότητα ημέρας!

  Έχουμε λοιπόν και λέμε:

  1. Νίκος Παπανδρέου: Λίστα Λαγκαρτν, Business

  2. Ανδρέας Παπανδρέου: CDS κέρδη εκατομμυρίων από πτώχευση και κούρεμα χρέους

  3.Μαργαρίτα Παπανδρέου: Λίστα Λαγκάρντ-πολυεκατομμυριούχος

  4. Γιώργος Παπανδρέου: Προδότης, Μασώνος, Αμερικάνος που παρέδωσε την Εθνική Ανεξαρτησία βάσει σχεδίου στο ΔΝΤ, αρνήθηκε δις Ρωσίας και Κίνας.

  5.Ανδρέας Γ. Παπανδρέου: Κλέφτης με κουτιά πάμπερς, Ειδικό Δικαστήριο

  ΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ;
  ====================

  ΣΗΜΕΡΑ: Ο κ. Στασινόπουλος έστειλε έγγραφο για χρήση στη δικαιοσύνη που λέει ότι η Μαργαρίτα Παπανδρέου δεν έχει καμιά σχέση με τη λίστα Λαγκάρντ …Μάλιστα στο έγγραφό του καταλήγει τονίζοντας ότι δεν έχει απολύτως καμία σχέση «με τις ασύστατες συκοφαντικές διαδόσεις εις βάρος σας, τις οποίες επικρίνω και εγώ από τη θέση μου». (http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=650405). Καταλάβατε τώρα γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα;

 4. ΝΕΟ ΒΡΟΜΙΚΟ 89 ΚΑΙ ΟΙ …‘’ΥΠΟ-ΧΡΕΟΙ’’

  Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε γιατί η ‘’αριστερά’’ κάνει «πλάτες» στη Δεξιά.
  Το »βρόμικο 89» όμως ήταν η αφορμή να ‘’μάθουμε’’ πως ο Καραμανλής το 1974 νομιμοποίησε το ΚΚΕ.
  Έτσι η πρώτη ‘’απόδοση φόρου τιμής» ήταν με την παραπομπή του Ανδρέα Παπανδρέου στο ειδικό δικαστήριο.
  Διαβάστε να μάθετε ποια είναι μερικά από τα «ανταλλάγματα» που απαίτησαν και ΠΗΡΑΝ οι εθνικοί μειοδότες της κόκκινης φονικής μηχανής . Έτσι το κράτος της δεξιάς προσέλαβε χιλιάδες «κόκκινα» νήπια των 10 και 12 ετών ως …αντιστασιακούς !!!

  Σήμερα ήταν η σειρά του Τσίπρα να »τιμήσει» τις συμφωνίες με την δεξιά. Πάντα, κάθε σχεδόν ηγεσία της αριστεράς, θα αποδείξει με κάθε τρόπο και σχεδόν αδιάντροπα, τη σχέση αίματος που τη συνδέει με τη δεξιά.
  Η ‘’κατάληψη’’ της προεδρίας από τη δεξιά και ειδικά από τον Παυλόπουλο, συνεργασία με τον ΗΛΙΘΙΟ ακροδεξιό καΜένο εντελώς και η παραπομπή στο ειδικό δικαστήριο ΤΟΥ ΕΝΤΙΜΟΥ Γιώργου Παπακωνσταντίνου, αποτελεί νέο ‘’ράπισμα’’ στη δημοκρατία, στη δικαιοσύνη, στην ανθρωπιά.

  Υπάρχει ο ένας, επειδή ΠΡΕΠΕΙ υπάρχει και ο άλλος.
  ==========================================
  Σήμερα ο Παυλόπουλος, χθές η ανατροπή Παπανδρέου, προχθές κάτι άλλο.

  »Βρώμικο 89» ανταμοιβή…ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!!!!!!!
  ===================================
  154.000.000 σε «αντιστασιακούς» σχεδόν 70 χρόνια μετά την κατοχή…
  (πίνακες με ανήλικους «ήρωες» της Εθνικής Αντίστασης)..70 χρόνια μετά την λήξη της Εθνικής Αντίστασης.
  Φέτος οι συντάξεις των «αντιστασιακών» είναι μόνο … 154.000.000 ευρώ.
  Σύμφωνα με τον Σαχινίδη (βουλή Αύγουστος 2011) οι συντάξεις στους «αγωνιστές» κοστίζουν γύρω στα 13.000.000 τον χρόνο
  άρα τα υπόλοιπα ,περίπου 140.000.000 πηγαίνουν στους ανάπηρους εμφυλίου πολέμου 1946-1949 .
  Πόσοι είναι; Δείτε τον πίνακα που ακολουθεί.
  Αν απορείτε με τους μεγάλους αριθμούς ζώντων «αντιστασιακών», δείτε παρακάτω ενδεικτικούς πίνακες όπου οι περισσότεροι αναγνωρισθέντες «αντιστασιακοί» ,κατά την διάρκεια της κατοχής, ήταν …νήπια ή παιδιά 10 ή 12 ετών…
  ΚΑΙ ΝΗΠΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΑ πατριώτες της αριστεράς?
  και δεν το γράφουμε μόνο εμείς!
  Άδωνις Γεωργιάδης…ο Σαμαράς έδωσε σύνταξη στους Κομμουνιστέςς!..
  http://citypress-gr.blogspot.com/2

 5. ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ‘’89’’ !
  ===============================
  **«Κατηγορώ τους κατηγόρους μου,
  ότι διαστρέβλωσαν με πολιτική ιδιοτέλεια την έννοια της κάθαρσης, για να μπορέσουν έτσι να οργανώσουν αυτόβουλα τον πολιτικό μου διωγμό…
  **Κατηγορώ τους κατηγόρους μου,
  ότι εξοβελίζουν τον πολιτικό διάλογο και με στόχο το κομματικό όφελος θεσμοποιούν αδίστακτα τη συκοφαντία…
  **«Ειλικρινά λυπάμαι που σε λίγο καιρό οι σημερινοί μου κατήγοροι θα φέρουν πολιτικά και ιστορικά το στίγμα του συκοφάντη…
  Η παλινόρθωση μίας ρεβανσιστικής και μονεταριστικής και εξαρτημένης Δεξιάς δεν πρόκειται να επιτευχθεί».
  Τα λόγια του πρώην πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου, απευθυνόμενα στους πολιτικούς του αντιπάλους, οι οποίοι την ίδια μέρα τον παρέπεμπαν στο Ειδικό Δικαστήριο για το σκάνδαλο Κοσκωτά, σημάδεψαν ανεξίτηλα τη θυελλώδη συνεδρίαση της Βουλής στις 27 Σεπτεμβρίου 1989 και σφράγισαν την πολιτική του απάντηση στους εμπνευστές του «βρόμικου 89».

 6. NMan. 14:28 13/04/2016

  O ΕΝΤΙΜΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΦΟΒΟ !!!

  Πέφτουν οι μάσκες των απατεώνων που με στημένες κατηγορίες έστειλαν, με τη βοήθεια της Ζωής, (κόρης του κατήγορου του Ανδρέα) στο Ειδικό δικαστήριο γιατί αποκάλυψε τους κλέφτες και τους νταβατζήδες?’’
  Στις 25 Φεβρουαρίου οδήγησαν τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ στο ειδικό δικαστήριο , οι έντιμοι του Σύριζα, του Σαμαρά, του Βενιζέλου, του συκοφάντη και ψεύτη καμένου και των χρυσοδολοφόνων γιατί δεν …εισέπραξε 120.000 ευρώ από τη Λίστα Λαγκαρντ, ενώ αυτοί επί τρία χρόνια σχεδόν …τι εισέπραξαν?

  Κι όμως με τροπολογία ΧΑΡΙΣΑΝ το πρόστιμο 1,2 Δις. ευρώ που είχε επιβάλλει για λαθραία διακίνηση και εισαγωγή πετρελαίου σε Λάτση και Βαρδινογιάννη .
  Και εμείς ‘’οι έντιμοι’’ που ..επαναστατούμε με το παραμικρό όταν θίγονται τα συμφέροντά μας, τι δίδαγμα δίνουμε στα παιδιά μας, στην Ελλάδα του αύριο? Που είναι η ηθική συμπαράσταση, στον έντιμο αγωνιστή που διώκεται από την κλίκα , γιατί είναι ΕΝΤΙΜΟΣ?

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.